OLIMP CHELA-MZB (ZMA), 60 kapsul

Edinstvena kombinacija magnezija, cinka in vitamina B6!

Pravilno razmerje sestavin zagotavlja:
 
  • pravilno delovanja živčnega sistema
  • niža stopnje stresa in 
  • ščiti organizem pred negativnim učinkom stresa.
CENA14,99 EUR
Točke zvestobe43Kaj so točke zvestobe?
zaloga
V košarico
::
Čas do naslednje odpreme blaga
Deli
Ocena artikla
SKUPNA OCENA
OCENA 4,0 od 4
CENA
OCENA 3,8 od 4
KAKOVOST
OCENA 3,7 od 3
UČINEK
OCENA 3,7 od 3
Posebno prehransko dopolnilo, ki je osnovano na edinstveni kombinaciji magnezija, cinka in vitamina B6. Pravilno razmerje sestavin zagotavlja  pravilno delovanja živčnega sistema z nižanjem stopnje stresa in  zaščito organizma pred negativnim učinkom stresa.

Zakaj sta magnezij in vitamin B6 tako učinkovita pri zaščiti pred stresom?
Obe sestavini aktivno podpirata delovanje živčnega sistema, njuna kombinacija pa le še poveča anti-stresno razpoloženje. Magnezij in vitamin B6 ščitita pred prekomernim sproščanjem hormona, ki povzroča napetost ter preobčutljivost, pomagata pri prenašanju živčnih dražljajev ter ohranjata primerno stopnjo dopamina v možganih - živčnega prenašalca, ki obuja čustva veselja in zadovoljstva. Delovanje teh sestavin preprečuje fizično in mentalno oz. duševno izčrpanost, veča odpornost na stres ter zagotavlja globok in sproščujoč spanec.

Zakaj je delovanje magnezija in vitamina B6 dopolnjeno še s cinkom?
Stres je dejavnik, ki pospešuje izločanje cinka in organizma. Pomanjkanje cinka lahko pospeši, poleg drugih stvari, tudi skladiščenje strupenih elementov v možganih, zlasti kadmija, poleg tega pa ima tudi negativen vpliv na delovanje možganske strukture, ki je odgovorna za registriranje, snemanje in prenašanje spomina. Pravilna kombinacija magnezija, vitamina B6 in cinka  je najpomembnejša pri obrambi organizma pred negativnim vplivom stresa.

Je res, da uživanje kombinacije magnezija, cinka in vitamina B6 pomaga pri delovanju moškega reprodukcijskega sistema?
To drži, kajti kombinacija teh komponent v pravilnem razmerju (Chela MZB)  lahko izboljša tvorbo spolnih hormonov,  zagotavlja večanje libida kot tudi pravo količino ter sestavo semenske tekočine.  Istočasno pa povečanje tostesterona zaradi vpliva teh komponent prispeva k boljši fizični učinkovitosti in boljši telesni sestavi (manj maščob in več mišic).

V katerih stvareh je dopolnilo Chela-MZB Sport Formula drugačno od podobnih dopolnil na trgu?
Prvič, zaradi skrbno oblikovanega razmerja komponent in drugič, zaradi kakovosti teh komponent. Mineralni komponenti (cink in magnezij)  sta v obliki aminokislinskih kelatov in se odlično asimilirata v organizmu, poleg tega pa sta razviti v  vodilnem laboratoriju na svetu v proizvodnji mineralov - Albion Laboratories Company.
Vzemite 1 kapsulo približno 1 uro pred spanjem.

Hranilna vrednost izdelka Chela-MZB

Sestavine 1 kapsula
aminokislina magnezijev kelat 1390 mg
od tega magnezij 250 mg (83 % RDA)
aminokislina cinkov kelat 75 mg
od tega cink 15 mg (100 % RDA)
vitamin B6 4 mg (200 % RDA)
Magnezijev aminokislinski kelat ALBION, cinkov aminokislinski kelat ALBION (cink Chelazome), sredstvo proti strjevanju - magnezijev stearat, vitamin B6 (piridoksin HCl), kapsula - želatina.
 
Komentarji
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Prijava
Tina Vesenjak
To je eden izmed najboljših oblik zinka kar sem jih preizkusila!
Čisto vsaki dan vzamem 1 kapsulo pred spanjem. Spanec je tako kvaliteten kot še nikoli. Zbudim se naspana in regenerirana...ne vem kako naj povem drugače...TOP SHIT!

Po mojem izboljšanju spanca sem izdelek ponudila še partnerju, ki je imel večne probleme zaspat in spat brez nočnega prebujanja. Povem lahko samo, da je več kot zadovoljen in ne more verjet drastični spremembi v jutranjemu počutju.
Odgovori
Ocena
CENA
Učinek
Cloud
Kdaj vzamete in koliko? Samo pred spanjem?
Odgovori
-112
Miki
kot da bi apaurin spil pred spanje :)
Odgovori
Miki
no da vidmo še to čudo :)
Odgovori
Nino Horvat
Spanec se precej izboljšal.
PRIPOROČAM IZDELEK
Odgovori
-505
Mertur Kabashi
ok cool sm prebral vse to,.. sam mene zdej bl zanima a to tud kej deluje na misicno maso pa to?oz a se da se kej druzga (KAJ) jemat zravn da bi pridobil na mm al je to,.. to???
Odgovori
Nejc Ostrek
fajna zadeva, res opažam da boljše spim!
PRIPOROČAM IZDELEK
Odgovori