-33%

OLIMP HMBOLON X, 300 kapsul

  • Pridobivanje čiste mišične mase
  • Maksimalen anabolični in antikatabolični učinek
  • HMB, arginina (AAKG) in tri-kreatin malata (TCM)
Akcija zaradi krajšega roka uporabe. Rok uporabe najmanj do konca 04.2017.
Akcijska cena21,98 EUR
Redna cena32,99 EUR
Prihranek11,01 EUR
Točke zvestobe0Kaj so točke zvestobe?
zaloga
V košarico
::
Čas do naslednje odpreme blaga
Deli
Ocena artikla
SKUPNA OCENA
OCENA 4,3 od 3
CENA
OCENA 4,3 od 3
KAKOVOST
OCENA 5,0 od 2
UČINEK
OCENA 5,0 od 2
Visoko kvalitetno prehransko dopolnilo s kalcijevim B-hydroxy-Bmethylbutyrate (HMB),  kombinirano z arginin alfaketoglutaratom (AAKG) in tri-kreatin malatom (TCM), ki pomaga doseči maksimalen anabolični in antikatabolični učinek.

HMB pospešuje rast moči in mišične mase. Znanstvene študije kažejo, da njegova aktivnost močno poveča prisotnost kreatina in arginina. Te snovi imajo sinergetično vlogo. Podpirajo sintezo beljakovin, kar vodi do rasti mišične mase, istočasno pa poveča delež maščob v produkciji energije, s čimer prispeva k občutnem zmanjšanju maščobnega tkiva.


VIDEO:

HMBOLON NX® - tri molekule, ki sodelujejo v sinergiji in pripomorejo k rasti mišične mase, moči in izboljšanju mišične definicije, so združene v en sam ekskluziven, močan in anaboličen pripravek, ki temelji na najnovejših znanstvenih raziskavah.

HMB je maščobni derivat, ustvarjen iz L-levcina. Gre za naravno zaščito za mišično tkivo, saj preprečuje prekomeren razkroj beljakovin v mišicah. HMB zmanjšuje razkroj mišičnih beljakovin, kar preprečuje kurjenje aminokislin za energijske namene. Še več, ta snov povzroča, da metabolizem kot vir nadomestne energije uporablja subkutanske maščobe.

B-hydroxy-B-methylbutyrat je v človeškem telesu v majhnih količinah, zato HMBOLON NX® vsebuje tako visoke količine te učinkovite substance, ki zavira katabolizem in stimulira anaboličen proces in razpad maščob. Malat je oblika kreatina z veliko boljšo topljivostjo v primerjavi s tradicionalnimi monohidrati, kar pomeni, da lahko precej hitreje vstopi v tkivo. V mišičnih celicah je preoblikovan v aktivni fosfokreatin, molekule malata pa dodajo še dodaten energijski naboj. Kot rezultat mišice proizvedejo več ATP-ja in imajo več energije za delo. Kreatin malat pa skupaj z B-hydroxy-B-methylbutyratom (HMB) in arginin alphaketoglutaratom (AAKG) stimulira encime, ki nadzorujejo proces sinteze novih mišičnih beljakovin, kar je pomembno za mišično rast, moč in vzdržljivost. AAKG je zelo učinkovita oblika biološko aktivnega L-arginina, ki močno stimulira anabolične encime in ima tudi antikatabolično vlogo. L-arginin deluje kot raztrupljevalec mišičnega tkiva, saj zavira katabolične encime, odgovorne za razgradnjo mišičnih beljakovin.

Najpomembnejši učinek teh aminokislin pa je njihova sposobnost izboljšanja pretoka krvi v mišicah s produkcijo dušikovega oksida (NO), ki širi žile. Rezultat tega je povečana dobava kisika, vode in drugih hranilnih snovi, vključno z tri-kreatin malatom in HMB-jem v pripravku, ki izboljšuje njihovo učinkovitost.
1 odmerek (4 kapsule) enkrat - dvakrat na dan. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehranska dopolnila ne nadomeščajo raznolike in uravnovešene prehrane. Hranite izven dosega otrok.
Opozorilo: Izdelek ni namenjen nosečim in doječim ženskam.
Kalcijev β-hidroksi-β-metilbutirat, arginin alfa-ketoglutarat, tri kreatin malat-, sredstvo proti strjevanju - magnezijev stearat, kapsula - želatina.

Hranilna vrednost izdelka OLIMP HMBOLON NX

sestavine4 kapsule8 kapsul
Kalcijev β-hidroksi-β-metilbutirat (CaHMB)2200 mg4400 mg
β-hidroksi-β-metilbutirat (HMB)1760 mg3520 mg
arginin alfa-ketoglutarat (AAKG)1160 mg2320 mg
tri-kreatin malat (TRCRM)1160 mg2320 mg
Akcija zaradi krajšega roka uporabe. Rok uporabe najmanj do konca 04.2017.
Komentarji
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Prijava
-101
ticosw
Zanima me če je možno da si po temu izdelku ful lačn oz morš skos kej jest?
Odgovori
kockakox
Mene pa zanima, če je smiselno tole kombinirat z ZMA kapsulami?
Odgovori
MG95
ali lahko to jemljem z Cellucor no3 in c4?
Odgovori
-101
CR#7
zanima me od cesa je odvisn al uzams en odmerk al dva na dan?
Odgovori
Cayko
kr napolno treniram tko da se pocasi kazejo rezultati.. trenutno sem na dobri tretini z kapsulami:)
PRIPOROČAM IZDELEK
Odgovori
Cayko
kasni rezultati?:) k js sm pojedu zj ze 4 tablce... pa... nebi reku da sm dobu kj na moči in volumnu:)
Odgovori
tifol
z fitnesom se ukvarjam kakšno leto in do zdaj sem pil samo proteine zdaj imam OPTIMUM WHEY PROTEIN GOLD STANDARD in me zanima ce bi mi lahko ta izdelek OLIMP HMBOLON X kaj skodil ali je to dobro. lp
Odgovori
-101
jox
pred
Odgovori
hj
a se to uporabla pred treningom al po treningu?
Odgovori
Ae0N
hmm. malo neuporaben izdelek ker dvomim da kdo ne uporablja kreatina, oz. ga še nikoli ni, bolj se pomoje splača kupit HMB posebej, in pač zraven kreatin, arginin:)
Odgovori