OLIMP ALA 200, 120 kapsul

  • Povečuje proizvodnjo energije
  • Povzroča anti-oksidativno delovanje
  • Povzroča inzulinu podobno delovanje
  • Pospešuje prodor aminokislin in kreatina v mišične celice
CENA13,99 EUR
Točke zvestobe33Kaj so točke zvestobe?
zaloga
V košarico
::
Čas do naslednje odpreme blaga
Ocena artikla
SKUPNA OCENA
OCENA 3,7 od 3
CENA
OCENA 3,7 od 3
KAKOVOST
OCENA 5,0 od 1
UČINEK
OCENA 5,0 od 1
Izdelek ALA 200 dopolnjuje prehrano z najkvalitetnejšo alfa-lipoično kislino (ALA), ki povečuje proizvodnjo energije in ščiti pred neugodnimi vplivi oksigenacije. Povzroči anti-oksidativno delovanje, ovira razvoj ateroskleroznih ran, podpira delovanje srca, izboljšuje učinkovitost, regulira raven sladkorja v krvi in varuje oči ter jetra. Alfa-lipoična kislina povzroča inzulinu podobno delovanje, pospešuje prodor aminokislin in kreatina v mišične celice. 
 
Priporoča se osebam, ki tvegajo aterosklerozo, diabetes, srčna in jetrna obolenja, osebam s preveliko telesno težo, kadilcem, starejšim osebam in športnikom za zmanjšanje maščobnega tkiva ter izboljšanje moči, strukture in vzdržljivosti mišic.
 
Alfa-lipoična kislina ALIPURE, polnilo – mikrokristalinična celuloza, sredstvo proti strjevanju – magnezijev stearat, silicijev dioksid, hidroksipropilmetil celuloza – prevleka kapsule.

Hranilne vrednosti izdelka ALA 200

Sestavine 1 kapsula
Energijska vrednost 1,63 kcal / 6,8 kJ
Beljakovine 0,00 g
Ogljikovi hidrati 0,11 g
Maščobe 0,00 g
Alfa-lipoična kislina 200 mg
1 kapsula do 2 krat dnevno med obroki z malo vode. Da bi dosegli optimalne rezultate, je priporočljiva prehrana z malo maščobami in malo kalorijami.
Komentarji
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Prijava
Cloud
No ja, lahko bi se pisalo v bolj pravilni slovenščini... Bolj malo sem razumel...
Odgovori
glavonja
priporocam ful k mi jih je zmankal pa omega 3 fish oil sem prov opazu da mam skos vec mascobe tek pa tole dvoje alpa 10ur dela velik bol zdravo pa hitrejsi ucinek kot fat burnerji .....
PRIPOROČAM IZDELEK
Odgovori