VPX REDLINE WHITE HEAT, 156g

  • Pre-workout št. 1
  • Za naporne in intenzivne treninga
  • Izboljša miselne procese
  • Zbranost
  • Več energije
  • Izredna zmogljivost
  • Odlična pomoč pri učenju
CENA28,99 EUR
Točke zvestobe94Kaj so točke zvestobe?
Izberi okus / Poglej zalogo
okuszaloga
Strawberry
Obvestilo o zalogi
::
Čas do naslednje odpreme blaga
Deli
Ocena artikla
SKUPNA OCENA
OCENA 4,5 od 2
CENA
OCENA 5,0 od 1
MEŠANJE
OCENA 5,0 od 2
OKUS
OCENA 4,0 od 2
KAKOVOST
OCENA 4,0 od 1
UČINEK
OCENA 4,0 od 1

 
Redline iz VPX Sports White Heat je ultimativni izdelek za uporabo pred vadbo (pre-workout) za več energije, moči in boljše pumpe med treningom.
 
Redline White Heat je ultimativni pre-workout izdelek, ki vam bo zagotovil dovolj energije, tudi če ste že dolgotrajen uporabnik stimulansov. Ustvarjen z namenom, da vam omogoči intenzivno energijo, ki jo potrebujete za dvigovanje težkih uteži. White Heat zagotavlja tudi neverjetno zbranost in koncentracijo med vadbo, zaradi česar boste še bolj učinkoviti! Redline White Heat lahko uporabljate tudi kot pomoč pri dolgotrajnem učenju, saj izredno dobro vpliva na miselne procese!
Priporočena uporaba: zmešajte eno merico izdelka Redline White Heat z 250 - 300ml vode. Začnite z ½ merice, da si zagotovite toleranco na izdelek.
Druge sestavine: naravne in umetne arome, jabolčna kislina, Sucralean sukraloza in brezvodna citronska kislina.

ALERGENI:
Proizvedeno v obratu, ki predeluje mleko, jajca, školjke, oreščke, arašide, pšenico in sojo.
Če imate kakršno koli bolezen ali bolezensko stanje, vključno z boleznimi srca, ščitnice, sladkorno boleznijo, visokim krvnim pritiskom, depresijo ali drugo psihično motnjo, težavnim uriniranjem, povečanjem prostate, epilepsijo, itd. ali jemljete predpisana zdravila, ki vsebujejo efedrin, psevdoefedrin, ali fenilpropanolamin (sestavine, ki jih vsebujejo nekatera zdravila za astmo, alergije ali izdelki za hujšanje), se pred uporabo posvetujte z zdravnikom. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prekoračen dnevni odmerek lahko povzroči neželene stranske učinke. Prenehajte z uporabo izdelka in obiščite zdravnika, če se pojavi izredno pospešen srčni utrip, omotica, močni glavoboli, kratka sapa in drugi podobni simptomi. Če ste občutljivi na kofein, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom. Izdelka ne uporabljajte za hujšanje. Izdelek je namenjen le zdravim posameznikom. Izdelka ne uporabljajte, če ste noseči ali dojite ter ste bolni. HRANITE IZVEN DOSEGA OTROK. Prevelik odmerek kofeina lahko povzroča živčnost, razdraženost, nespečnost, pospešen srčni utrip. Izdelek ni namenjen otrokom mlajšim od 18 let.

Hranilna vrednost izdelka VPX REDLINE WHITE HEAT

sestavine1 odmerek: 1 merica (3.9 g)
kalorije10
ogljikovi hidrati2 g
zaščitena mešanica2,335 mg
hidroksipropit diškrobov fosfat (modificiran jedilni škrob)
brezvodni kofein275 mg
teakrin
izopropiloktopamin
močno razvejani ciklični dekstrin
citikolin natrij (CDP-kolin natrij)
Evodia (Evodiae Fructus) (sadež) [Evodiamin]
Komentarji
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Prijava
Ni komentarjev