MUSCLETECH CELLTECH PERFORMANCE SERIES, 1400g

 • Kreatin monohidrat in kreatin HCL
 • Poveča moč in mišično maso 
 • Zasnovan posebej za "hardgainerje"
 • Obogaten z BCAA aminokislinami
CENA29,99 EUR
Točke zvestobe61Kaj so točke zvestobe?
Izberi okus / Poglej zalogo
okuszaloga
Fruit Punch
Orange
Grape
V košarico
::
Čas do naslednje odpreme blaga
Ocena artikla
SKUPNA OCENA
OCENA 3,8 od 5
CENA
OCENA 3,3 od 4
MEŠANJE
OCENA 4,0 od 4
OKUS
OCENA 4,0 od 4
KAKOVOST
OCENA 4,5 od 2
UČINEK
OCENA 4,3 od 3


"Hardgainer" kreatinska formula
 
 • Poveča mišično maso in moč
 • Maksimizira mišični kreatin
 • Ustvarjena za ''hardgainerje''
Znanstveno zasnovana hardcore kreatinska formula, ki je bila ustvarjena posebej za ''hardgainerje'', ki imajo težavo pri pridobivanju mišične mase in moči. Ta patetno zaščitena formula vsebuje ključne sestavine, ki jih je podprlo več kot 30 kliničnih študij v razponu več desetletij.
 
 • BREZ lastniških mešanic
 • BREZ osiromašenih glavnih sestavin
 • BREZ prepovedanih substanc
 • BREZ mašil
 • BREZ izjem

.... le naujučinkovitejše formule, ki so na voljo.


PREGLED FORMULE: DEJSTVA NE LAŽEJO

Hitrejša mišična rast

Vsak obrok sestavljen iz dveh meric izdelka Cell-Tech vsebuje 7 gramov kreatin monohidrata in 3 grame kreatin HCl. Posamezniki, ki so med loading fazo zaužili količino (kakršno predpisujejo navodila) kreatina in ogljikovih hidratov, so povprečno pridobili 2 kg mišic v sedmih dneh. Posamezniki, ki so zauživali le kreatin s sokom so pridobili le 0,4 kg mišic.

Povečana moč
V drugi raziskavi so posamezniki, ki so jemali dve merici kreatina dnevno, močno povečali svojo moč, predvsem moč nog in bicepsa.

Izboljšan transport hranil
Vsaki dve merici izdelka Cell-Tech vsebujeta 200mg močne spojine alfa lipoične kisline (ALA). Raziskave kažejo, da ALA pomaga izboljšati apsorpcijo kreatina in glukoze v mišičnie celice s pomočjo specializiranih prenašalcev.

Večje in polnejše mišice
Cell-Tech vsebuje kombinacijo ogljikovih hidratov, ki močno spodbudijo nastajanje insulina po vadbi. To pomaga kreatini in drugim hranilom, da hitro dosežejo mišice in hitro zapolnijo zaloge glikogena. To ima velik učinek na rast mišic.

Brez ciklov
Klinična študija je pokazala, da uporaba izdelka Cell-Tech ne pripelje do slabše regulacije transporta kreatina. To dovoljuje športnikom, da izdelek uporabljajo neprekinjeno, brez ciklov.

Razvejane aminokisline in aminokisline, ki povečujejo celice
Poleg ostalih ključnih sestavin, Cell-Tech vsebuje tudi razvejane aminokisline L-levcin, L-valin in L-izolevcin v razmerju 2:1:1. Razvejane aminokisline so razvejane in proste aminokisline - samostojne molekule, ki so hitro prebavljene in se apsorbirajo v krvni obtok. Cell-Tech vsebuje tudi aminokislini taurin in alanin. Ti prosti aminokislini sta dve izmed najpomembnejših aminokislin v telesu in pomagajo pri povečanju celic.

Imejte več za svoj denar
Nasprotno od konkurence izdelki iz Performance Series vsebujejo najkakovostnejše ključne sestavine v klinično določenih količinah, ki so popolnoma razkriti. Tako boste vedeli, kaj vnašate v svoje telo.

Odličen okus
Vsak okus izdelka Cell-Tech se je odlično odrezal na preizkušnjah okusa, in premagal vso konkurenco.


POGOSTA VPRAŠANJA

Kaj je Cell-Tech?

Cell-Tech je znanstveno zasnovana kreatinska formula za ''hardgainerje'', ki s težavo pridobivajo mišično maso in moč. Ta kreatinska patentirana formula vsebuje ključne sestavine, ki jih je podprlo več kot 30 raziskav v obdobju več desetletij.

Ali je Cell-Tech res znanstveno dokazan?
V raziskavi, ki je bila placebo orientirana je sodelovalo 32 posameznikov, ki so bili razdeljeni v 4 skupine. Posamezniki, ki so jemali ključne sestavine izdelka Cell-Tech v kombinaciji z intenzivnim vadbenim programom, so pridobili več mišic kot tisti posamezniki, ki so jemali le kreatin s sokom. Posamezniki, ki so 28 dni jedli ključne sestavine Cell-Tech, so pridobili kar 2 kg mišične mase, medtem ko so posamezniki, ki so pili le kreatin s soko pridobili le 0,7 kg mišične mase.

Kako naj jemljem izdelek Cell-Tech?
Vzemite eno merico izdelka z 200 ml vode takoj po vadbi. Med dnevi, ko ne trenirate, 1 merico zaužijte takoj, ko se zbudite.
Za boljše rezultate: vzemite 2 merici izdelka s 350 ml vode takoj po vadbi. Med dnevi, ko ne trenirate, zaužijte 2 merici takoj, ko se zbudite.
Za boljše rezultate: prvih 7 dni (loading faza): vzemite 2 merici izdelka s 350 ml vode, zjutraj takoj, ko se zbudite in 2 merici izdelka s 350 ml vode takoj po vadbi. Med dnevi, ko ne trenirate, vzemite 2 merici izdelka s 350 ml vode, zjutraj takoj, ko se zbudite in 2 merici izdelka s 350 ml vode kasneje v dnevu. Vzdrževalna faza: vzemite 2 merici izdelka s 350 ml vode takoj po vadbi. Med dnevi, ko ne trenirate vzemite 2 merici s 350 ml vode takoj, ko se zbudite.

Naj izdelek Cell-Tech jemljem tudi med dnevi, ko ne treniram?
Ja. Kot piše v navodilih, je priporočljivo, da zaužijete dva odmerka izdelka Cell-Tech takoj ko se zbudite. To je pomembno zaradi vzdrževanja nivojev kreatina v mišicah.
Naovdila za uporabo:
 • Vzemite eno merico izdelka z 200 ml vode takoj po vadbi. Med dnevi, ko ne trenirate, 1 merico zaužijte takoj, ko se zbudite.
 • Za boljše rezultate: vzemite 2 merici izdelka s 350 ml vode takoj po vadbi. Med dnevi, ko ne trenirate, zaužijte 2 merici takoj, ko se zbudite.
 • Za najboljše rezultate: prvih 7 dni (loading faza): vzemite 2 merici izdelka s 350 ml vode, zjutraj takoj, ko se zbudite in 2 merici izdelka s 350 ml vode takoj po vadbi. Med dnevi, ko ne trenirate, vzemite 2 merici izdelka s 350 ml vode, zjutraj takoj, ko se zbudite in 2 merici izdelka s 350 ml vode kasneje v dnevu. Vzdrževalna faza: vzemite 2 merici izdelka s 350 ml vode takoj po vadbi. Med dnevi, ko ne trenirate vzemite 2 merici s 350 ml vode takoj, ko se zbudite.

Opozorilo: Tako kot pri vseh ostalih kreatinskih izdelkih vzdržujte zadostno hidracijo čez dan. Ne uporabljajte, če imate diabetes, ali če ste nagnjeni k hiperglikemiji ali hipoglikemiji. Če se vam pojavi kožni izpuščaj ali druge alergijske reakcije, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Ne uporabljajte, če ste noseči ali dojite. Hranite izven dosega otrok.

Informacija za alergike:
Izdelek je proizveden v prostoru, ki prihaja v stik z mlekom, jajci, sojo, sirotko, in arašidi.
Druge sestavine: ogljiko-hidratna mešanica (glukozni polimeri, dekstroza, Modcarb [ovseni otrobi, amarant, quinoa, proso, Chia] voskasti koruzni [koruzni škrob] grozdni dekstrin), naravne in umetne arome, citronska kislina, dikalcijev fosfat, kalcijev silikat, sol, kalijev acesulfam-, sukraloza, FD & C Red No 40.

Hranilna vrednost izdelka CELL-TECH PERFORMANCE SERIES

sestavine 1 odmerek: 1 merica (49g) %PDV
energijska vrednost 160 kcal  
vsi ogljikovi hidrati 38 g 13%
sladkorji 15 g  
vitamin C (askorbinska kislina) 125 mg 208%
vitamin B6 (piridoksin hidroklorid) 5.25 mg 263%
vitamin B12 (cianokobalamin) 0.2 mcg 3%
kalcij 90 mg 9%
magnezij (kot magnezijev oksind) 32.5 mg 8%
natrij 35 mg 1%
kalij (dikalijev fosfat) 24.8 mg 1%
Muscle Growth And Strength Matrix    
kreatin monohidrat 3.5 g  
kreatin HCL 1.5 g  
Cell-Volumizing Amino Acid Matrix    
Tavrin 1 g  
L-alanin 500 mg  
BCAA Matrix    
L-Leucin 500 mg  
L-Valin 250 mg  
L-Isoleucin 250 mg  
Lipoic-Tech    
Alfa lipoična kislina (R-ALA) 100 mg  
Komentarji
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Prijava
-9615
Bogdan Koševič
Honda grape pomeni grozdje :)))))))
Odgovori
Ocena
CENA
Učinek
-415
Honda
Pravkar sem dobil Grape okus, in je ogaben... Mislil sen da je okus po grenjivki, ta pa je po grozdju Ang. Grape :( Kak deluje pa bom videl cez cas. Drugace imam najraje kreatin v tabletah.
NE PRIPOROČAM IZDELKA
Odgovori
jackjackson
A deluje vredu...?

In v koliksnem casu se kj pozna hvala za vnaprej:)
Odgovori
jackjackson
A za to si pa pa lahko mlajsi od 18 let!
Odgovori
Rich Piana
kakšen je okus fruit punch če mi kdo lahko pove?
Odgovori
mato13
zelo dober preparat deluje, zelo zadovoljen in ga priporočam.
Odgovori
k15
3 Lbs. Orange

Serving Size1Scoop(49g)

Servings Per ContainerApprox. 28

Amount Per 1 Scoop % Daily Value

Calories 180

Total Carbohydrate 38g 13%*

Sugar 15g †

Vitamin C (As Ascorbic Acid) 125mg 208%

Vitamin B6 (As Pyridoxine Hydrochloride) 5.25mg 263%

Vitamin B12 (As Cyanocobalamin) 0.2mcg 3%

Calcium 45mg 5%

Magnesium (As Magnesium Oxide) 32.5mg 8%

Sodium 35mg 1%

Potassium (As Dipotassium Phosphate) 24.8mg 1%

Muscle Growth And Strength Matrix

Creatine Monohydrate 3.5g †

Creatine HCl 1.5g †

Cell-Volumizing Amino Acid Matrix

Taurine 1g †

L-Alanine 500mg †

BCAA Matrix

L-Leucine 500mg †

L-Valine 250mg †

L-Isoleucine 250mg †

Lipoic-Tech™

Alpha Lipoic Acid (Supplying R-ALA) 100mg †

* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet

† Daily Value not established

Other Ingredients:

Multi-Stage Carb Blend (Glucose Polymers, Dextrose, Modcarb™ [Oat Bran, Amaranth, Quinoa, Buckwheat, Millet, Chia], Waxy Maize [Corn Starch], Cluster Dextrin), Natural And Artificial Flavors, Citric Acid, Dicalcium Phosphate, Calcium Silicate, Salt, Acesulfame Potassium, Sucralose, FD&C Yellow No. 6, FD&C Yellow No. 5.

Processed In A Facility That Also Processes Milk, Egg, Soy, Wheat And Peanut Ingredients.
Odgovori
Anonimen
kje so podatki kateri kreatini so not halo???
Odgovori
WaLLucus
dat dere celltech
Odgovori