USN R3-XCELL, 1000g

USN Recover Xcell je regeneracijski napitek, ki telesu po dolgotrajni in intenzivni vadbi ponovno zagotovi energijo, aminokisline in elektrolite.
 • hitro nadomesti elektrolite, glikogen in aminokisline
 • zmanjšuje tvorbo mlečne kisline
 • pospešuje mišično obnavljanje...
CENA18,99 EUR
Točke zvestobe31Kaj so točke zvestobe?
Izberi okus / Poglej zalogo
okuszaloga
Chocolate
Orange
Tropical
V košarico
::
Čas do naslednje odpreme blaga
Deli
Ocena artikla
SKUPNA OCENA
OCENA 1,0 od 1
CENA
OCENA 1,0 od 1
MEŠANJE
OCENA 1,0 od 1
OKUS
OCENA 1,0 od 1
KAKOVOST
OCENA 0,0 od 0
UČINEK
OCENA 0,0 od 0
USN kolesarji

Zahteve športnikov po hranilih so najvišje takoj po dolgotrajni in intenzivni aktivnosti. 30 do 45 minut po aktivnosti je najpomembnejši časovni interval, med katerim si telo poskuša čim hitreje opomoči. Telesni evolucijski instinkt, naj se nemudoma napolni mišični glikogen (najpomembnejši vir energije) pomeni, da bo telo za polnitev glikogena porabljalo vsa hranila, ki so na voljo, vključno z aminokislinami v mišičnem tkivu, kar povzroči izgubo mišične mase. S hitrim vnosom ogljikovih hidratov v telo za nadomestitev izgubljenega glikogena kot tudi hitro delujočih beljakovin za nadomestitev porabljenih aminokislin, se bo mišično tkivo obnavljalo hitro, ne da bi porabljajo obstoječe aminokisline v mišičnih celicah.

Profesionalni kolesar Grega Bole o izdelku:

USN Recover Xcell je regeneracijski napitek, namenjen uživanju po treningu. Telesu ponovno zagotovi energijo, aminokisline in elektrolite po dolgotrajnih intenzivnih aktivnostih kot tudi po kratkih, visoko intenzivnih aktivnostih, kot so špritni, power-lifting, dvigovanje uteži itd. Ogljikovi hidrati v izdelku predstavljajo idealno razmerje med dolgimi verigami polimerov glukoze za trajno oskrbo z energijo in enostavnimi sladkorji za hitro nadomestitev energije. Izdelek Recover Xcell je izotonični napitek (če je pripavljen pravilno), ki zagotavlja optimalno absorbcijo hranil.

Beljakovine v izdelku so na voljo v obliki izolata sirotkinega proteina, ki ima najvišjo bio-razpoložljivost in najvišjo stopnjo absorbcije med vsemi viri beljakovin. Recover Xcell je lahkoten, osvežujoč napitek sadnega okusa.

 

GLAVNE ZNAČILNOSTI IZDELKA RECOVER XCELL:

 • hitro nadomesti elektrolite, glikogen in aminokislin,
 • zmanjšuje tvorbo mlečne kisline po vadb,
 • zmanjšuje pojav mišičnih krčev in boleči,
 • pospešuje mišično obnavljanje že tekom vadbe,
 • Aminokisline z anti-kataboličnim delovanjem preprečujejo razpad mišičnega tkiva tekom intenzivne vadbe,
 • 21 gramov izolata sirtokinega proteina & Triple Stage Synergistic Carb Matrix.

 

KOMU JE IZDELEK NAMENJEN?

 • Vzdržljivostnim športnikom, timskim športnikom in vsem, ki potrebujejo hitro obnavljanje mišičnega tkiva pred nasdaljnjo fizično aktivnostjo.

 

TRIATLONKA KARLA OBLAK:


NAVODILA ZA UPORABO:
 • 3 poravnane žlice (90 g) zmešajte v 400 do 500 ml hladne vode
 • spijte v roku 30 minut po vadbi
 • ponoven odmerek ali polovični odmerek spijte v 1 do 2 urah za tem, še posebej v primeru, ko v naslednjih 24 urah načrtujete ponoven trening
Opozorilo: Izdelek ni namenjen nosečnicam in doječim materam. Če jemljete katerakoli zadrvila, se pred prvo uporabo posvetujte s svojim osebnim zdravnikom. Z uporabo prenehajte, če se pojavi anksioznost, vrtoglavica ali depresija. Telesu zagotovite ustrezno raven hidracije, zato dnevno spijte od 8 do 10 kozarcev vode. Držite se navodil in priporočenih odmerkov. Prekomerni odmerki ne bodo izboljšali rezultatov, temveč lahko povzročijo pojav neželenih stranskih učinkov.
 
Tristopenjska sinergijska OH mešanica (maltodekstrin, koruzni sirup v trdi obliki, škrob voskaste koruze), izolat beljakovin sirotke (22%), citronska kislina, aroma, askorbinska kislina, monokalijev fosfat, magnezijev oksid, nehranljivo sladilo (sukraloza), barvilo (E110** (okus Orange), E104** & E133 (okus Tropical)). ** Ima lahko škodljiv učinek na aktivnost in pozornost pri otrocih.

Alergeni: Kravje mleko. Izdelano v obratu, ki obdeluje tudi sojo in jajca. Ne vsebuje oreščkov, vendar pa so nekatere sestavine lahko izdelane v obratu, ki obdeluje arašide, oreščke ali rake.

Hranilna vrednost izdelka R3-Excell

sestavine 1 obrok = 3 merice (95g) % PDV
energija 1481 kJ / 352 kcal  
beljakovine 19 g  
ogljikovi hidrati 69,2 g  
od teh sladkor (maltoza, sukroza, glukoza) 33,8 g  
maščoba 0 g  
vlaknine 0 g  
natrij 0,05 g  
kalij 111 mg 6
kalcij 110 mg 14
magnezij 39 mg 10
fosfor 237 mg 34
vitamin C 95 mg 119
vitamin B6 0,21 mg 15
 • 1 obrok = 3 merice
 • Zmešajte 3 merice izdelka s 400-500 ml hladne vode in dobro premešajte. Popijte najkasneje v roku pol ure po treningu/tekmi.
 • Dodaten obrok zaužijte 1-2 uri po treningu/tekmi, še posebej če vas v naslednjih 24 urah čaka ponoven trening/tekma.
Izdelek ne vsebuje prepovedanih snovi (doping). 
Komentarji
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Prijava
kei
super izdelek, regeneracija je veliko hitrejša in super počutje naslednji dan; poleg tega je še okusen
Odgovori