IRONMAXX MG MAGNESIUM, 130 kapsul

  • 150 mg magnezija na kapsulo
  • Preprečuje nastanek mišičnih krčev
  • Blaži negativne učinke stresa
  • V obliki magnezijevega citrata
CENA13,99 EUR
Točke zvestobe59Kaj so točke zvestobe?
zaloga
V košarico
::
Čas do naslednje odpreme blaga
Ocena artikla
SKUPNA OCENA
OCENA 3,0 od 2
CENA
OCENA 3,0 od 2
KAKOVOST
OCENA 5,0 od 1
UČINEK
OCENA 5,0 od 1
Pomanjkanje magnezija lahko povzroči mišične krče
Veliko ljudem primanjkuje magnezija, pa tega sploh ne vedo. Posledice premajhne količine magnezija v telesu se ne pokažejo le z mišičnimi krči, ampak se kažejo tudi na srcu in duševnem počutju. IronMaxx Mg-Magnesium pa vašemu telesu priskrbi visoko kvalitetni bio-dostopen magnezijev citrat, kar lahko pomaga preprečiti mišične krče.

Mineral za zdravje in zmožnost!
Magnezij sodi v razred substanc, ki jih telo ne zmore proizvesti samo. Redno dovajanje zagotovi, da se nujni encimi, ki so za telesni metabolizem izjemnega pomena, lahko še naprej proizvajajo v telesu. Dodatno pa ima magnezij še vpliv na proizvodnjo energije v celicah, pomaga vzdrževati naše kosti in stabilizira krvni sladkov. Magnezij pa lahko celo pomaga pri kurjenju telesne maščobe.

VIDEO:


IronMaxx Mg-Magnesium - poizkusite ga sami!
Takoj, v manj kot enem tednu, boste čutili učinek magnezija, saj bo vaše mišičevje bolj sproščeno. Vsi dvomljivci v magnezijevo učinkovitost si bodo hitro premislili. Magnezij je že popularen, saj ga zauživa širok krog športnikov, poleg tega pa ga začenjajo zauživati tudi ljudje s stresnimi delovnimi okolji.

Boljši notranji mir z magnezijem!
V sodobnem življenju nam še posebej primanjkuje časa, saj se vse stvari premikajo izjemno hitro. Posledica tega pojava, kateremu smo dnevno izpostavljeni, je stres, ki pa ima lahko izjemno število raznovrstnih psiholoških in fizičnih simptomov. Povečano izločanje adrenalina je naravni odgovor telesa na stres, saj mora nekako povečati telesno sposobnost odzivanja. Pri tem je potrebnega veliko magnezija. Torej, če telo opremimo z zadostno količino magnezija, lahko preprečimo negativne posledice stresa in si zagotovimo mirnejše počutje.

Ali zauživate dovolj magnezija?
V današnji družbi je hitra prehrana stalnica, zaradi česar našim telesom ne priskrbimo dovolj mineralov. Pomanjkanje teh nujnih hranil pa se lahko pojavi celo v dobro uravnoteženi dieti. Vendar pa tudi, če zauživamo dovolj magnezija, ga konstantno tudi trošimo, še posebej z zauživanjem kofeinskih pijač in alkohola, ki pospešujejo izločanje magnezija. Športne aktivnosti prav tako povečajo potrebo po tem mineralu, saj ga aktivne mišice presnavljajo. Posledica pomanjkanja je utrujenost in občutek slabosti.

Možni simptomi primanjkljaja magnezija:
Lažja oblika primanjkljaja magnezija se lahko pokaže v raznih simptomih, kot so na primer omotica, otrplost in splošna šibkost. Težave s prebavili in neprijetnosti, ki se lahko pokaže v obliki slabosti, ter izmenoma zaprtosti in driske, so prav tako lahko posledica pomanjkanja magnezija.

IronMaxx Mg-Magnesium - Visoka biodostopnost!
Če želimo, da naš prebavni sistem mineral učinkovito koristi, je pametno, da je hitro dostopen v organsko vezani obliki, znani kot čelat. IronMaxx Mg-magnesium vsebuje 403mg magnezijevega citrata na kapsulo, prav v obliki čelata. Magnezij je obkrožen s citratom in zato lahko lažje potuje skozi sluznice v telesnih prebavilih, kjer nato postane dostopen metabolizmu.

Koristi Mg-magnesiuma:
  • Lahko prepreči mišične krče
  • Lahko prepreči negativne učinke stresa
  • Visoka biodostopnost zaradi magnezijevega citrata
Po potrebi vzemite 1-2 kapsule dnevno. Priporočamo, da jih vzamete pred fizično ali/in psihično obemenitvijo.
Magnezijev citrat (28,3%), magnezijev oksid (28,1%), sredstvo za povečanje prostornine (celuloza), goveja želatina (kapsula), sredstvo proti sprijemanju (magnezijev stearat in silicijev dioksid).

Alergeni: Lahko vsebuje sledove glutena, laktoze, jajc in soje.
 

Hranilna vrednost izdelka Mg MAGNESIUM

Sestavine na 100g 2 kapsuli
energijska vrednost 178kcal/ 750kJ  
maščobe 1,3 g < 0,1 g
od tega nasičene
1,3 g < 0,1 g
ogljikovi hidrati < 0,1 g < 0,1 g
od tega sladkorji
< 0,1 g < 0,1 g
beljakovine 13,3 g 0,2 g
sol < 0,1 g < 0,1 g
magnezij 19550 mg 300mg (80% NRV)
Komentarji
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Prijava
Ni komentarjev