OLIMP AAKG XPLODE POWDER, 150g

  • Poveča vzdržljivost in mišični pump
  • 3750 mg arginina AAKG na odmerek
  • Odlična topnost in hitra absorpcija
  • Zadostuje za 30 odmerkov
CENA14,99 EUR
Točke zvestobe39Kaj so točke zvestobe?
Izberi okus / Poglej zalogo
okuszaloga
Orange
V košarico
::
Čas do naslednje odpreme blaga
Ocena artikla
SKUPNA OCENA
OCENA 5,0 od 2
CENA
OCENA 5,0 od 2
MEŠANJE
OCENA 5,0 od 2
OKUS
OCENA 5,0 od 2
KAKOVOST
OCENA 5,0 od 1
UČINEK
OCENA 5,0 od 1
IZREDNA FORMULA, MAKSIMALNA KOLIČINA, FANTASTIČEN OKUS, PRED VSEM PA POPOLNA UČINKOVITOST

 


 
VSE TO VAM PRINESE IZDELEK IZ THE XPLODE SERIJE!

Xplode je serija dopolnil, ki temelji le na res inovativnih izdelkih zasnovanih za tiste z brezkompromisnimi pričakovanji. Ta edinstvena sestava dopolnil je rezultat truda znanstvenikov iz laboratorijev Olimp, ki so vsak izdelek zasnovali na podlagi najnovejših raziskav s področja prehrane in nadomestil za športnike in fizično aktivne ljudi. Leta izkušenj na področju nadomestil podjetja Olimp so zagotovo pripomogla k uspehu nekaterih najuspešnejših športnikov iz ekipe Olimp, ki so prav tako sodelovali v razvijanju serije Xplode. Inovativna sestava vsakega izdelka iz Xplode temelji na najbolj dokazano učinkovitih in farmacevtsko čistih aktivnih snovi.

Xplode je serija izdelkov z dobro topljivostjo in senzacionalnimi, intenzivno sadnimi in aromatičnimi okusi, ki jih lahko po mili volji mešate in si ustvarite lastno kombinacijo, ki bo kar najbolje zadovoljila vaše brbončice. Aplikacija maksimalne mikronizacije prostih oblik pripomore k popolnem vpijanju aktivnih snovi, ki so del vsakega izdelka v tej seriji.

 

VIDEO:

 

 
XPLODE - EDINA MAKSIMALNA UČINKOVITOST
TUKAJ JE NOV IZDELEK IZ SERIJE XPLODE! AAKG XPLODE powder - PRAŠEK ZA NEOMEJEN ANABOLIZEM, VZDRŽLJIVOST IN IZJEMNO MOGOČEN MIŠIČNI PUMP!

 

Kaj je AAKG XPLODE powder?
Prehrambeno dopolnilo najvišje kvalitete v obliki zelo vpojnih arginin alfa-ketogluteratov (AAKG), ki dopolnijo prehrano z L-argininom.

Kako AAKG XPLODE powder deluje?
L-arginin:

osnoven substrat biosinteze dušikovega oksida (NO), s širokim spektrom učinkovitosti na nosilcih endotelija, saj povzročajo njihovo razširjanje in posledično, hitro povečajo pretok krvi v mišice
izboljša dobavo kisika in hranil v mišice in tudi vpliva na pretok anaboličnih hormonov, ki stimulirajo mišice k rasti in povečujejo učinkovitost vadb celo do sedem ur
poveča izločanje rastnih hormonov in proizvaja mišične beljakovine
posredno vpliva na mišično rast tako, da povečuje moč in vzdržljivost in posledično tudi zmožnost vadbe
lahko pozitivno izboljša intimnost in ohranja zmožnost dolge spolne vzdržljivosti pri moških
študije kažejo, da dolgoročno jemanje L-arginina tudi izboljša stanje obtočil, zmanjša krvni pritisk in pozitivno uravnava imunski sistem


Alfa-ketoglutaran (AKG)

Začetni delec za sintezo L-glutamina in drugih aminokislin
zmanjša padce v njihovi vsebnosti v krvi med intenzivno vadbo in med obroki

 

AAKG - POPOLNO ENOTNA MOLEKULA

Združevanje alfa-ketogluteranov in L-arginina v en delec garantira visoko mišično stimulacijo med vadbo in posledično poveča učinkovitost vadbe in maksimalno regeneracijo mišičnega tkiva v obdobju po vadbi. Dodatna prednost je občutek tako imenovanega »mišičnega pumpa«, to je povečanje mišice do njene meje kot rezultat povečanega krvnega pretoka.


Prednosti AAKG XPLODE powder?

močne doze L-arginina v obliki popolnoma vpojnega L-arginin alfa-ketoglutarana (skoraj 4 g na odmerek)
varčnost saj eno pakiranje vsebuje neverjetnih 30 odmerkov in zadostuje za en meseca treninga
takojšnja vpojnost zahvaljujoč njihovi ohlapni obliki. Za razliko od tablet ali kapsul ni nobenega zamika pri delovanju
popolna svoboda pri mericah. Nič več ne boste omejeni s fiksnimi mericami, sami si izmerite točno takšno količino izdelka, kot jo tisti trenutek potrebujete
popolna topljivost
odličen okus
SESTAVITE SI LASTNO ANABOLIČNO BOMBO ZA PRED VADBO Z AAKG

 

Zaužijte en odmerek na dan pred treningom ali pred fizično aktivnostjo. 1 odmerek (5g praška = 1 poravnana jušna žlica) zmešajte z 150 ml vode. Zaužijte takoj po pripravi.

Opozorilo: Pred uporabo se posvetujte z zdravnikom. Ni primerno za noseče in doječe žene. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Lahko se pojavi usedlina, ki pa ne vpliva na učinkovitost in kakovost izdelka.
Orange
75% L-arginin alfa-ketoglutarat (AAKG), regulator kislosti - citronska kislina, barvilo E150d (za Xplosion cola okus), ojačevalci arome, sladila - ciklamati (Z), acesulfam K, sukraloza; regulator kislosti - jabolčna kislina, barvila - riboflavin (za okus Lemon), riboflavin, karoteni, karmin (za okus Orange in Fruit Punch).

Hranilna vrednost izdelka OLIMP AAKG XPLODE

sestavine na odmerek (5 g)  
L-arginin alfa-ketoglutarat (AAKG) 3750 mg  
Komentarji
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Prijava
Ubi Pubi
Kateri jeboljsi,ta ali ironmax arginine complexs?
Odgovori
Ubitacno
To uporabljam pri mešanju preworkout-a in sem zadovoljen, sem poskusil enx aakg shot epruvetko, samo pri polovici epruvetke nisem opazil neke razlike od tega izdelka, nisem pa vzel cele,ki je baje bomba,od pro-10 se razlikuje predvsem po tem da tam mas čistih 5g aakg, tu pa 75% aakg na 5g+ostalo za okus pa še za kaj, konec koncev je aakg kar rabiš
Odgovori
fuarker
To ali pro-10 aakg? kakšna je razlika? in kaj so najboljši izdelki za pump?
Odgovori