IRONMAXX CARNITINE PRO, 130 kapsul

 • Za fizično aktivne s ciljem hitrejšega kurjenja maščob
 • Skrbi za transport maščobnih kislin in omogoča njihovo izgorevanje
 • Zmanjšuje utrujenost med vadbo
 • Odlična pomoč pri izgubi telesne teže
CENA14,99 EUR
Točke zvestobe61Kaj so točke zvestobe?
zaloga
V košarico
::
Čas do naslednje odpreme blaga
Ocena artikla
SKUPNA OCENA
OCENA 4,3 od 4
CENA
OCENA 4,3 od 3
KAKOVOST
OCENA 4,0 od 3
UČINEK
OCENA 3,5 od 2
L-karnitin je pomemben za vse nas!
Carnitin Pro iz podjetja IronMaxx, je prehrambeno dopolnilo, ki je bilo že leta dobro varovana skrivnost med vrhunskimi športniki. Carnitin Pro pomaga telesu, da doseže vsestransko izboljšanje potencialne učinkovitosti. Neprijetni stranski učinki intenzivnega telesnega treninga, na primer nategnjene mišice in duševna in fizična izčrpanost, so zmanjšani.


Kaj je L-karnitin?
L-karnitin je semi-esencialno hranilo podobno vitaminom. Igra pomembno vlogo pri energijskem ravnotežju telesa, ker pomaga pri transportu maščobnih kislin do mitohondrijev. Tam se maščobe razcepijo in energija sprosti. L-karnitin prav tako poenostavi vnos kisika med telesno vadbo. Primerna uporaba L-karnitina pomaga preprečiti izčrpanost mišic in krvožilnega sistema.


Možni simptomi pomanjkanja L-karnitina
 • Hitro pridobivanje teže (nalaganje maščobnih depozitov)
 • Propadanje srčnega, jetrnega in mišičnega maščobnega tkiva
 • Hitra utrujenost in zmanjšanje učinkovitosti
 • Slabotnost, utrujenost in hiranje mišic
 • Daljše obdobje okrevanja po telesni aktivnosti
 • Slabljenje imunskega sistema
 • Razpadanje krvnih parametrov, na primer hematokritov in stopnje hemoglobina


Podprite svoj maščobni metabolizem!
L-karnitin lahko pomaga telesu pri dostopanju lastnih zalog maščobe. Telesni napor v kombinaciji s preskrbo L-karnitina je bistven del učinkovitega maščobnega metabolizma. Dandanes obstaja nešteto diet, ki naj bi pomagale ljudem doseči željeno težo. Ampak še tako natančno prilagojeni prehrambeni načrt lahko vseeno povzročijo pomanjkanje L-karnitina. Diete ponavadi temeljijo na izogibanju hrane z visoko-kalorijsko vrednostjo, ampak prav takšna hrana vsebuje L-karnitin: ribe in meso, na primer. V takšnih primerih je L-karnitin lahko zaužit kot prehrambeno dopolnilo. L-karnitin vam lahko pomaga pri pomanjkanju. Prehrambeni znanstviniki pravijo, da je en gram dovolj, da pokrije dnevo potrebo telesa po L-karnitinu.


Več energije in moči z L-karnitinom!
Kdo še ni šel skozi to? Hočete izboljšati svojo formo in počutje, morda izgubiti nekaj teže pred poletjem. Potem pa morate nekaj dni prenašati utrujenost in mišične krče. Vitalnost in občutek prenovljenega telesa, ki ste ga želeli, potrebujeta kar nekaj časa preden se pokažeta, ko šele začenjate s treningi. Še več, dan po treningu pogosto izkusite razjedajočo lakoto in izčrpanost.
Če želite, da se vaši občasni treningi spremenijo v redne trening, včasih potrebujete veliko več kot samo moč uma, idealizem in sprejemanje neugodja. Svojemu treningu dodajte L-karnitin, da bo postal kar se da učinkovit. Ker izboljša stopnjo energijskega metabolizma, je L-karnitin primeren za vsakogar, ne zgolj za profesionalne športnike.


Ali lahko telo samo proizvede L-karnitin?
L-karnitin je naravna sestavina, ki jo naše telo lahko v majhnih količinah proizvede samo. Naša telesa potrebujejo aminokisline, da proizvedejo L-karnitin, kot tudi nekatere vitamine in pomembne minerale. Pomanjkenje katerekoli od teh sestavin zmanjša zmožnost našega telesa, da proizvede L-karnitin. Ker se mora pri tem telo potruditi, da iz mišic izpustilizin, eno od aminokislin potrebno za sintezo, je telesu lažje, če prejme L-karnitin kar direktno iz hrane.


Idealno za vegeteriansko dieto!
Ljudje, ki ne jedo mesa morajo L-karnitin zaužiti v kakšni drugi obliki, če hočejo doseči priporočen dnevni vnos. Čeprav je L-karnitin v naravi najpogosteje najden v mesu, L-karnitin v izdelku Carnitin Pro ne izvira iz mesa. Iztisnjen je iz fermentacije naravnih surovin. Gre za proces podoben fermentaciji mošta v vino ali pridelavi kislega zelja. Vegeterjanci imajo sploh lahko korist od L-karnitina, ker ga v svoji prehrani zaužijejo premalo.


Kakšne koristi ima L-karnitin za atlete?
L-karnitin je verjetno najbolj znan prenašalec maščob, saj transportira maščobe v aktivne mišice, kjer se spremenijo v kinetično energijo. L-karnitin igra fiziološko vlogo v večjih metaboloških procesh in je dragocen za celoten organizem.


Koristi in prednosti:
L-karnitin igra pomembno vlogo v telesu pri:

 • Kurjenju maščobe
 • Zagotavljanju telesne vzdržljivosti
 • Spodbujanju regeneracije
 • Zagotavljanju energije za srce in imunske celice
 • Preprečevanju prezgodnje utrujenosti


Področja uporabe; skupine športov; uporaba

 • Zelo koristno za športnike, ki trenirajo za tekmovanja (toning, diete, trening za boljšo čvrstost mišic). Ti športniki morajo biti zaužiti zadostne količine L-karnitina, če želijo imeto lepo napeto telo.
 • Idealno za dodatek pri dietah.
 • Z zaužitjem zadostnih količin L-karnitina lahko vzdržljivostni športniki izboljšajo svojo učinkovitost.

 

Namig:
Dopolnite svojo dieto s Thermo Proleanom. Carnitin Pro je priporočljivo kombinirati z intenzivnim kardio treningom, za pospeševanje maščobnega metabolizma.

Vzemite eno Carnitine Pro kapsulo dvakrat dnevno, eno zjutraj in drugo popoldan, ali dve uri pred treningom, vadbo ali tekmovanjem. Priporočamo, da jemljete redno, vsaj tri mesece.
L-carnitine (58,6%), L-tartatična kislina, želatina (kapsula), sprostilno sredstvo: magnezijev stearat.


Lahko vsebuje sledi glutena, laktoze, jajc in soje.

Hranilna vrednost izdelka CARNITINE PRO

sestavinena 100gna 2 kapsuli
energijska vrednost591 kJ / 137 kcal10,4 kJ / 2,4 kcal
maščoba1,1 g0,1 g
od tega nasičena1,1 g0,1 g
ogljikovi hidrati0,1 g0,1 g
od tega sladkor0,1 g0,1 g
beljakovine11,6 g0,2 g
sol0,2 g0,1 g
L-karnitin58636 mg1032 mg
Komentarji
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Prijava
Ni komentarjev