PVL MUTANT MAYHEM, 720g

  • Lažje pridobivanje mišic in moči
  • Sestavine za boljšo osredotočenost
  • Zmanjšuje nastanek mlečne kisline
  • Odlična topnost in takojšnje delovanje
CENA36,99 EUR
Točke zvestobe94Kaj so točke zvestobe?
Izberi okus / Poglej zalogo
okuszaloga
Blue Raspberry
Green Apple Crush
Raspberry
Fruit Punch Frenzy
Obvestilo o zalogi
::
Čas do naslednje odpreme blaga
Ocena artikla
SKUPNA OCENA
OCENA 3,0 od 2
CENA
OCENA 3,0 od 2
MEŠANJE
OCENA 3,0 od 2
OKUS
OCENA 3,0 od 2
KAKOVOST
OCENA 1,0 od 1
UČINEK
OCENA 1,0 od 1


Mutant Mayhem
  • Omogoča neobvladljivo pridobivanje mišic in moči
  • V tebi zbudi intenziven instinkt in ti pomaga k kot britev ostri osredotočenosti
  • Bojuje se z omejitvami mlečne kisline

Kaj lahko pričakujete od Mutant Mayhem
MAYHEM je bil ustvarjen, da bi prehrambena dopolnila ponesel na vrh bodybuilding-a. Nikoli prej še ni bilo pre-workout dopolnila s tako norimi razsežnostmi. Zagotovo ste že prej eksperimentirali z drugimi pre-workout formulami in ste verjetno imeli nekaj uspeha. Vendar pa MAYHEM ni sestavljen tako, da bi vam zagotovil zgolj ''uspeh''. MAYHEM je tukaj, da razbije vsa vaša pričakovanja in vam pokaže kakšen je občutek, ko deluje resnično nora  pre-workout formula. Zaužijte en super odmerek tega izdelka in v trenutku boste videli kakšen je občutek. Točka, v kateri je v preteklosti vaša energija pošla, bo sedaj postala zgolj oddaljen spomin, saj bo vaše telo poživljeno z na videz neskončnimi valovi energije. Kjer druge formule propadejo, MAYHEM uspe! Napredne sestavine poiščejo mlečno kislino in pomagajo nevtralizirati njene omejitve bolj kot katerikoli drug izdelek. Zato boste lahko dvigali težje uteži, vadba pa bo trajala dlje. Ali ste mislili, da so naši znanstveniki pozabili na vaš prvi cilj, da postanete nabiti? Seveda ne! MAYHEM je poln preizkušenih sestavin za podžiganje postopka gradnje mišic na celični ravni za hitro in dramatično pridobivanje mase, norih mišic in moči!

Razbijte vsako utež v fitnesu
Se spomnite tiste najboljše vadbe, kar ste jo kadarkoli imeli? No, ko boste uporabljali izdelek MAYHEM se vam bo tista vadba zdela kot začetniški joga tečaj, saj ima ta eksperimentalna hibridna formula brezkompromisen namen, ki se ne bo upognil. Naši vrhunskimi MUTANT Lab znanstveniki so v MAYHEM zapakirali toliko akcijsko usmerjenih sestavin, da je skoraj nemogoče, da bi ta dodatek užili in ne doživeli gromskega vala učinkov z vsakim odmerkom. MAYHEM zaneti hiper-stimulacijo za ubijalsko intenzivnost in kot britev ostro osredotočenost, ki uniči vse kose železa v fitnesu. Vsaka sestavina v MAYHEM formuli gara tako kot vi, da preplavi vaše mišice z več in več anabolično bogate krvi, medtem ko vi vadite in vadite. Bistvo je, ko zaužijete fenomenalen odmerek MAYHEMa, boste vadili močneje in dlje z več energije. Pridobili boste nore trde mišice, vaša moč pa bo večja kot kadarkoli prej.

Ne glede na to kj je vaš strup - rast mišic, moč, vzdržljivost, intenzivnost - MAYHEM vam bo pomagal z vsakim odmerkom. Kako? Preprosto. Ta nora formula ni bila testirana na laboratorijskih podganah, nogometaših ali fitnes navdušencih.  Ta formula je resnično nora. Dejstvo je, da je MAYHEM formula tako močna, da moramo imeti opozorilo na etiketi, da uporabniki nikoli ne smejo preseči priporočenega odmerka - s tem ne pretiravamo. Samo en odmerek in lahko boste leteli ure in ure. In smo omenili, da nima okusa po kredi? Verjeli ali ne, to je dejansko izjemno učinkovito dopolnilo, ki ne zagotavlja le norih rezultatov, temveč ima tudi odličen okus! Sami poskusite! Pozabite na vse ostale pre-workout dodatke, ki ste jih jemali v preteklosti, vržite v koš karkoli uporabljete sedaj, saj so vsi izdelki v primerjavi z MAYHEM navadna šala. To bo zadnje pre-workout dopolnilo, ki ga boste kdaj kupili - zagotovljeno!
Zmešajte 1 merico z 250- 375 ml hladne vode in zaužijte 10-15 minut pred vadbo.


Jabolčna kislina, citronska kislina, silicijev dioksid, naravne in umetne arome (lahko vsebuje sojin lecitin), sukraloza, acesulfam-kalij, rdeča pesa v prahu, tartrazin (E102), modro FCF (E133)

Informacija o alergenih:vsebuje kokos, sojo in koruze sestavine. Proizvedeno na obratih, ki proizvajajo tudi naslednje sestavine, in ta izdelek zato lahko vsebuje: mleko, pšenico, jajca, arašide, oreščke, sezamovo seme, sulfiti.

Ta izdelek vsebuje aminokislino beta-alanin, ki lahko povzroča mravljinčenje kože, ki je pri nekaterih posameznikih podobna niacinski rdečici. Ta učinek ponavadi izgine po nekaj urah, po nekaj dnevih uporabe pa ni več prisoten. Nekateri redki posamezniki zaradi genetske motnje hiper beta-alaninemie ne smejo uporabljati tega izdelka.

Hranilna vrednost izdelka Mutant Mayhem

sestavine 1 odmerek = 1 polna merica (18 g) % DV
kalorije 25  
kalorije iz maščob 4  
maščoba 0,3 g 0,1
ogljikovi hidrati 5 g 2
niacin 50 mg 312
vitamin B6 (piridoksin HCL) 6 mg 428
kalcij 200 mg 25
magnezij 100 mg 26
natrij 30 mg 1
MAYHEM zaščitena mešanica 18000 mg  
Power Strength Complex 11200 mg  
Voskasti koruzni škrob, Creapure kreatin monohidrat, L-arginin HCL, CarnoSyn beta - alanin, L-asparaginska kislina, MCT (iz frakcioniranega kokosovega olja), L-citrulin malat 2:1, D-riboza, papain 2000 albion kreatin MagnaPower kreatin -magnezijev kelat, nikotinska kislina, piroksidin hidroklorid, kurkuma kompleks.    
Hyper-Stim matrica 3000 mg  
Mikroniziran taurin, glucuronolacton, piruglutaminska kislina (pidolična kislina), L-tirozin, izvleček kave Arabica (97% kofeina), ekstrakt grenivke, mikroniziran CH-19 izvleček sladke rdeče paprike, Cinnulin PF cimetov izvleček, malinov izvleček    
mešanica za nadzor mlečne kisline 980 mg  
Kalcijev karbonat, kalcijev-5-laktat, kalijev citrat, trikalcijev fosfat, mikroniziran bikarbonat, magnezijev glicerofosfat, magnezijev oksid, Quercetin    
Komentarji
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Prijava
Rich Piana
mene najbl zanima pump a je dobr al ne??
Odgovori
Ocena
CENA
Mešanje
Okus
tiln
Energija je , res drzi 2 ure treninga na hard ... Spijes nc posebngaa , sam k se uklop pa res fokus in svar dela :-) do sedaj meni najboljsi pre.workaout ....
Odgovori
Rich Piana
a pump je dobr pa energija?
Odgovori
Ocena
CENA
Mešanje
Okus
tiln
Dobra toplivost, dober okus, priporocam .... DELA :-)
Odgovori