OLIMP ZMA, 120 kapsul

  • Kombinacija cinka, magnezija in vitamina B6
  • Naraven anabolično-antioksidantni preparat
  • Spodbuja regeneracijo organizma
  • Izboljšuje kakovost spanca
CENA22,99 EUR
Točke zvestobe50Kaj so točke zvestobe?
zaloga
V košarico
::
Čas do naslednje odpreme blaga
Ocena artikla
SKUPNA OCENA
OCENA 5,0 od 3
CENA
OCENA 4,3 od 3
KAKOVOST
OCENA 5,0 od 2
UČINEK
OCENA 5,0 od 2
OLIMP ZMA je preparat z enkratnim sistemom elementov, ki so bili  med seboj povezani z aminokislinami: cink in magnezij kot tudi vitamin B6. Gre za naraven anabolično-antioksidantni preparat. Posamezne sestavine preparata so potrebne za dnevno zaščito organizma pred škodljivimi posledicami preobremenitev, ki so povezane intenzivnimi fizičnimi napori, pomanjkanjem apetita, boleznimi in poškodbami kot tudi s tako imenovanim oksidacijskim stresom.

OLIMP ZMA zvišuje raven testosterona in testosteronsko aktivnost, raven IGF-I-ja in leptina, ki so pomembni za boljšo izrabo energije in za zvišanje storilnosti ter moči organizma. Preparat reducira proteinski katabolizem, podpira rast mišične mase, preprečuje nastanek mišičnih krčev, blaži bolečine, povezane s  preobremenitvijo. Učinkuje proti preobremenitvam, spodbuja regeneracijo organizma, preprečuje oksidacijski stres. Pri tem povečuje koncentracijo in vpliva na globok sprostitveni spanec. Potreba po elementih in vitaminu B6, ki so sestavine OLIMP ZMA-ja, se povečuje pri vedno večji fizični obremenitvi.

OLIMP ZMA priporočamo športnikom ter fizično aktivnim osebam. Osebah z obolenjem ledvic kot tudi nosečnice in doječe matere se pred uporabo posvetujte z zdravnikom.

VIDEO:
 
3 kapsule dnevno – 30-60 minut pred spanjem (najboljše na prazne želodec), kapsule ne smete vzeti skupaj s hrano, ki vsebuje vezave s kalcijem; kalcij je naravni blokator cinka.
ZMA (L-cinkov monometininat, cink-magnezijev-aspargin, vitamin B6), ločevalno sredstvo –magnezijev stearat, hidroksipropilometil celuloza – kapsula.

Hranilna vrednost izdelka ZMA

Sestavine1 kapsula
cink10,0 mg
magnezij150,0 mg
B63,5 mg
Komentarji
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Prijava
Chorchyp
Dante,pocakaj vsaj eno uro..ce lahko vec,potem raje vec..lahko pa naredis tako da eno uro pred spanjem vzames zma in takoj pred spanjem pojej skuto;)
Odgovori
-303
Dante
ZA zadnji obrok imam skuto pa me zanima koliko casa moram pocakati da lahko zauzijem kapsule.
Odgovori
Alexx
@Cloud

Jemljem že kakšne pol leta (morda kak mesec več). Vedno pol ure pred spanjem tri kapsule(če se da) na prazen želodec. Če pa ne pa pazim, da ne uživam hrane, bogate s kalcijem. Je pa res en majhen stranski učinek - tu in zam kakšen mozolj :-D.
Odgovori
Cloud
@Alexx

mi lahko poveš koliko časa jemlješ, kdaj in koliko kapsul? Hvala ti :-)
Odgovori
Alexx
Jemljem že dlje časa in ne samo, da spim odlično... Cink je afrodiziak... ;-)
PRIPOROČAM IZDELEK
Odgovori
-101
mito
ali je uredu, če uzamem samo 2 kapsuli pred spanjem?? al je premao?lp
Odgovori