OLIMP KRE-ALKALYN 1500, 120 kapsul

Prehransko dopolnilo odlične kvalitete, ki vsebuje patentiran, originalen keratin monohidrat KRE-ALKALYN. Kreatin v naši formuli je napredne oblike, hitro preide v celice in hidrira tkiva bolje kot navadni monohidrat.
CENA21,99 EUR
Točke zvestobe60Kaj so točke zvestobe?
zaloga
V košarico
::
Čas do naslednje odpreme blaga
Deli
Ocena artikla
SKUPNA OCENA
OCENA 5,0 od 2
CENA
OCENA 5,0 od 2
KAKOVOST
OCENA 5,0 od 1
UČINEK
OCENA 5,0 od 1
Prehransko dopolnilo odlične kvalitete, ki vsebuje patentiran, originalen keratin monohidrat KRE-ALKALYN. Kreatin napredne oblike hitro preide v celice in hidrira tkiva bolje kot navadni monohidrat. Patentirana formula zagotavlja nevtralizacijo nizkega pH v prebavnem sistemu, zaradi česar je kreatin odpornejši in se ne transformira v neaktivni kreatin. Zahvaljujoč svojim lastnostim je veliko bolj učinkovit kot običajen monohidrat, pospešuje rast mišic in ne povzroča neprijetnega zastajanja vode v telesu.
Dnevi, ko trenirate: zaužijte 1-2 kapsuli zjutraj in 1-2 kapsuli pred treningom.
Dnevi, ko ne trenirate: zaužijte 1-2 kapsuli pred zajtrkom.
Hranite izvendosega otrok. Izdelek ni primeren za otroke in mlajše osebe.
Kreatin monohidrat, sredstva za povečanje prostornine - mikrokristalna celuloza, sredstvo proti strjevanju - magnezijev stearat; kapsula - želatina.

Hranilna vrednost izdelka OLIMP KRE-ALKALYN

Sestavine 1 kapsula 100 g
kreatin monohidrat KRE-ALKALYN 750 mg 86,21 g
Komentarji
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Prijava
Miki Max
lep pozdrav, mene pa zanima ce ima kdo iskusnje z jemanjem tega kreatina ter kdaj in v kaksni kolicini ga jemati ce so fitnes treningi dopoldne?
Odgovori