FacebookYouTubeTwitterInstagram

   ZADNJE OBJAVE

   Več

   Prosto delovno mesto: Razvijalec m/ž

   Piše: Proteini
   Iščemo spletnega razvijalca/ko (programer) za projektno delo programiranja dodatnih funkcionalnosti lastnih programskih rešitev, WEB predstavitev ter izdelave spletnih in oblačnih storitev.

   Telemachov praznik triatlona v Ljubljani

   Piše: Mitja Mori
   V Športnem parku Kodeljevo v Ljubljani se je v nedeljo odvijal 2. Telemachov dan triatlona v Ljubljani, na katerem je sodelovalo več kot 250 tekmovalcev! Poleg tekmovanj za najmlajše in mlade ter rekreativnega triatlona za vse kategorije, je bilo prvič v Slovenji organizirano klubsko ekipno tekmovanje. Različica v kateri mora ekipa, kot poznamo v teku trojk, ostati skupaj od začetka plavanja, čez kolesarski del in nato tekaškem delu do cilja.

   Kolekcija oblačil Proteini.si PREMIUM LINE

   Piše: Tamara Jalen
   Proteini.si Premium line dizajnerska oblačila sledijo športni modi, s svojo kakovostjo, barvitostjo, udobnostjo in lahkotnostjo ter zanimivimi vzorci in potiski pa nudijo odlično izbiro za ustvarjanje modnega osebnega stila.

   VIDEO

   Več

   ZADNJI KOMENTARJI

   BATTERY SHOCKER, 360g
   Luka Vizlar
   super izdelek priporočam :D
   PRIPOROČAM IZDELEK
   Odgovori
   Ocena
   Cena
   Mešanje
   Učinek
   OLIMP GAIN BOLIC 6000, 4000g
   -10010
   Edin Balič-Suljič
   treniram že 3-4 leta delam neprestano na masi , probu sm use možne gainerje ,redno sem jih pil vendar brez učinka...prehrano mam dobro 3-5 na dan jem..imam 74kg 180cm...maščobe 0...vem da je veliko v genih ampk če kdo pozna kšn recept za hitro maso prosim odpisi :D
   Odgovori
   -3710
   Proteini.si Svetovalec
   Pridobivanje mišične mase je dolgotrajen proces pri katerem je poleg treninga pomemben tudi zadosten kalorični presežek. Priporočamo vam, da povečate število obrokov, ter vnašate zadostno količino beljakovinsko bogato hrane in kompleksnih ogljikovih hidratov. Prav tako vam kot osnovo priporočamo uporabo gainerja in creatina.
   -8513
   IRON ADDICT
   3-5x na dan na masi ni dobra prehrana. Če želiš maso to pomeni 5-8,10 obrokov dnevno in to kvalitetnih v pravem razmerju beljakovin, OH in maščob, in to day in & day out....vsak izpuščeni obrok te vrne en dan nazaj v napredku, kalorije je potrebno sistematično dvigovati iz tedna v teden in tako naprej. Seveda pa je tu še trening na 150%. Ko bo vse to tip top bo lahko gainer prevzel svojo nalogo....do takrat bo pa kot do sedaj...noben ne dela. Gainer ti zagotavlja doseganje kalorij in to je to..ni čarobni prah. Torej enostavno nisi naredil kar je potrebno.
   BATTERY WHEY PROTEIN, 2000g (-10%)
   Nejc Trček
   Za koliko časa jih imaš lahko?
   Odgovori
   Proteini.si Svetovalec
   Izdelek zadostuje za približno 66 odmerkov.
   OLIMP REDWEILER SHOT, 60ml
   Sneijderman
   Tole je pa brutalno. Res priporočam. Lahko si še tako brezvoljen pred treningom, ampak ko tole spiješ, je bolje, da se ti v fitnesu umaknejo :D
   Odgovori
   Primož Gubanc
   ali si spel celo na enkrat
   NUTREND 100% WHEY PROTEIN, 2250g
   thechampion
   chocolate + cocoa je zlo dobr okus mesa se pa tut supr.
   PRIPOROČAM IZDELEK
   Odgovori
   Ocena