BATTERY WHEY PROTEIN, 800g

  • Pospešuje regeneracijo mišic
  • Dodani encimi za še boljšo absorpcijo
  • Dodan kreatin monohidrat
  • Odlični okusi
CENA15,99 EUR
Točke zvestobe32Kaj so točke zvestobe?
Izberi okus / Poglej zalogo
okuszaloga
Stracciatella Coconut
Cookies & Cream
Creamy Vanilla
Wheytella
Strawberry
Milk Chocolate
Chocolate
White Choc. Cocon.
Banana
V košarico
::
Čas do naslednje odpreme blaga
Ocena artikla
SKUPNA OCENA
OCENA 4,6 od 14
CENA
OCENA 4,5 od 13
MEŠANJE
OCENA 5,0 od 10
OKUS
OCENA 4,9 od 13
KAKOVOST
OCENA 4,8 od 9
UČINEK
OCENA 4,7 od 9


Battery Nutrition Whey Protein -
visoka količina koncentriranih sirotkinih beljakovin v prahu. Battery je ustvarjen posebej za fizično aktivne posameznike in športnike. Izdelek vsebuje učinkovito mešanico sirotkinih beljakovin, ki obogatijo prehrano, saj so zaradi visoke biološke vrednosti sirotkine beljakovine znane kot najboljši vir beljakovin. Beljakovine omogočajo zdravo rast in vzdrževanje mišične mase.

BATTERY WHEY spada med najbolje ocenjene in najbolj prodajan beljakovinski izdelek in se lahko pohvali s hitro absorpcijo ter odličnim okusom za ugodno ceno.

Napreden proces filtracije prinaša čiste beljakovine z minimalno količino laktoze, ogljikovih hidratov in maščobe. Battery Whey je izdelek za vas: visoko kvalitetne beljakovine v prahu, ki se z lahkoto zmešajo, so prijetnega okusa in po zelo ugodni ceni.
  • Pospešuje sintezo beljakovin
  • Pospešuje regeneracijo
  • Odlični okusi
  • Dodani encimi za še boljšo absorpcijo
  • Dodan kreatin monohidrat


Sirotkine beljakovine sestavljajo aminokisline, ki obnavljajo in gradijo mišično tkivo. Mišiče po naporni vadbi razpadajo in rešimo jih lahko le s pravo količino aminokislin, ki se hitro absorbirajo. Visoka biološka vrednost beljakovin pomeni, da traja le nekaj sekund, da beljakovine pridejo do mišičnega tkiva.

Battery Whey lahko občutno izboljša vaše rezultate. Absorbira se hitreje kot navadna hrana in zagotavlja večjo stimulacijo sinteze beljakovin. Učinkovito zaustavlja katabolne procese v telesu. Zagotavlja vam dnevni odmerek visoko kvalitetnih beljakovin, z nizko vsebnostjo maščob in ogljikovih hidratov. Za še boljšo zmogljivost je dodan tudi kreatin monohidrat. Izdelek se izredno hitro zmeša s tekočino, vse kar potrebujete je shaker ali pa kar kozarec in žlico. Battery Whey je brez dvoma postavil standard po katerem lahko merimo druge beljakovinske izdelke.

Battery Whey je popolna beljakovinska formula z izredno visoko biološko vrednostjo. Vsebuje tako esencialne aminokisline (EAA), kot tudi razvejane aminokisline (BCAA). Izdelek Battery Whey boste najbolj potrebovali, ko bodo vaši nivoji aminokislin nizki: zjutraj, po vadbi in med dvema obrokoma. Raziskava je dokazala, da so sirotkine beljakovine boljše od drugih beljakovin zaradi dveh trdnih razlogov: zaustavljajo katabolne procese in izboljšujejo hitrost regeneracije takoj po vadbi.
 

Video:

Zmešajte eno merico (30g) z 200-300ml vode, mleka ali pijače po vaši izbiri. Za maksimalne rezultate zaužijte tri odmerke dnevno, najbolje med zajtrkom, med dvema obrokoma in po vadbi.

Intenzivnost okusa prilagodite s količino tekočine. Za bolj sladek in poln okus zmešajte en odmerek z 200-300ml vode. Za bolj blag okus uporabite 300-400ml vode na odmerek.

SHAKER: Najboljši način, da imate vaše beljakovine vedno pri roki. Dodajte en odmerek v 200-300ml vode, mleka ali pijače po vaši izbiri ter tresite 25-30 sekund.

MIXER: Dodajte en odmerek izdelka Battery Whey v 200ml vode, mleka ali pijače po vaši izbiri in dodajte 3-4 ledene kocke. Miksajte 20-30 sekund ali dokler napitek ne doseže željene gostote.

Za najboljši regeneracijski učinek uporabljajte v kombinaciji z izdelkom Battery Glutamine (dodajte 1 odmerek in zmešajte skupaj) med vadbo/po vadbi.

OBOGATEN SHAKE: Vaš Battery Whey shake lahko spremenite v raznolik hranljiv obrok, če mu dodate sveže ali zmrznjeno sadje, arašidovo maslo, kokosovo olje ali druge hranljive sestavine in dodatke, kot je Battery Creatine.

NI LE NAPITEK: Battery Whey je odličen tudi z ovsenimi kosmiči in jogurtom. Povečajte količino beljakovin v pecivu, mafinih, piškotih in drugih sladicah tko, da dodate 1-2 odmerka v vaš najljubši recept.

UPORABA: Zaužijte 2-3 grame beljakovin na en kilogram telesne teže na dan. Zaužijte v kombinaciji s hrano, ki je bogata z beljakovinami.
CREAMY VANILLA
Sestavine: beljakovinska mešanica izključno iz koncentrata sirotke in izolata sirotkinih beljakovin iz mleka (vsebuje laktoglobulin, laktoferin, laktalabumin in beljakovinske frakcije imunoglobulini)(emulgiran s sojinim lecitinom), dekstroza, tavrin, kreatin monohidrat, bela čokolada v prahu (mleko), okusi (vanilija, kremna vanilija, jogurt), L-glutamin, sredstvo za zgostitev (ksantan gumi), sladila (sukraloza, acesulfam K), prebavni encimi (Bromelain, Papain).

CHOCOLATE
Sestavine: beljakovinska mešanica izključno iz koncentrata sirotke in izolata sirotkinih beljakovin iz mleka (vsebuje laktoglobulin, laktoferin, laktalabumin in beljakovinske frakcije imunoglobulini)(emulgiran s sojinim lecitinom), dekstroza, kakav v prahu (10-12%), tavrin, kreatin monohidrat, okusi (čokolada, temna čokolada), L-glutamin, sladila (sukraloza, acesulfam K), sredstvo za zgostitev (ksantan gumi), prebavni encimi (Bromelain, Papain).

COCONUT & WHITE CHOCOLATE
Sestavine: beljakovinska mešanica izključno iz koncentrata sirotke in izolata sirotkinih beljakovin iz mleka (vsebuje laktoglobulin, laktoferin, laktalabumin in beljakovinske frakcije imunoglobulini)(emulgiran s sojinim lecitinom), dekstroza, tavrin, bela čokolada v prahu (mleko), kreatin monohidrat, okusi (bela čokolada, kokos), L-glutamin, sredstvo za zgostitev (ksantan gumi), sladila (sukraloza, acesulfam K), prebavni encimi (Bromelain, Papain).

STRAWBERRY
Sestavine: beljakovinska mešanica izključno iz koncentrata sirotke in izolata sirotkinih beljakovin iz mleka (vsebuje laktoglobulin, laktoferin, laktalabumin in beljakovinske frakcije imunoglobulini)(emulgiran s sojinim lecitinom), dekstroza, tavrin, kreatin monohidrat, okusi (jagoda, jagodičevje), regulator kislosti (citronska kislina monohidrat), L-glutamin, barvilo (rdeča pesa), sladila (sukraloza, acesulfam K), sredstvo za zgostitev (ksantan gumi), prebavni encimi (Bromelain, Papain).

BANANA
Sestavine: beljakovinska mešanica izključno iz koncentrata sirotke in izolata sirotkinih beljakovin iz mleka (vsebuje laktoglobulin, laktoferin, laktalabumin in beljakovinske frakcije imunoglobulini)(emulgiran s sojinim lecitinom), dekstroza, tavrin, kreatin monohidrat, L-glutamin, arome (banana, smetana), sredstvo za zgoščevanje (ksantan gumi), sladila (sukraloza, acesulfam K), sredstvo za uravnavanje kislosti (brezvodna citronska kislina), bromelain pridobljen iz ananasa (1200 GDU/g), Papain pridobljen iz papaje (1,5 FIP u/ mg).

COOKIES & CREAM
Sestavine: beljakovinska mešanica izključno iz koncentrata sirotke in izolata sirotkinih beljakovin iz mleka (vsebuje laktoglobulin, laktoferin, laktalabumin in beljakovinske frakcije imunoglobulini)(emulgiran s sojinim lecitinom), dekstroza, tavrin, kreatin monohidrat, mlečna čokolada v prahu (sladkor, kakav v prahu, polnomastno mleko v prahu, kakavovo maslo 20%, naravna aroma), L-glutamin, arome (čokolada, piškot&krema, mlečna karamela), sredstvo za zgoščevanje (ksantan gumi), sladila (sukraloza, acesulfam K), bromelain pridobljen iz ananasa (1200 GDU/g), Papain pridobljen iz papaje (1,5 FIP u/ mg).

STRACIATELLA COCONUT
Sestavine: beljakovinska mešanica izključno iz koncentrata sirotke in izolata sirotkinih beljakovin iz mleka (vsebuje laktoglobulin, laktoferin, laktalabumin in beljakovinske frakcije imunoglobulini)(emulgiran s sojinim lecitinom), dekstroza, tavrin, kreatin monohidrat, koščki čokolade (sladkor, kakavova masa, manj masten kakav v prahu, emulgator (lecitin oljne ogrščice)), L-glutamin, arome (vanilija, skuta, kokos, smetana), kokosovi kosmiči (žveplov dioksid), sredstvo za zgoščevanje (ksantan gumi), sladila (sukraloza, acesulfam K), bromelain pridobljen iz ananasa (1200 GDU/g), Papain pridobljen iz papaje (1,5 FIP u/ mg).

MILK CHOCOLATE
Sestavine: beljakovinska mešanica izključno iz koncentrata sirotke in izolata sirotkinih beljakovin iz mleka (vsebuje laktoglobulin, laktoferin, laktalabumin in beljakovinske frakcije imunoglobulini)(emulgiran s sojinim lecitinom), dekstroza, kakav v prahu (10-12%), tavrin, kreatin monohidrat, L-glutamin, arome (čokolada, vanilija, smetana), sredstvo za zgoščevanje (ksantan gumi), sladila (sukraloza, acesulfam K), bromelain pridobljen iz ananasa (1200 GDU/g), Papain pridobljen iz papaje (1,5 FIP u/ mg).

WHEYTELLA
Sestavine: beljakovinska mešanica izključno iz koncentrata sirotke in izolata sirotkinih beljakovin iz mleka (vsebuje laktoglobulin, laktoferin, laktalabumin in beljakovinske frakcije imunoglobulini)(emulgiran s sojinim lecitinom), manj masten kakav v prahu (10-12%), tavrin, kreatin monohidrat, okusi (čokolada, čokoladna pralina, lešnik, arašidovo maslo), mlečna čokolada v prahu (99% mlečna čokolada (sladkor, kakav v prahu, polnomastno mleko v prahu, kakavovo maslo 20%), naravna aroma), L-glutamin, sredstvo za zgostitev (ksantan gumi), sladila (sukraloza, acesulfam K), bromelain pridobljen iz ananasa (1200 GDU/g), Papain pridobljen iz papaje (1,5 FIP u/ mg).

Alergeni : Izdelano v objektu, ki predeluje mleko, jajca, gluten, sojo, arašide, oreške, ribe in morske sadeže. Vsebuje sojin lecitin.

Hranilna vrednost izdelka BATTERY WHEY PROTEIN

Sestavine 1 odmerek = 30 g / RI%** na 100 g
energijska vrednost 487 kJ / 116 kcal / 6% 1623 kJ / 387 kcal
maščoba 1.9 g / 3% 6.3 g
od tega nasičena 1.2 g / 6% 4.0 g
ogljikovi hidrati 3.7 g / 1% 12.3 g
od tega sladkorji 3.6 g / 4% 12.0 g
beljakovine 21 g / 42% 70.0 g
sol* 0.08 g / 1% 0.27 g
vlaknine 0.2 g 0.67 g
tavrin 2000 mg 6666 mg
kreatin monohidrat 1500 mg 5000 mg
čisti kreatin 1319 mg 4396 mg
L-glutamin 750 mg 2500 mg
prebavni encimi (12 mg Bromelain, 12 mg Papain) 24 mg 80 mg
* Vsebnost soli je posledica naravno prisotnega natrija.
** RI%: Priporočeni dnevni vnos za odraslo osebo (8400 kJ/2000 kcal).
   
PROFIL AMINOKISLIN (% BELJAKOVIN)    
L-alanin 5 %  
L-arginin 2 %  
L-asparaginska kislina 11 %  
L-cistein 2 %  
L-glutamin 22 %  
L-glicin 1 %  
L-histidin*** 2 %  
L-izolevcin*** 6 %  
L-levcin*** 10 %  
L-lizin*** 9 %  
L-metionin*** 2 %  
L-fenilalanin*** 3 %  
L-prolin 5 %  
L-serin 4 %  
L-treonin*** 6 %  
L-triptofan*** 1 %  
L-tirozin 2 %  
L-valin*** 6 %  
*** Esencialne aminokisline.    
Komentarji
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Prijava
-112
Anita Jurić
Bela cokolada je ????okus
Odgovori
-279
iFikus
Okus Cookies&Cream je najbolši okus (vsaj meni osebno)
Priporočam ;)
PRIPOROČAM IZDELEK
Odgovori
Ocena
CENA
Mešanje
Okus
TheNotorious
Ful dobri proteini. Že probu cookies and cream in white chocolate coconut in sta obadva božanska, ampak men je useen white chocolate coconut najbolsi.
PRIPOROČAM IZDELEK
Odgovori
Ocena
CENA
Mešanje
Okus
Učinek
Forfeit
Kakšna sta cookies and cream in white chocolate coconut če se jih meša z vodo? Se ful čuti okus ali je bolj švoh?
Odgovori
Sneijderman
Cookie and cream je meni daleč najboljši okus. Sploh ker imam tisti aparat za proteine mešat in pride ven kot puding. Bela čokolada in kokos se ne zgostita tako.
Forfeit
Hvala, ampak so dobri tudi z vodo ali samo z mlekom?
pavlinek mladen
jas kupil,vanilija mogoce malo presladek ampak se navadis in je odlicen....
PRIPOROČAM IZDELEK
Odgovori
Ocena
CENA
Mešanje
Okus
Jankoo
Sam ne kompliciram glede okusov. Kupil sem belo cokolado in kokos..nevem kako vam je lahko vsec. Okus ima po umetnih sladilih in zelo malo po raffaelotu..z rezultati je pa kot pri ostalih whey proteinih, nic drugace..
Odgovori
Mateyka
Jaz sem preizkusila okus coconut & white chocolate...odličen za vse ki imate radi raffaello :D Zelo dober, tudi okus čokolada.
PRIPOROČAM IZDELEK
Odgovori
samokolnica
Okus creamy vanilla je bomba! Meni ni presladek... Mešal sem z vodo in sicer 30g ter 300ml vode
PRIPOROČAM IZDELEK
Odgovori
-112
biro88
Kupil sem ta izdelek z okusom jagode. Za moj okis dosti presladek izdelek uff ;)
Odgovori
TA
Kupil okus koks in je čist presladek meni osebno. Tko čist čist presladek pa sem dal 1 merco v 0,4L vode. Okus je drugač ok, sam preveč sladkorja
Odgovori
Matic:)
Deniss

A je kdo ze kupil tale izdelek in zanima me ce je okusen in kaksen je rezultat?:)

jaz sem ga že imel... Okus sem imel chocolate... Glede okusa so bli men osebno presladki glede rezultata ti pa težko kaj rečem ko nisem glih expert glede tega :)
Odgovori
Deniss
A je kdo ze kupil tale izdelek in zanima me ce je okusen in kaksen je rezultat?:)
Odgovori