IRONMAXX CREATINE POWDER, 750g

 • Kreatin monohidrat v prahu
 • Do 25% izboljšana zmogljivost
 • Več moči, eksplozivnosti in vzdržljivosti
 • Skrajša čas regeneracije po treningih
CENA16,99 EUR
Točke zvestobe44Kaj so točke zvestobe?
zaloga
V košarico
::
Čas do naslednje odpreme blaga
Ocena artikla
SKUPNA OCENA
OCENA 5,0 od 3
CENA
OCENA 5,0 od 3
MEŠANJE
OCENA 5,0 od 3
KAKOVOST
OCENA 5,0 od 2
UČINEK
OCENA 5,0 od 2
Kaj je kreatin monohidrat?
Kreatin je naravna substanca, ki jo najdemo v telesu. Igra pomembno vlogo pri energijskem metabolizmu in mišični pripravljenosti. Več kot 95% kreatina v človeškem telesu najdemo v mišicah. Zato ga najdemo tudi v hrani, ki je bogata z beljakovinami, kot na primer meso in ribe. Ker naše telo dobi le 1gram kreatina iz prehrane, je smiselno, da povišamo vnos kreatina, ter tako izboljšamo športne zmogljivosti.

Močan vir energije za vse športnike!
Veliko športnikov iz vsega sveta strmi k podobnim ciljem. Želijo dvigovati težke uteži in pridobivati na mišični masi. Profesionalni športniki trdo trenirajo, da bi izboljšali vzdržljivost, izpopolnili hitrost teka ali skočili višje. Dodajanje kreatin monohidrata njihovi prehrani je odličen način, da svoje cilje lahko lažje dosežejo. To je eden izmed razlogov zakaj je kreatin postal eden izmed najbolj poznanih in popularnih prehranskih dopolnil med vsemi športniki.


S kreatinom do več moči in vzdržljivosti!
ATP (adenozin trifosfat) je vir energije, ki ga naša telesa potrebujejo za izvršitev fizičnih in športnih dejavnosti. Da se rezerve ATP-ja spet napolnijo, mišice večinoma potrebujejo kreatin. Več kot se kreatina shrani v mišicah, več ATP-ja se lahko proizvede. Rezultati boljšega metabolizma so višja vadbena zmogljivost in več moči in vzdržljivosti. Izboljšana vadbena učinkovitost in pritisk na mišice sta nujna za mišično rast.

Več mišične kapacitete in moči!
Z zapolnjevanjem zalog kreatina v telesu se volumen mišičnih celic postopoma veča. Iz tega razloga lahko že kmalu po začetku uporabe kreatina opazite, da se vam bo povišala telesna teža in pridobili boste na moči. Kreatin najprej veže molekule vode in optimizira količino vode v mišičnih celicah. To optimalno razmerje vode v mišičnih celicah je dobro za sintezo beljakovin in posledično za mišično rast. Združeno z intenzivnim programom vadbe in uživanjem kreatina, boste opazili učinkovito rast mišic in povečano mišično moč.

Lahko pričakujem upad mišične mase, če preneham z uporabo kreatina?
Če prenehate z uporabo kreatinskih dodatkov, se koncentracija kreatina v mišičnih celicah spet zmanjša. S časom izgine tudi shranjena voda. Mišična masa, ki ste jo pridobili z napornimi treningi in izboljšano sintezo beljakovin pa ne bo izgubljena! Pomembno pa je, da si zagotovite, da ne pride do prekinitev treningov in da obdržite optimalno dieto bogato z beljakovinami.

Visokokvalitetni 100% kreatin monohidrat!
Prašek Ironmaxx creatine powder vsebuje izredno fin kreatin najvišje kvalitete in čistosti. Ta fino zmlet kreatin se absorbira zelo hitro. Ironmaxx creatine powder je praktično nevtralnega okusain ga zato lahko zlahka uporabljate v kombinaciji z drugimi izdelki, kot so Titan v 2.0. ali beljakovinski napitek Musclin v.2.0.

Prednosti izdelka Ironmaxx creatine powder:
 • Anabolični (gradi mišice) učinek!
 • Do 25% izboljšana zmogljivost! (v mišični moči)
 • Izboljšana hitrost in vzdržljivost!
 • Skrajšuje čas regeneracije po treningih!
 • Odlična kvaliteta za vaš denar!


Področja uporabe, športne skupine, uporaba:

 • Bodybuilding, vzdržljivostni športi, športi, ki zahtevajo moč in hitrost.
 • Lahka atletika, nogomet, odbojka, hokej na ledu, rokomet, squash, kolesarjenje, triatlon, maraton.
 • Vedno več posameznikov uporablja kreatin pri rekreacijskih športih.


Nasvet
Ironmaxx creatine powder lahko uporabljate v kombinaciji z ''weight gainerji'' kot je Titan v.2.0 in tako še izboljšate njegov učinek.

Zmešajte eno čajno žličko izdelka Ironmaxx creatine powder (4-5g) z vodo.

Optimalni čas za zaužitje:
Vzemite eno porcijo 30 minut pred treningom, in takoj po treningu. Med dnevi, ko ne trenirate, vzemite eno porcijo izdelka Ironmaxx creatine powder kmalu po zajtrku in naslednjo po večerji.

Optimalni cikel zaužitja:
Priporočljivo je, da jemljete dodatek najmanj osem in največ šestnajst tednov. Potem naredite 2-4 tedne dolg premor. Držite se kratkih ciklov (osem tednov) z dvotedenskim premorom, ali daljših ciklov (šestnajst tednov) s štiritedenskim premorom.
100% kreatin monohidrat farmacevtske kakovosti.

Visoka čistost - brez dodatkov in konzervansov:
 • Brez laktoze, glutena, sladkorja, soli, jajc in pšenice.
 • Brez pšeničnih in mlečnih izdelkov.
 • Brez barvil in konzervansov.
 • Brez gensko spremenjenih sestavin.

Hranilna vrednost izdelka Ironmaxx creatine powder

sestavine na 100g
energijska vrednost 0,1 kJ / 0,1 kcal
beljakovine 0,0 g
ogljikovi hidrati 0,0 g
maščobe 0,0 g
kreatin monohidrat 100,0 g
Komentarji
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Prijava
Ni komentarjev