QUEEN FIT SET FREE LADY ALOE BEAUTY, 20 šumečih tablet

SET FREE LADY je kompleksno dopolnilo, ki vsebuje antioksidante: askorbinsko kislino v obliki state-of-the-art mikrokapsul PureWay-C ter vitamin E. Poleg tega pa še cink, magnezij in kalcij.
CENA7,99 EUR
Točke zvestobe25Kaj so točke zvestobe?
zaloga
Obvestilo o zalogi
::
Čas do naslednje odpreme blaga
Deli
Ocena artikla
SKUPNA OCENA
OCENA 5,0 od 1
CENA
OCENA 5,0 od 1
KAKOVOST
OCENA 5,0 od 1
UČINEK
OCENA 5,0 od 1
SET FREE LADY je kompleksno prehransko dopolnilo, ki vsebuje antioksidante v moderni obliki, kot npr. mikrokapsule askorbinske kisline PURE WAY-C, ter vitamin E. Obe snovi sta zelo pomembni in podpirata medsebojno delovanje. Njun glavni namen je nevtralizacija prostih radikalov. Naslednja snov, ki je dodana izdelku in ščiti telo pred oksidativnim stresom, je cink. Seveda v prosti, nealergeni in lahko prebavljivi kelatni obliki, v kombinaciji z aminokislinami. Ta element je del večje skupine pomembnih encimov, kot je npr. superoksid dismutaza - eden od zaščitnih sistemov telesa pred prostimi radikali.

SET FREE LADY vsebuje tudi dva neodvisna vira magnezija. Ta je ključen za pravilno delovanje mišic, prevodnost živčnega sistema ter manjšo utrujenost. Vsebnost kalija, ki je prav tako zelo pomemben pri zagotavljanju prevodnosti živčnega sistema, pa zagotavlja pravilno strjevanje krvi in je seveda glavni gradnik kostnega tkiva.

Radikal citronske kisline, ki je prisoten v magnezijevih in kalcijevih soleh podpira blažilne sisteme našega telesa. Eden najbolj pomembnih dejavnikov, ki vplivajo na kapaciteto izčrpanosti je učinkovito odstranjevanje in nevtralizacija metabolitov, ki se pojavljajo v krvi in znatno prispevajo k zvišanju pH krvnih vrednosti. Optimalna pH vrednost krvi znaša med 7,35 in 7,45. Citronska kislina je vključen v izdelek, ker je element, ki podpira delovanja najbolj pomembnega regulatorja kislosti krvi v telesu - bikarbonatni blažilni sistem. Citrat, ki je prisoten v zunaj celičnem prostoru, dovoljuje povečanje koncentracije bikarbonovih ionov in pH vrednosti krvi, rezultat je nevtralizacija vpliva metabolitov. Osnovni magnezijevi in kalcijevi kationi, pa prav tako prispevajo k zagotovitvi uravnoteženega krvnega okolja.

Prav tako brezvodni kalcijev fosfat pomaga vzdrževati ravnovesje kislin znotraj celic, predvsem zaradi prisotnosti fosforjevih aminov in osnovnega kalcijevega kationa. Osnovne bikarbonatne soli povečajo učinek uravnavanja pH vrednosti krvi.

Izdelek vsebuje tudi izvleček brusnice (standardizirano z 10% vsebnostjo proanticianina), ki ima antioksidativne lastnosti in podpira pravilno delovanje sečnega trakta.

Glukoronolakton je pomembna snov, ki deluje kot posrednik pri prebavi ogljikovih hidratov.

Izvleček koprive preprečuje zadrževanje vode v telesu, prispeva k odstranjevanju odpadnih snovi iz prebave in skupaj z izvlečki preslice dodatno poskrbi za izločevalno funkcijo ledvic, poleg tega pa pomaga vzdrževati zdrave lase, kožo in nohte.
Priporočen odmerek: 1 tableta na dan. Tableto raztopimo v 150 ml vode. Zaužijte takoj po pripravi.

Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehranskega dopolnila se ne sme uporabljati kot nadomestek za uravnoteženo in pestro prehrano ter zdrav način življenja. Hraniti izven dosega otrok.
Regulator kislosti- citronska kislina, kalijev karbonat, polnilo - sorbitol; kalcijeve soli citronske kisline, magnezijeve soli citronske kisline, arome, stabilizator - polietilen glikol; kalcijeve soli ortofosforne kisline, sladila - kalijev acesulfam, ciklamat; magnezijev oksid, izvleček velike brusnice (Vaccinium macrocarpon Aiton), izvleček koprive (Urtica dioica L.), izvleček poljske preslice (Equisetum arvense L.), 0,6% mikroinkapsulirana L-askorbinska kislina (PureWay-C) - vit. C, glukuronolakton, bisglicinat (cinkov aminokislinski kelat Albion), sredstvo proti strjevanju - silicijev dioksid, 0,2%, DL-alfa-tokoferil acetat - vit. E.
Izdelka ne smete uživati med nosečnostjo, v obdobju dojenja oz. če ste preobčutljivi na katero od sestavin v izdelku.

Hranilna vrednost izdelka QUEEN FIT SET FREE LADY ALOE BEAUTY

Sestavine1 tableta
vitamin E3 mg (25%*)
vitamin C (PureWay-C)20 mg (25%*)
kalcij120 mg (15%*)
magnezij56,2 mg (15%*)
cink (Albion)1,5 mg (15%*)
kalij390 mg (19,5%*)
izvleček velike brusnice50 mg
od tega proantocianidini5 mg
izvleček koprive40 mg
izvleček njivske preslice30 mg
od tega silicijeve spojine2,1 mg
glukoronolakton20 mg
*NRV%: Referenčna hranilna vrednost.
Komentarji
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Prijava
Ni komentarjev