OLIMP PROSTATAN, 60 kapsul

  • Kombinacija rastlinskih izvlečkov in kelata cinka
  • Pripomore k pravilnemu delovanju prostate
  • Priporoča se moškim po 40. letu starosti
CENA13,90 EUR
Točke zvestobe43Kaj so točke zvestobe?
zaloga
V košarico
::
Čas do naslednje odpreme blaga
Ocena artikla
SKUPNA OCENA
OCENA 5,0 od 2
CENA
OCENA 5,0 od 2
KAKOVOST
OCENA 5,0 od 1
UČINEK
OCENA 5,0 od 1

OLIMP PROSTATAN je odlična kombinacija rastlinskih izvlečkov in kelata cinka, ki omogočajo pravilno delovanje prostate. Prehransko dopolnilo je sestavljeno iz naravnih, biološko aktivnih komponent, kot je izvleček žagaste palme, bučnih semen, koprive in likooprena.

 

Skozi življenje je delovanje prostate (žleze obsečnice) strogo pod nadzorom sistema žlez z notranjim izločanjem. Spolni hormoni, še posebej testosteron ima močan vpliv na delovanje tega organa. Ta hormon se lahko nakopiči okoli prostate, kjer se peoblikuje v hormon DHT, ki ima izjemno močno delovanje. Ti hormoni so povezani z receptorji v celicah prostate in spodbujajo receptorje k povečanju in deljenju, posledica česar je nevarnost hipertrofije  prostate.

 

Dejavniki, ki preprečujejo preoblikovanje testosterona v nevarne DHT hormone, imajo posebno pomembno vlogo v tem pogledu. Raziskave so pokazale, da je eden od teh dejavnikov izvleček žagaste palme, ki pomaga pri uničevanju hormonov DHT in zmanjševanju vpliva DHT hormonov na prostato.
 

Poleg učinkovitega izvlečak žagaste palme, prehransko dopolnilo Prostatan, vsebuje tudi številne druge substance oz. izvlečke, ki podpirajo pravilno delovanje prostate. Zaradi visoke vsebnosti cinka tudi izvleček bučnih semen podpira pravilno delovanje prostate in preprečuje pojav spolne disfunkcije oz. nezmožnosti.

 

Dragocen in najbolj dejaven karotenski pigment, likopren, zmanjšuje delovanje prostih radikalov in zmanjšuje  pretirano delovanje testosterona in ga odvrača od preoblikovanja.

 

Redno uživanje dopolnila Prostatan se priporoča predvsem moškim po 40. letu starosti, ko  tveganje za hipertrofijo prostate narašča.

Vzemite 1  kapsulo 2-krat dnevno.
izvleček žagaste palme, izvleček bučnih semen, izvleček koprive, 6% cinkov bisglicinat (cinkov aminokislinski kelat), izvleček paradižnika (vir likoprena), mikrokristalinična celuloza - polnilno sredstvo, magnezijev stearat - sredstvo proti strjevanju, kapsula (želatina, barvilo E 171).Hranilna vrednost izdelka PROSTATAN

PROSTATAN1 kapsuli2 kapsuli
izvleček žagaste palme (45 %)160 mg320 mg
izvleček bučni semen100 mg200 mg
izvleček koprive100 mg200 mg
likopren0,5 mg1 mg
ALBION aminokislinski kelati25 mg50 mg
cink5 mg10 mg (66% PDV)
Komentarji
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Prijava
Ni komentarjev