IRONMAXX BCAAs + GLUTAMIN 1200, 260 kapsul

 • Izboljšuje regeneracijo
 • Ščiti pred razpadom mišičnega tkiva
 • Zmanjšuje občutek utrujenosti
 • Dodan vitamin B6
CENA31,99 EUR
Točke zvestobe51Kaj so točke zvestobe?
zaloga
V košarico
::
Čas do naslednje odpreme blaga
Ocena artikla
SKUPNA OCENA
OCENA 5,0 od 2
CENA
OCENA 5,0 od 2
KAKOVOST
OCENA 5,0 od 1
UČINEK
OCENA 5,0 od 1
Zahtevni uporabniki jemljejo le Tricaps XXL kapsule.
Tricaps so XXL kapsule s posebno veliko kapaciteto, vsebujejo kar 1000 do 1400mg. Vedno več vrhunskih športnikov in bodybuilderjev uporablja kapsule tricaps. Tricaps kapsule ponujajo veliko boljšo učinkovitost in imajo mnogo prednosti v primerjavi z običajnimi kapsulami ali tabletami. Tricaps so proizvedene po GMP pravilih, ekskluzivno v ISO potrjenih laboratorijih. GMP potrjuje visoko kvaliteto izdelka in zagotavlja, da je izdelava kapsul pod strogim nadzorom.Prednosti kapsul:

 • Več vsebine in aktivnih sestavin kot v običajni kapsuli!
 • Odlična alternativa tabletam!
 • Lažje se jih pogoltne kot tablete, ki so podobne velikosti!
 • Lupina kapsule je brez okusa! Ne pušča slabega okusa!
 • Tricaps so kapsule iz dveh delov! Lahko jih tudi zmešate z vodo, če želite!
 • Lupina kapsule je narejena iz 100% goveje želatine! (brez svinjine)
 • Vrhunska kvaliteta! Proizvedene po GMP pravilih, ekskluzivno v ISO potrjenih laboratorijih!
 • Odlična kvaliteta za vaš denar!

 

Razvejane aminokisline in L-glutamin
Da naše telo lahko zgradi beljakovine in tkiva, potrebuje ''BCAAje'' - razvejane aminokisline in L-glutamin. Te aminokisline so esencialne organske spojine, ki so nujno potrebne za človeško telo. Medtem, ko se druge aminokisline uporablja predvsem za grajenje bioaktivnih molekul kot so hormoni, se BCAA potrebuje predvsem za grajenje telesnih tkiv kot so mišice in organi.
Zato so L-valin, L-leucin in L-izoleucin, prav tako pa tudi L-glutamin nujno potrebni za uspešno mišično rast in povečujejo moč in vzdržljivost. V kombinaciji z zahtevnejšim programom vadbe so idealno prehransko dopolnilo za vse športnike, ki želijo pridobiti na mišični masi in moči. Za izboljšanje pretvorbe aminokislin je bil izdelku dodan vitamin B6. BCAAji in L-glutamin kapsule iz IronMaxx-a vam nudijo vse pomembne aminokisline, ki so nujne za razvoj mišičnih tkiv.


Nujno pomembne aminokisline za mišično rast!

Zadosten vnos BCAAjev in L-glutamina je absolutno potreben, če si želite zagotoviti mišično rast in razvoj in povečati vzdržljivost. Takoj po vadbi telo nujno potrebuje BCAAje in L-glutamin. Aminokisline tudi zelo dobro vplivajo na sintezo beljakovin in pospešujejo mišično rast še posebej po fizični dejavnosti. Energija in vzdržljivost se indirektno povišata, saj aminokisline pomagajo preprečiti odpoved tkiv med naporno vadbo. Zato mnogo profesionalnih bodybuilderjev uporablja BCAAje in L-glutamin takoj po vadbi, s tem pa si zagotovijo pospešeno mišično rast.


Zakaj so te štiri aminokisline tako pomembne za mišično rast?

35% mišičnega sistema (brez vode) je zgrajenega iz razvejanih aminokislin: L-leucina, L-izoleucina in L-valina. L-glutamin pa predstavlja 50% prostih aminokislin, ki jih lahko najdemo v mišičnih celicah. Mišične celice absorbirajo te tri BCAAje in L-glutamin takoj po treningu. Mišična rast je uspešno omogočena le, ko so te sestavine prisotne v zadostnih količinah.


BCAAji in L-glutamin in njune koristi za športnike:

Izdelek je narejen posebej za športnike in aktivne posameznike. BCAAji in glutaminske kapsule z razvejanimi aminokislinami in vitaminom B6 so optimalen dodatek za pospešeno mišično rast. BCAAji in glutamin pospešujejo nastajanje inzulina. Prav tako izboljšujejo sproščanje rastnega hormona. Oba hormona igrata pomembno vlogo pri mišični rasti. Zaradi svoje zgradbe so esencialne aminokisline kot so leucin, izoleucin in valin znane kot razvejane aminokisline.


Koristi in prednosti:

 • Anabolični učinek (gradi mišice)!
 • Ščiti pred odpovedjo tkiv! (anti-katabolični učinek)
 • Izboljšuje sintezo beljakovin!
 • Zmanjšuje občutke utrujenosti!
 • Proste aminokisline!
 • Izboljšuje regeneracijo mišic!
 • Dodan vitamin B6!
 • Visoka bioaktivnost!


Področja uporabe; športne skupine;uporaba:

 • Najustreznejši za športnike, ki potrebujejo moč, vzdržljivost in zmogljivost.
 • Vrhunski športniki jemljejo BCAAje pred treningi in tekmovanji in tako dosegajo boljše rezultate (več energije med treningom, več moči in vzdržljivosti, več mišičnih pumpov)
 • Deluje proti degeneracijskim procesom v mišicah.


Nasvet:

Pomembno je, da ne pozabite vzeti odmerka tik pred treningom in pred spanjem! Medtem, ko telo počiva, se mišice po naporni vadbi začnejo obnavljati in rastejo. Med to fazo telo potrebuje dodatne beljakovinske gradnike v obliki tekočih beljakovinskih dodatkov kot so AminoCraft Liquid ali beljakovinskih praškov ali prostih aminokislin v obliki praška,tablet ali kapsul. Priporočamo naslednje izdelke za doseg še boljših rezultatov: 100% Whey Isolate, Alpha Whey, Mirage, Musclin v.2.0, Green Amino.

Vzemite 2-5 kapsul trideset minut pred in takoj po treningu. Med dnevi, ko ne trenirate vzemite 2-3 kapsule, ko se zbudite in 2-3 pred spanjem.
L-glutamin, L-levcin, L-izolevcin, L-valin, želatina (kapsula), sprostilno sredstvo: silicijev dioksid in magnezijev stearat, rastlinsko olje, vitamin B6.
Brez laktoze, glutena, sladkorja, soli, jajc in kvasa.
Brez pšenice in mleka.
Brez barvil in konzervansov.
Brez gensko spremenjenih sestavin.

Hranilna vrednost izdelka BCAAs + GLUTAMINE

sestavine na 100g na kapsulo
energija 1674 kJ / 400 kcal  
beljakovine 95,9 g  
ogljikovi hidrati 0,0 g  
maščoba 0,7 g  
L-leucin 21452 mg 300 mg
L-isoleucin 21452 mg 300 mg
L-valin 21452 mg 300 mg
L-glutamin 21452 mg 300 mg
Vitamin B6 28,6 mg  
Komentarji
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Prijava
Ni komentarjev