IRONMAXX THERMO PROLEAN, 100 kapsul

  • Stimulira metabolizem!
  • Podpira vašo dieto!
  • Spodbuja termogenezo!
  • Izboljša vzdržljivost!
CENA16,99 EUR
Točke zvestobe71Kaj so točke zvestobe?
zaloga
Obvestilo o zalogi
::
Čas do naslednje odpreme blaga
Deli
Ocena artikla
SKUPNA OCENA
OCENA 4,7 od 3
CENA
OCENA 5,0 od 3
KAKOVOST
OCENA 4,5 od 2
UČINEK
OCENA 4,5 od 2
Ženske obožujejo raven trebuh!
Lepo napeto telo je simbol visokih spolnih zmožnosti, zdravja in uspeha. Na ženske ima skorajda magnetni učinek, zato si vsak moški želi, da bi imel napeto telo in raven trebuh. Geni tukaj igrajo pomembno vlogo, niso pa odločilni. Redni intenzivni trening je prav tako pomemben v vašem prizadevanju do six-packa. S pomočjo dobrega programa treningov, merico umske moči in optimalne prehrane je raven trebuh cilj, ki je lahko hitro dosežen.


Thermo Prolean - termogen pospeševalec metabolizma!
Thermo Prolean je naraven, znanstveno razvit pospeševalec metabolizma. Thermo Proleanova pozitivna podpora metabolizmu lahko poviša bazalno metabolično stopnjo telesa in s tem porabo kalorij. Vse to se nanaša na minimalno količino energije, ki jo dnevno porabimo za ohranjevanje telesne temperature, srčnega utripa, dihanje in delovanje jeter, ledvic in možganov. Med drugim lahko Thermo Proleanova podpora metabolizmu tudi pospeši termogenezo. Termogeneza pomeni proizvodnjo toplote znotraj človeškega telesa. Proizvodnja toplote pomeni tudi povišano mišično proizvodnjo energije, kar lahko dobrodejno vpliva na vzdržljivost.

VIDEO:
Brez efedrina! Ne vsebuje škodljivih sestavin!
Nedavno so nekatere, slabo informirane stranke testirale izdelke drugih proizvajalcev, izdelke, ki so vsebovali efedrin ali druge nevarne stimulante. Zaradi njihovih številčnih stranskih učinkov, kot je nespečnost, drgetanje, glavoboli, živčnost in agresija, so jih na srečo mnogi ljudje nehali jemati. Eferdin lahko povzroči tudi dolgoročne posledice, kot je aritmija srca, težave v centralnem živčnem sistemu in povišan krvni pritisk. Thermo Prolean, na drugi strani, pa je popolnoma neškodljiv. Vsebuje samo naravne sestavine in podpira metabolizem brez uporabe eferdina. Prodaja izdelkov, ki vsebujejo eferdin je v Nemčiji sedaj prepovedana.


Študije dokazujejo Thermo Proleanovo hranilno vrednost!
Hranila, ki so uporabljena v Thermo Proleanu so izvleček zelenega čaja, prašek yerba mate, izvleček guarane, tavrin in citrus aurantium. Vsa ta hranila vsebujejo kofein ali druge sestavine, ki aktivirajo metabolizem. Znanstveno je bilo dokazano, da zauživanje le-teh hranil v zmernih količinah igra efektivno vlogo v dieti, katere cilj je visoka učinkovitost.


Ali je Thermo Prolean primeren tudi za ženske?
Seveda, ženske lahko uporabljajo Thermo Prolean prav tako, kot moški. Vse sestavine so enako učinkovite za stimuliranje tako moškega kot ženskega metabolizma. Vendar pa, ker Thermo Lean vsebuje kofein, ga ne priporočamo za uporabo med nosečnostjo ali dojenjem.


Koristi na hitro:

  • 100% brez eferdina!
  • Stimulira metabolizem!
  • Podpira vašo dieto!
  • Spodbuja termogenezo!
  • Izboljša vzdržljivost!


Namig
Podprite svojo stopnjo zauživanja energije z vzdržljivostnimi športi in kardio treningom!

Vzemite 3 kapsule izdelka Thermo Prolean s kozarcem vode pred zajtrkom.
izvleček zelenega čaja, Yerba Mate, izvleček guarane, želatina (kapsula), taurin, Citrus Aurantium, sprostitveno sredstvo: magnezijev stearat, Vitamin B6, folna kislina, biotin, kromov-III-klorid.

Hranilna vrednost izdelka THERMO PROLEAN

sestavinena 3 kapsule%DV
izvleček zelenega čaja600mg
Yerba mate600mg
izvleček guarane600mg
taurin300mg
Citrus Aurantium150mg
Vitamin B62mg100%
folna kislina200 µg100%
biotin150 µg100%
krom49,8 µg126%
Komentarji
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Prijava
The Runner
Priporočam ga tistim ki še nikoli niso jemali fatburnerja, saj je bolj blag, preden greste na močnejše burnerje. Vzel sem 3 kapsule, 2x na dan, pred tekom ali pred intervalnimi treningi.
Deluje z pravilno dieto!
PRIPOROČAM IZDELEK
Odgovori
Ocena
CENA
Učinek
-112
jan123
A ti tuki fajn pritisk dvigne zarad kofeina oz. kolk je noter kofeina
Odgovori
Grom
Ta izdelek jemlem 1 kapsulo zjutraj in 2 kapsuli 30 min pred treningom. Porabil sem že cca. pol kapsul. Moram rečt, da stvar deluje. Priporočam usakmu pa še dost pocen je :)
PRIPOROČAM IZDELEK
Odgovori