IRONMAXX HELLFIRE, 150 kapsul

 • Odprava maščobnih oblog
 • Stimulira bazalni metabolizem
 • Preprečuje napade lakote
 • Izboljša mentalni fokus
CENA29,99 EUR
Točke zvestobe50Kaj so točke zvestobe?
zaloga
V košarico
::
Čas do naslednje odpreme blaga
Ocena artikla
SKUPNA OCENA
OCENA 5,0 od 2
CENA
OCENA 5,0 od 2
KAKOVOST
OCENA 5,0 od 1
UČINEK
OCENA 5,0 od 1
Bodite zadovoljni ob pogledu v ogledalo!
Kar velik delež populacije si želi imeti vitko, napeto in zdravo telo, ne glede na to ali se ukvarjajo z vzdržljivostnim treningom ali športi z žogo. Mišična masa, ki ji vsi posvečajo največ pozornosti, pa ni edini del zdravega telesa, pomemben je tudi nizek odstotek maščobe. Plosk trebuh, trdne ritnice in napeta stegna so sanje vsake ženska. Na podoben način pa si vsak moški želi imeti definirano telo, jeklene mišice, sploh pa tudi tisti trden six-pack. Novi topilec maščob iz podjetja IronMaxx vam v kombinaciji s športom in pravilno dieto lahko pomaga doseči privlačno in željeno postavo. Poleg vidnih ugodnosti, nizki odstotek telesne maščobe pomaga pri zaščiti proti visokem krvnem pritisku, težavami s stopnjo krvnega sladkorja, povišanimi stopnjami holesterola in drugimi boleznimi krvožilnega sistema.


Učinkovito se bojujte proti telesni maščobi s Hellfire!
Človeška telesna maščoba je posebna oblika vezivnega tkiva, ki je sestavljeno iz maščobnih celic in shranjena na najrazličnejših mestih po telesu. Od spola in genetske predispozicije je dovisno kje v telesu se bo maščoba najraje nalagala. Količina shranjenih maščob pa je odvisna tudi od posameznikove prehrane, zauživanja kalorij in učinkovitosti energijskega metabolizma. Tako, da na koncu dobimo tri možnosti za učinkovito zmanjševanje telesne maščobe. 1) Spremenite svoje prehranjevalne navade; 2) pokurite več kalorij; in 3) s pripomočki pospešite svoj metabolizem. Hellfire® izpolnjuje ravno to zadnjo zahtevo, s stimulacijo bazalnega telesnega metabolizma in proizvodnje toplote (termogeneza). Z bazalnim telesnim metabolizmom je mišljena poraba energije, ki je dnevno potrebna za zalogo organov in ohranjanje funkcionalnosti le-teh. Povečana stopnja bazalnega metabolizma avtomatično pomeni višjo porabo kalorij in je torej pomemben pripomoček pri zmanjševanju telesne teže. Še več, telo proizvede več toplote, čemer se reče termogeneza, ki v obliki proizvedene mišične energije povzroči znaten vzpon pri porabi kalorij.

Chorchyp o izdelku Hellfire:
Iz kje izvira ta ogenj?
Hranila uporabljena v Hellfire - zeleni čaj, yerba mate, guarana in grenki pomarančevec - označuje to, da imajo visoko stopnjo kofeina in drugih sestavin, ki stimulirajo metabolizem. Kofein je stimulant s stimulativnim učinkom na psiho, koncentracijo, pogon, znake utrujenosti, poviša pa tudi telesno proizvodnjo toplote. Izvleček ingverja, grenke bučke in grenivke zagotovijo naravno povečanje v bazalnem metabolizmu. Še več, ker ima sposobnost redčenja krvi, izvleček vrbine skorje zaklene aktivne kompleksne substance dobro v metabolično aktivno maščobno tkivo. Aminokislina L-tirozin in izvleček črnega fižola, ki ima med drugim tudi pozitiven razpoloženjski učinek, pa obvladujeta in zagotavljata umsko čuječnost.


Zakaj je Hellfire učinkovitejši od ostalih topilcev maščobe?
Hellfire uporablja vse učinkovite substance za pospeševanje metabolizma, upoštevajoč vsa najnovejša znanstvena odkritja. Kofein se tako veže na tanin, ki postopoma razpade, tako da se kofein sprosti z zakasnitvijo, učinek pa traja dlje. Hellfire tudi vsebuje več sestavin kot drugi pospeševalci metabolizma, učinki sestavin pa se med seboj dopolnjujejo. Zato je topilec maščobe iz IronMaxx še dodatno obogaten z izvlečki paprike, ingverja, grenke bučke in grenivke. Gre za izvlečke bogate z antioksidanti in bioflavonoide z veliko različnimi zdravilnimi učinki, še posebej na področju metabolizma. Naringenin, ki ga vsebuje grenivka, lahko učinkuje na jetra tako, da le-ta začnejo kuriti odvečno maščobo, namesto, da jo shranjujejo. Insulinu podobne beljakovine, ki jih najdemo v grenki bučki lahko celo ojačajo produktivnost trebušne slinavke, kar poveča naravno sintezo insulina. Naravna proizvodnja insulina je ključna za reguliranje krvnega sladkorja in shranjevanje ogljikovih hidratov v maščobnem tkivu. Med novosti spada tudi izvleček črnega fižola in aminokislina tirozin, ki skupaj delujeta kot ojačevalca razpoloženja. Zmanjšana vsebnost kalorij v prehrani se lahko v osebi, ki želi izgubiti težo pokaže v obliki velikih razpoloženjskih nihanjih. V večini primerov je to povezano z zmanjšano dostavo ogljikovih hidratov v možgane in tudi hudim naporom. Topilec maščobe Hellfire je torej obogaten z naravnimi sestavinami za boljše razpoloženje, izvleček črnega fižola in tirozin. Hidroksitriptofan v izvlečku črnega fižola je predhodnik telesu lastnega tkivnega hormona serotina in deluje kot blago zdravilo za slabo voljo in depresijo. Kot surovina ima tirozin zelo pozitiven učinek na razpoloženje. Še več, Hellfire vsebuje še dve pomembni sestavini za optimiziranje energijskega metabolizma. Izvleček vrbinega lubja je znan, ker dobro redči kri, ima pa tudi učinek hitrega vpijanja aktivnih substanc. Povečan krvni pretok izboljša transport kisika do mišičnih celic in torej posebej pomaga pri športni aktivnosti. Pester izvleček koprive, poznan pod imenom Coleus forskohlii, stimulira prebavo in poveča proizvodnjo želodčne kisline. Posledično telo hranila kot so beljakovine, ogljikovi hidrati in proste maščobe bolje absorbira in pretvori!


Najboljše iz narave (brez efedrina)
Nedavno so nekatere, slabo informirane stranke testirale izdelke drugih proizvajalcev, izdelke, ki so vsebovali efedrin ali druge nevarne amfetamine. Zaradi močnih stranskih učinkov, kot je nespečnost, tresenje, glavoboli, živčnost in agresija, so oblasti efedrin na srečo prepovedale. V nasprotju s temi je Hellfire izdelek brez tveganj in vsebuje ekskluzivno naravne zeliščne substance, nima stranskih učinkov in pomaga metabolizmu brez uporabe efedrina.


Za koga in kdaj je Hellfire primeren?
 • Tako za moške, kot za ženske
 • V fazi diete in definiranja
 • Za vsakogar, ki željene teže ne more doseči zgolj skozi prehrano in šport
 • Za vsakogar, ki namerava postati ali ostati vitek in lepo definiran
 • Za športnike tako, kot tudi tiste, ki to niso
 • Za bodibilderje, vzdržljivostne športnike in tiste, ki igrajo športe z žogo
 • Pred in med vadbo
 • Zjutraj in čez dan (vendar ne pred spanjem)
Vzemite do 3 kapsule izdelka Hellfire pred zajtrkom, in 30 minut pred vadbo, z zadostno količino vode.
Thermogenic Burn Formula (izvleček zelenega čaja , kofein, guarana ekstrakt, ekstrakt yerba mate, niacin), Metabolic Heat Complex (ingver v prahu, poprov izvleček, Citrus aurantium izvleček, grenka melona, izvleček grenivke), Hormone-Bloodflow-Stimulants (izvleček vrbinega lubja, coleus forskohlii izvleček), Mental Mood Booster (izvleček griffonia simplicifolia, L-tirozin), želatina (kapsula), sprostitveno sredstvo (magnezijev stearat, silicijev dioksid), barvila (E 172, E 171).

Lahko vsebuje sledi glutena, laktoze, jajca in soje.

Hranilna vrednost izdelka HELLFIRE

sestavine na 100g (%PDV) 3 kapsule (%PDV)
energijska vrednost 1114kJ/ 262kcal 37,5 kJ/ 8,7kcal
beljakovine 28,9 g 0,9 g
ogljikovi hidrati 34,5 g 0,9 g
od tega sladkorji manj kot 0,1 g manj kot 0,1 g
maščobe 0,7 g manj kot 0,1 g
od tega nasičene 0,4 g manj kot 0,1 g
vlaknine 0,8 g manj kot 0,1 g
natrij 0,004 g manj kot 0,001 g
niacin 1330mg (8313%) 45,00 mg (282%)
izvleček vrbinega lubja 12142 mg 420 mg
izvleček citrus aurantium 11525 mg 390 mg
izvleček guarane 11525 mg 390 mg
izvleček zelenega čaja 11525 mg 390 mg
L-tirozin 8665 mg 300 mg
kofein 6206 mg 210 mg
izvleček Coleus forskohlii 4433 mg 150 mg
ingverjev prah 4433 mg 150 mg
izvleček popra 2660 mg 90 mg
izvleček mate čaja 2660 mg 90 mg
izvleček griffonia simplicifolia 2660 mg 90 mg
izvleček grenke bučke 2216 mg 75 mg
izvleček grenivke 2216 mg 75 mg
Komentarji
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Prijava
uršika
Se sme kombinirati z L-CARNITINE 500 Forte Plus?
Odgovori
C*
Izdelek je top z urejeno prehrano in trdim treningom so rezultati fenomenalni!
PRIPOROČAM IZDELEK
Odgovori