NUTREND COMPRESS FEVER PLUS, 120 kapsul

COMPRESS FEVER je topilec maščobe z absolutno maksimalno stimulacijo in pospešeno termogenezo, kar lahko dosežete le, ko so legalno odobrene sestavine prisotne v najvišjih možnih dovoljenih količinah!
 
CENA35,99 EUR
Točke zvestobe98Kaj so točke zvestobe?
zaloga
V košarico
::
Čas do naslednje odpreme blaga
Deli
Ocena artikla
SKUPNA OCENA
OCENA 3,0 od 2
CENA
OCENA 3,0 od 2
KAKOVOST
OCENA 5,0 od 1
UČINEK
OCENA 5,0 od 1

Kateri so najpogostejši topilci maščobe?

Sinefrin in kofein sta zagotovljena kombinacija, hidroksicitrična kislina (HCA) z L-karnitinom pa je nepogrešljiva v vsaki shujševalni dieti. Predstavljajte si, da so vse zgoraj naštete sestavine vključene v en sam izdelek. In ne samo to, vsebovane so tako visoke koncentracije, da so ravno pod omejitvami dovoljene prodaje na Češkem. To je COMPRESS FEVER. In to ni vse. COMPRESS FEVER vsebuje tudi Bioperine (črni poper), ki zvišuje učinkovitost zgoraj omenjenjih učinkovitih sestavin za kar 30%! Primerjajte sestavine in količine izdelka COMPRESS FEVER s katerim koli drugim topilcem maščobe na trgu. Ne boste našli boljšega! In tudi rezultati, ki jih boste dosegli z izdelkom COMPRESS FEVER bodo vse to tudi dokazali!

COMPRESS FEVER je topilec maščobe za športnike, ki želijo naporne in intenzivne treninge. Maksimalna količina učinkovitih sestavin bo napolnila celotno vaše telo in občutili boste energijsko eksplozijo v delujočih mišicah. Z izdelkom COMPRESS FEVER boste premikali svoje meje.

Zaradi natančno izbranih sestavin, COMPRESS FEVER idealno ustreza liniji izdelkov COMPRESS EXPAND, vsebuje pa le vrhunske sestavine, katerih učinki so dokazani z različnimi študijami. Izbrane učinkovite sestavine temeljijo na naravni osnovi, kar pomeni, da se v telo hitro absorbirajo.

Kaj lahko pričakujte po zaužitju izdelka COMPRESS FEVER:

Stimulacijo telesa - visoka koncentracija stimulativnih sestavin, kofeina in sinefrina (izvleček gvarane, yerba mate, citrus aurantium, izvleček zelenega čaja) učinkovito stimulirajo telo in podpirajo masivno oblikovanje mišic. Močan diuretičen učinek kofeina in sinefrina se začne ravno, ko ga najbolj potrebujete.

Povečanje notranje termogeneze. Bioperine termohranilo - standardiziran izvleček iz črnega popra. Bioperine izboljša absorpcijo hranil za kar 30%. Zaradi svoje prisotnosti v izdelku COMPRESS FEVER je zagotovljena maksimalna absorpcija hranil. Absorpcija je ključni faktor v telesu za hranila, ki naj bi bila biološko učinkovita. Zaradi svoje zmožnosti, da izboljšujejo absorpcijo hranil, se imenujejo kar naravna termohranila. Takoj, ko se termogeneza začne, se pojavi potreba po hranilih za prebavni proces in to pospeši metabolizem.

Učinkovito obračunavanje s shranjeno maščobo - zaradi znanstveno dokazane kombinacije vrhunskih sestavin Garcitrin in L-karnitin (Carnipure - izdelek iz švicarskega podjetja Lonza) se pojavi takojšnje obračunavanje z maščobnimi zalogami. Sinergijska kombinacija teh dveh sestavin poveča njuno individualno učinkovitost. Garcitrin je popolna kombinacija hidroksicitrične kisline (HCA) in garcinola. Učinkovit je v boju proti maščobnim kislinam, holesterolu in zavira sintezo maščob. L-karnitin pa je sestavnina, ki je nujno potrebna za učinkovito porabo maščobe. Ko trenirate bolj intenzivno, je poraba L-karnitina povečana in njegovo pomanjkanje zavira porabo maščobe, zato je zelo pomembno, da ga ima telo vedno dovolj na razpolago.

VIDEO:
Izdelek COMPRESS FEVER je priporočljivo jemati po 3 kapsule dvakrat dnevno, zjutraj in dopoldne. Za hitro absorpcijo vseh sestavin priporočamo, da kapsule pogoltnete na prazen želodec. Izdelek je priporočljivo uživati 3 tedne, nato naredite 1 tedensko pavzo, potem pa ga zopet uživate 3 tedne. Ne priporočamo uporabe izdelka zvečer ter v nočnih urah, saj ima stimulativne učinke. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka.
Garcitrin - ekstrakt Garcinia Cambogia (50% hidroksicitrična kislina, 5% garcinol), kapsula (želatina, bravilo titanov dioksid), izvleček zelene kave (47% klorogenične kisline, 52% polifenolov, maltodekstrin) - Svetol®, izvleček iz guarane (10% kofeina, maltodekstrin, barvilo karamela), L-karnitin tartrat, L-tirozin, L-arginin, L-citrulin malat, yerba mate ekstrakt (8 - 10% kofeina, maltodekstrin), Citrus aurantium ekstrakt (8% sinefrin), Withania somnifera ekstrakt (3% witanolidi), kromov laktat, sredstvo proti strjevanju kalcijev fosfat, izvleček zelenega čaja (50% polifenoli, 8% kofein), Ginkgo biloba ekstrakt (24% flavoni), bioperin - izvleček črnega popra (95% piperin).

Hranilna vrednost izdelka COMPRESS FEVER

sestavine100 g6 kapsul = 7220 mg
L-karnitin tartrat11,1 g800 mg
L-tirozin11,1 g800 mg
L-arginin6,9 g500 mg
L-citrulin malat5 g360 mg
Garcitrine20,7 g1500 mg
Izvleček zelene kave11,1 g800 mg
Guarana izvleček11,1 g800 mg
Yerba mate izvleček2,8 g200 mg
Citrus aurantium izvleček1,7 g120 mg
Withania somnifera izvleček1,4 g100 mg
izvleček zelenega čaja0,8 g60 mg
Ginkgo biloba izvleček0,5 g40 mg
Bioperine75 mg5 mg
krom1380 µg = 3443 % RDD100 µg = 250 % RDD
RDD – priporočen dnevni odmerek
Komentarji
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Prijava
Ni komentarjev