OLIMP CREATINE MAGNA POWER, 120 kapsul

  • Najbolj napredna oblika kreatina
  • Neverjetno povečana moč in vzdržljivost
  • Primeren za vse športe, tudi tek in kolesarstvo
  • Hitri in učinkoviti rezultati
CENA23,99 EUR
Točke zvestobe67Kaj so točke zvestobe?
zaloga
V košarico
::
Čas do naslednje odpreme blaga
Ocena artikla
SKUPNA OCENA
OCENA 4,5 od 4
CENA
OCENA 4,5 od 4
KAKOVOST
OCENA 5,0 od 1
UČINEK
OCENA 5,0 od 1

Imate problem podoben naslednjemu: veste, da kreatin povečuje mišično moč in mišično maso ter ima poleg tega še številne pozitivne učinke na vaš organizem, vendar nikoli niste bili v celoti zadovoljni z izbrano obliko kreatina? Za vašo težavo imamo rešitev!!!

SEDAJ JE NA VOLJO IZDELEK, KI VSEBUJE TO KAR VAŠE TELO POTREBUJE!
  • CREATINE MAGNA POWER - magnezijev kreatin kelat!
  • Najbolj učinkovita in najbolj napredna formula, patentirana pri Albion Laboratories in podprta z znanstvenimi raziskavami!

Izberite CREATINE MAGNA POWER - izdelek laboratorija Albion Laboratories, podjetja OLIMP. Zagotavljamo vam, da boste več kot zadovoljni! V nadaljevanju si preberite, zakaj Creatine Magna Power deluje bolje kot katerakoli druga sestava oz. oblika kreatina, ki ste jo uporabljali do sedaj.

Video o izdelku Creatine Magna Power:

Creatine Magna Power je najbolj napreden kreatin, ki je bil kdajkoli razvit v znanstvenem laboratoriju. Tako kot arginin, je kreatin od vseh anaboličnih predstavnikov najbolj učinkovit. To dejstvo je bilo potrjeno s številnimi znanstvenimi študijami in pa dolgoletno uporabo v športu. Kakorkoli že, pravi čisti potencial kreatina kot dopolnila, ki stimulira oz. povečuje moč in mišično maso, omejuje reakcija, ki pretvarja poglavitni del zaužitega kreatina v kreatinin. Ta reakcija povezuje amino skupino kreatin z njegovo skupino kislin. To povzroča, da se molekule kreatina pretvorijo v kreatinin (slika 1), hkrati pa zato postanejo anabolično nedejavne. Reakcijo pospešuje takšna stopnja kislosti kreatina (v obliki za uživanje), kot je kislost v gornjem črevesnem traktu.
 
Slika 1: Pretvarjanje kreatina v kreatinin

Z laboratorijskimi raziskavami so želeli uničiti vse pomanjkljivosti, bodisi z varnimi reaktivnimi kemijskimi skupinami, ki vsebujejo alkohol ali molekule kisline, kar rezultira oz. se odraža v kreatin malatu ali kreatin etil estru, bodisi z mešanjem kreatina z alkalijskimi kovinskimi komponentami.
 
To je mesto nastanka magnezijevega kreatin kelata - Creatine Magna Power kombinira obe kreatinski zaščiteni metodi:

Slika 2: MAGNAPOWER magnezijev keatin kelat

Magnezijev kreatin kelat

Znanstvene raziskave so dokazale, da imata kreatin in magnezij koristne učinke na različne vrste fizioloških aktivnosti. Funkcija obeh substanc je visoka stopnja korelacije in izmenjavanje druga druge pri mnogih specifičnih reakcijah. To dejstvo je raziskovalce v laboratorijih Albion Laboratories vodilo do tega, da so predlagali kombinacijo magnezija in kreatina v eni komponenti. Predlagali so torej nekaj tako logičnega kot tudi inovativnega. Ustvarjanje magnezijevega kreatin kelata (slika 2) s pomočjo patentirane tehnologije varuje molekule kreatina, da ne preidejo v kreatinin, hkrati pa tudi povečuje vrednost fiziološko aktivnega kreatina, ki je v celoti dostopen oz. na voljo mišičnim celicam - vse to se odraža v višji stopnji energije v mišicah. Magnezij ima močne alkalijske lastnosti, ki zmanjšujejo okoljsko kislost kreatina ter ga ohranjajo polno aktivnega tako v obliki za uživanje kot tudi kasneje v prebavnem traktu.
 
Vendar pa je pomembno vedeti, da je zaščita kreatina pred izgubo njegovega učinka le pol poti do celotnega uspeha. Drug del naloge je maksimizirati koristnost njegovega anaboličnega potenciala.

Kreatin povečuje mišično moč in maso s posredovanjem prave anabolične komponente, imenovane ATP - adenozintrifosfat. Kreatinski dodatki vodijo k povečanju stopnje ATP v mišičnih celicah. Vsa energija, ki jo potrebujejo mišice za delovanje in vspodbudo, je proizvedena na podlagi hidrolize ATP. ATP stimulira oz. vspodbuja anabolične encime, ki spodbujajo naše gene za proizvodnjo mišičnih beljakovin. Poleg tega pa je ATP prisoten na vsaki stopnji sinteze molekul beljakovin.

Magnezij igra odločilno vlogo pri sintezi in hidrolizi ATP.
ATP se ustvarja, ko je fosfatni radikal (P) prenešen iz aktivnega kreatina v adenozin-di-fosfat (ADP). Vendar je pri prenosu tega radikala iz kreatina v ADP bistveno, da v tem procesu sodeluje en magnezijev atom (slika 3).

Slika 3:


Kot je razvidno iz slike, sinteza ATP zahteva tako molekule kreatina kot tudi atome magnezija. Razpoložljivost magnezija v procesu uravnava stopnjo sintetiziranega ATP iz kreatina. To se zgodi zaradi sledečega: ko uživamo kreatin in ko mišičnim celicam primanjkuje magnezija, anabolična aktivnost kreatina ni povsem izkoriščena.

Ta problem so znanstveniki rešili z razvojem izdelka Creatine Magna Power, torej magnezijevega kreatin kelata, ki za sintezo ATP dovaja tako kreatin kot tudi magnezij.
 
Magnezij kreatin kelat povečuje zmožnost našega telesa za sintezo in regeneracijo oz. obnovitev ATP, ki skrbi za oskrbovanje mišičnih celic z energijo potrebno med mišičnimi napori.

Slika 4: Sinteza oz. spojitev ATP z MagnaPower


Opazimo lahko, da magnezij kreatin kelat dovaja potrebne magnezijeve atome direktno do okolja, kjer se dogajajo reakcije (slika 4), ki kreatinu omogočajo ohranjati visoko razmerje ATP, istočasno pa tudi visoko stopnjo za maksimizacijo anaboličnega delovanja. Dopolnjevanje prehrane z izdekom Creatine Magna Power pospešuje rast tako mišične mase kot tudi moči, medtem ko večje vrednosti ATP omogočajo bolj učinkovito krčenje mišičnih vlaken, hkrati pa generirajo večjo moč.
 
Vsekakor lahko pomanjkanje magnezija kompenzirate z drugimi dopolnili, vendar to ne bo nujno zagotovilo, da bo vrednost atomov, ki pronicajo v mišične celice in notranjost celičnih oddelkov, kjer se dogajajo vsi anabolični procesi, pravšnja. To je potrdila tudi klinična raziskava, v kateri so primerjali učinek magnezij kreatin kelata z učinkom kreatina in magnezija iz dveh ločenih virov z neomejenim magnezijevim oksidom in kelatom aminokislin.
 
Merili so vzdržljivost med fizičnim naporom vse od začetka pa do fizične izčrpanosti s 30-minutno pavzo med dvema naporoma in po dopolnjevanju hrane z dvema različnima viroma magnezija in kreatina. Raziskava je pokazala, da je delovanje magnezij kreatin kelata znatno boljše od tega, pridobljenega iz mešanice kreatin / magnezijevega oksida (slika 5).

Slika 5: Brez magnezija ni energije iz kreatina!


E = MC² je Einstein-ova energijska formula... vendar ob predpostavki, ko je MC² Magnezij Kreatin Kelat!
Dopolnilo 1. obdobje vzdržljivosti 2. obdobje vzdržljivosti Skupna vzdržljivost
MAGNAPOWER™ magnezij kreatin kelat P1+64.8 sec P2+91.0 sec +155.8 sec
kreatin + Mg kelat aminokislin P1+50.5 sec P2+71.4 sec +121.9 sec
kreatin + MgO P1 +25.2 sec P2+38.0 sec +63.2 sec
Placebo 178.8 sec (P1) 158.0 sec (P2) -20.8 sec
Magna Power Magnezijev keatin kelat je učinkovit vir bioaktivnega magnezija,  ki tesno sodeluje s kreatinom v transormaciji energije iz dejavnih mišic za povečevanje njihovih zmožnosti generirati in izkoriščati ATP energijo.

Zakaj se Creatine Magna Power obnese bolje kot pa kombinacija kreatina in magnezija?

Magnezij kreatin kelat proizvaja zaščito, ki povzroča, da se molekule kreatina ne tranformirajo v nedejaven kreatinin v kislem pH okolju želodca.
UČINEK: na voljo več dejavnega kreatina

Kelati podpirajo in pozitivno vplivajo na kardiovaskularni sistem zaradi več aktivnega kreatina, ki nato preide direktno v mišične celice.
UČINEK: na voljo več dejavnega kreatina

Kreatin v obliki kelata vsebuje atom magnezija, ki prispeva k energijski in anabolični aktivnosti.
UČINEK: kreatin deluje neprestano

Faza polnjenja ni potrebna: odkar je kelat odporen na kislo ciklizacijo in tranformacijo v nedejaven kreatinin, potrebujete le majhno dozo kreatina. Priporočljivo doziranje kreatin kelata je 5-krat manjše kot pa doziranje kreatina monohidrata.
UČINEK: nič več velikih in neekonomičnih doziranj

Vnos hidratov oz. sladkorjev za večjo in boljšo asimilacijo kreatin kelata ni več potrebno, odkar ga inzulin ne odnaša več v mišične celice.
UČINEK: primernejši ob sočasnih nizko hidratnih dietah

Do lipogeneze (nalaganja maščobe) ne prihaja, ker raven inzulina ne narašča. Maščobna vlakna so nadzirana s strani glikogena in noradrenalina. Maščoba se tako veliko lažje sprošča in služi organizmu kot vir energije za delovanje telesa.
UČINEK: več kvalitetne mišične mase brez maščobe

Kreatin kelat ne akumulira vode kot je to značilno za monohidrat, zato je primeren tudi za vzdržljivostne športe kot so timski športi, kolesarjenje, tek,...
Samo Creatine Magna Power vas bo 100% zadovoljil, saj pripomore k znatno večji mišični masi in moči!
 
Podjetje Olimp Labs je edina družba na Poljskem in ena izmed redkih v državah EU, ki ima licenco za uporabo MAGNA POWER kreatina v proizvodnji dopolnil. Ta kreatinski patent (US Patent No. 6,114,379) pri vseh trgovskih znamkah, si lasti podjetje Albion Laboratories.

CREATINE MAGNA POWER - VAŠA MOČ - VAŠE ZDRAVJE
Vzemite 2 kapsuli 2 krat dnevno - pred zajtrkom in po treningu.

Hranilna vrednost izdelka CREATINE MAGNA POWER

Sestavine 2 kapsuli 4 kapsule 100 g
energijska vrednost 34 kJ/ 8 kcal 69 kJ/ 16 kcal 1325 kJ/ 315 kcal
beljakovine 0 g 0 g 0 g
maščobe < 0,5 g < 0,5 g 1,5 g
od tega nasičene < 0,1 g < 0,1 g 1,5 g
ogljikovi hidrati 0 g 0 g 0 g
CREATINE MAGNA POWER (od tega):     85,3 g
kreatin
970 mg 1940 mg 37,6 g
magnezij
176 mg (47%*) 352 mg (94%*) 6,8 g (1813%*)
85,3% CREATINE MAGNA POWER magnezijev kreatin kelat, sredstvo za povečanje prostornine - mikrokristalna celuloza; sredstvo proti sprijemanju - magnezijeve soli maščobnih kislin, kapsula (želatina, barvilo: E171).
Komentarji
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Prijava
xfitnessx
Po kolikšnem času se pojavijo prvi rezultati?
Odgovori
nekdo
Odvisno kok garaš v fitnesu kko maš prehrano prešlihtano. Če maš vse bo hitr :)
Niko Zajšek
Zanima me kako je z uživanjem tega tiste dni, kadar nimaš treninga? Verjetno tiste dni ni potrebe po jemanju ali?
PRIPOROČAM IZDELEK
Odgovori
Ocena
CENA
blender
Kreatin jemleš tudi kadar ne treniraš.

Na dneve treninga, ga vzameš 2 kapsuli zjutraj na prazen želodec ter nato še 2 približno pol ure pred treningom.

Na dneve, ko ne treniraš, pa drugi odmerek vzameš tekom dneva na čim bolj prazen želodec (2 ure po zadnejm obroku oz. pol ure pred naslednjim obrokom).
Ubi Pubi
Mi priporocate tale kreatin magma power ali tiste mega caps?
Odgovori
rene323
ce jemljes kreatin in nato ko si zadovoljen z postavo prenehas jemati le tega , ali se mi bodo mišice povesile in izgubile obliko ?
Odgovori
Ubi Pubi
Rene323 ja pride do manjse spremembe nebodo se ti pa "povesile"
tomac
ne znaš brat? :D
Odgovori
fuarker
Že dolgo časa jem kreatin v prašku,ampak mi ne odgovarja najbolj mešanje z vodo in okus, pa me zanima če so kapsule enako učinkovite? 2 kapsuli sta enako kot 5g praška?

Hvala!
Odgovori
{klemen}
@tyson1231kreatin uzam od OLIMPA monohidrat za 15€ in je lih tok učinkovit kt katerikoli drug, uporabljam istega 2 leti. Če delaš na masi ti bo kreatin všeč ker se količina vode v mišičnih celicah poveča in zato posledično tudi njihov volumen. Kar se tiče REDWEILER-ja je tud super izdelek, odlični pumpi,koncentracija in moč skozi celoten trening. Če pa misliš kombinirat kreatin in redweiler si pa poglej vsebnost kreatina v njemu, se mi zdi da je na 18g 2,3g kreatina kar je skoraj polovica dnevne doze + če boš jemal kakšne all-in-one izdelke majo te tut kreatin notri. Ker dosti ljudi vidim da jemljejo vse po vrsti pa polovica dodatkov ni maximalno izkoriščena. Kar se tiče pa proteinskih praškov, je pa super Olimp whey complex.
Odgovori
Ziga
Mene pa zanima če lahko tole jemljem skupaj z OLIMP THERMO SPEED HARDCORE

hvala za odgovor
Odgovori
tyson1231
ok super hvala novac.
Odgovori
novac
@tyson1231 najbolši oziroma proteini ki jih uporablja veliko ljudi tudi jaz so olimp whey 100 % complex in so res dobri ;)
Odgovori
tyson1231
@kr en

Še nekaj kakšno imaš mnenje o tem izdelku https://www.proteini.si/sl/pre-workout-izdelki-kompleksne-formule/olimp-redweiler-480g-931/?reqval=1398686928#addcomment kajti nameravam ga kupiti vendar ne vem kaj je bolje kreatin ki ga ti piješ ali ta.(podobno kreatinu)

In pa mogoče katere proteine bi mi priporočal zraven?

Hvala za odgovor.
Odgovori
kr en...
tyson1231: po moje tale kreatin ni nič boljši od USN CREATINE MONOHYDRATE, ki je cenejši pa še veliko več ga je. Slednjega uporabljam tudi sam in sem z njim zelo zadovoljen. Res ti da fajn moč za premetavanje uteži ;) kar pa je jasno pogoj, da ti bodo mišice sploh začele rast. Pa ne pozabi na pravilno prehrano in po potrebi dodaten vnos proteinov (priporočam sirotko, izogni se soji).
Odgovori
-202
tyson1231
Zanima me predvsem kakšni so kaj rezultati?razmišljam, da bi si ga kupil delam pa na mišični mas,rad bi ojačal zgornji del telesa(roke,hrbet), je izdelek primeren zame?

lp
Odgovori
Anonimen
@novacjemli 4 vsak dan ko ne treniraš zjutri ko treniraš po 4 po treningu pa maš za 1 mesec ko boš naslednič kupo kreatin pa vzam od USN 500g+250g gratis pa potem 5g zjutri, 5g pred in 5g po treningu
Odgovori
novac
@ anonimec

samo za kok časa mam potem to škatlo ko je 120 kapsul notr za mn kot 1 mesc ?
Odgovori
-101
Anonimen
@novacoptimalno je 5g kreatina torej na dneve ko nimaš treninga 4 kapsule 15 min pred zajtrkom na dneve ko imaš trening pa 4 kapsule takoj po treningu lohka pa tudi še 4 kapsule ni ti treba še 4 kapsule pred treningo ker čez par dni boš že občutil večjo moč ko se kreatin pa parih dneh nalovda v mišice
Odgovori
novac
@anonimec

samo js sm zdj že kupu tele v kapsuli kako naj jih jemlem če mi prosim poveš?
Odgovori
Anonimen
@novacv prahu je definitivno boljše ker se hitreje absorbira v telo in klasični monohidrat je bolj primeren za fitnes kot tale sicer pa jemli na dan ko ne treniraš 5g praška 15min pred zajtrkom na dneve treninga pa 5g pred in 5g po treningu ;)
Odgovori
novac
mene zanima kaj je bolše kreatin magna power ali kakšen druk v prahu ker js jem 4 kapsule na dan kar je skoraj 5 g kreatina če pa bi jemal v prahu bi zaužiu 10g kreatina nazaj kaj je zdaj bolše kapsule 2x na dan po 2 kapsuli ali kreatin v prahu 2x na dan po 5g ?
Odgovori
Anonimen
@jasssče bi pogledal bi videl da ga ni treba lovdat in ne drži vode torej jemli kot piše v navodilih... na dneve treninge da maš cca. 5g kreatina vzame 4 kapsul pred treningom in 4 po treningu na dneve ko ne traniraš pa 4 zjutri najbolše že vzameš s carbonoxom ker se kreatin najbolše transpotira če ga zaužiješ skupaj s ogljikovi hidrati in minerali seveda pa ima še karbonox argini ki razširi žile poveča še boljši dovod oziroma transportira kreatin, ogljikove hidrate in minerali v telo...
Odgovori