USPLABS JACK3D ADVANCED, 230g

JACK3D NAPREDNA FORMULA
 
  • Naprednega okusa, napredna formula, napredna zmogljivost
  • Sistem za povečanje energije pred vadbo
  • Ekskluzivna nitratna formula
  • Napredno kreatinsko razmerje
CENA39,99 EUR
Točke zvestobe84Kaj so točke zvestobe?
Izberi okus / Poglej zalogo
okuszaloga
Fruit Punch
Raspberry Lemonade
Obvestilo o zalogi
::
Čas do naslednje odpreme blaga
Deli
Ocena artikla
SKUPNA OCENA
OCENA 4,0 od 2
CENA
OCENA 4,0 od 2
MEŠANJE
OCENA 4,0 od 2
OKUS
OCENA 3,0 od 1
KAKOVOST
OCENA 5,0 od 1
UČINEK
OCENA 5,0 od 1


Nori pumpi, neverjetna energija in izredna vzdržljivost!
Jack3d Advance Formula je podoben prvotnemu Jack3d. Za razliko od prvotnega ne vsebuje sestavine 1,3-dimetilamilamina (steblo geranije). Nova mešanica vam zagotovi enako energijo, zbranost, moč in pumpe, ki ste jih dobili z uporabo izdelka Jack3d z 1,3-dimetilamilaminom.

Enak odličen videz - popolnoma nova, še močnejša formula!
  • Nov in izboljšan - doživite najboljše vadbe kar ste jih kdaj imeli!
  • Doživite intenzivno motivacijo
  • Doživite ekstremno energijo in zbranost
  • Povečajte moč in vzdržljivost

 
UPS Labs predstavlja novo Jack3d formulo - ustvarjeno, da vam zagotovi energijo, zbranost in moč, ki jih potrebujte, da dosežete svoje zastavljene cilje! Več energije pomeni več motivacije za boljše vadbe. Enkrat, ko boste preizkusili Jack3d, se nikoli več ne boste vrnili na druge izdelke, ki so namenjeni uporabi pred vadbo, tako zelo je učinkovit!

Jack3d vam bo zagotovil najboljše vadbe kar ste jih kdaj imeli - ne le, da boste izkusili neverjetno energijo, imeli boste tudi več motivacije za intenzivnejše vadbe!
Zmešajte 1 merico ultra-koncentriranega izdelka (5,5g) s 120ml hladne vode in zaužijte 30-45 minut pred vzdržljivostnim treningom. Prve tri uporabe uporabljajte na ta način, četrtič lahko že postopoma dodate pol merice več (2,5g) in postopoma do dveh polnih meric.

POD NOBENIM POGOJEM NE PREKORAČITE 2 MERIC V 24 URNEM OBDOBJU. NIKOLI NE UPORABLJEJTE VEČ KOT 5 DNI V OBDOBJU ENEGA TEDNA. Moški popijte vsaj 3,5 litra tekočine dnevno, ženske pa 2,5 litra dnevno.
Citronska kislina, naravne in umetne arome, silicijev dioksid, kalcijev silikat, sukraloza, acesulfam kalij, pesin koren (barvilo), beta karoten (barvilo).
Izdelka ne uporabljajte v kombinaciji s kofeinom ali drugimi viri stimulansov, vključno s kavo, čajem, energijskimi napitki ali drugimi prehranskimi dopolnili in zdravili. Ne uporabljajte kadar je v prostoru izredno vroče, med izrednimi napori srca in ožilja, med pomanjkanjem spanja, dehidracijo. Ne mešajte z alkoholom. Noseče in doječe ženske izdelka ne smejo uporabljati. Izdelek je namenjen le zdravim odraslim, starejšim od 18 let. Pred uporabo izdelka se posvetujte s svojim zdravnikom, še posebej če jemljete predpisana zdravila, ali imate obstoječo bolezen in ste bolni, vključno z visokim ali nizkim krvnim tlakom, srčno aritmijo, kapjo, boleznimi jeter, srca, ledvic ali ščitnice, epileptičnimi napadi, psihičnimi boleznimi, diabetesom, težavnim uriniranjem zaradi povečane prostate ali če uporabljate MAOI (zaviralec monoamino oksidaze) ali druga zdravila. Izdelka ne uporabljajte, če jemljete zdravila proti erektilni disfunkciji. Ne jemljite dodatnih nitratov v obliki zdravil ali prehranskih dopolnil. Izdelek vsebuje kofein in ni priporočljiv tistim, ki ga želijo izločiti iz svoje prehrane. Izdelek prenehajte uporabljati 2 tedna pred operacijo. Prenehajte z uporabo ali se posvetujte z zdravnikom, če se pojavijo neželeni stranski učinki. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. HRANITE IZVEN DOSEGA OTROK.

Lahko se pojavi usedlina. IZDELEK PRETRESITE PRED VSAKO UPORABO. Hranite na suhem prostoru, da preprečite nastajanje strdkov in razbarvanje.

Hranilna vrednost izdelka USPLABS JACK3D ADVANCED

Sestavine1 odmerek : 1 merica (5,5g)
zaščitena mešanica4,16 g
Napredno kreatinsko razmerje (kreatin [kot monohidrat, brezvodni]), nitrat (citrulin, Pinus pinaster (izvleček lubja), beta alanin (Carnosyn ™), ), tirozin, holin bitartrat
kofein150 mg
Komentarji
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Prijava
WhiteWolf
Ali je že kdo probal?

Je bil pa verjetno ta prvi Jack3d še najbolši...
Odgovori
dado20
Še kakšno drugo mnenje o tem izdelku? Se lahko sploh primerja s staro verzijo? Hvala za info. lp
Odgovori
Glista
prav nič kaj nisem navdušen nad samimi sestavinami v izdelku... poleg tega pa je večina sestavin pod zaščiteno mešanico, kar pomeni da jih je najmanj pol poddoziranih...

Je pa res da ne veš, dokler ne probaš :)
Odgovori