IRONMAXX GLUTAMINE PRO, 1250g

 • Omogoča učinkovito regeneracijo
 • Ojača imunski sistem
 • Izboljša sintezo beljakovin
CENA38,99 EUR
Točke zvestobe64Kaj so točke zvestobe?
zaloga
V košarico
::
Čas do naslednje odpreme blaga
Ocena artikla
SKUPNA OCENA
OCENA 5,0 od 3
CENA
OCENA 5,0 od 3
KAKOVOST
OCENA 5,0 od 2
UČINEK
OCENA 5,0 od 2
Najpomembnejša aminokislina za športnike!
V našem telesu je aminokisline L-glutamin res v izobilju: predstavlja kar 50% vseh prostih aminokislin. Najvišjo koncentracijo L-glutamina najdemo v mišičnih celicah, kar pojasni povečano potrebo športnikov po tej izjemni aminokislini. Pogosto se o njej govori kot o mišični aminokislini, in to z razlogom. Glutamine Pro je bil ustvarjen, da izpolni povpraševanje po hitrem in lahkem načinu za vnos več L-glutamina.


Kako točno lahko L-glutamin koristi športnikom?
Med intenzivnim treningom in mišičnim toningom naše telo porabi velike količine L-glutamina. Nadomestitev porabljenega glutamina pomaga telesu, da se regenerira, saj L-glutamin povzroči krepitev celičnega volumna med fizičnim stresom.To povečanje celičnega volumna deluje kot anabolični signal in poviša formacijo proteinov in glikogena. Glutamin pa ne deluje samo kot anabolik (gradi mišice) ampak tudi kot anti-anabolik, v smislu, da prepreči telesu, da bi razbilo mišično tkivo. Izboljša tudi sposobnost telesne regeneracije med spanjem in počivanjem. Kombiniran z intenzivnim programom treninga, L-glutamin opazno pospeši izboljšanje učinkovitosti. Glutamin ponuja širok razpon koristi za športnike, ki dajejo poudarek na učinkovitost.


S stimulacijo rasnih hormonov pospeši rast mišic!
Ko ljudje pridemo v naša trideseta se stopnja rasnih hormonov konkretno zmanjša. Telo posledično pridobiva maščobe namesto mišic. L-glutamin je zato zelo uporaben, saj ima sposobnost vplivanja na rasne hormone in sintezo beljakovin. Študije so pokazale, da lahko samo dva grama glutamina stimulirata proizvodnjo človeškega rasnega hormona (HGH). Rasni hormoni so močna orodja, ki pa jih tekom let v telesu začne primanjkovati. Našemu telesu pomagajo pri kurjenju maščobe. HGH je proizveden v jetrih, kjer so proizvedeni tudi rasni faktorji, ki pomagajo pri gradnji mišic in so, skupaj s sintezo beljakovin, ključni za uspešno zgrajeno mišico.


Glutamin lahko prepreči prekomerno natreniranost!
Glutamin v našem telesu je hitro porabljen, kadar so mišice med intenzivnim treningom preobremenjene. Kadar je telo močno obremenjeno dolgo časa, gre v katabolično (razpadajoče) stanje, ki lahko vodi do razgradnje mišic in drugih tkiv. To stresno stanje se lahko še poslabša v obliki poškodb, infekcij, bolezni, lakote in drugih škodljivih situacijah. Z jemanjem dopolnila, ki vsebuje L-glutamin pa lahko hitro preprečimo pomanjkanje in pomagamo preprečiti prekomero natreniranost. Zadostna dnevna doza L-glutamina bo pomagala pri ohranjanju visoke stopnje glutamina v telesu in vam nudila vse koristi L-glutamina. Pomembno je, da si zapomnimo, da lahko naše telo začne graditi mišično maso šele, ko je v telesu zadosti L-glutamina.


Koristi L-glutamina:
 • Anabolični faktor (gradi mišice)!
 • Učinkovit pri preprečevanju razpada mišic! (anti-katabolični učinek)
 • Poveča volumen celic!
 • Izboljša sintezo beljakovin!
 • Stimulira izločanje rasnih hormonov!
 • Pospeši zmožnost telesa za regeneracijo!
 • Ojača imunski sistem!


Uporaba; skupine športov, uživanje:

 • Za športnike, ki delajo na teži, moči in vzdržljivosti.
 • Vrhunski športniki bi morali zaužiti glutamin po treningih/tekmovanjih zato, da čimprej skočijo v fazo okrevanja!
 • Na dieti ga zauživajte, da preprečite izčrpanost mišic.


Namig:
L-glutamin je zelo popularen pri vzdržljivostnih športih in ga športniki pogosto uživajo, da izboljšajo stopnjo svojega treninga. Ko se zaveste, da vaše telo presnovi tja do 30g glutamina med intenzivno vadbo, je lahko videti zakaj je L-glutamin tako pomemben dodatek.

Zmešajte 1 čajno žličko Glutamina Pro (okoli 5 g) z vodo ali mlekom. Glutamine Pro ima naravni okus. Priporočamo, da ga pripravljate v shakerju. Za optimalne rezultate, vzemite 1 obrok takoj, ko se prebudite, drugega pa takoj po vadbi, in tretjega 15 minut pred spanjem.

Zaužijte ob pravem času:
Najboljši čas za zaužitje Glutamina Pro je kmalu po (okrog 30 minut) vaši vadbi, tako bo poskrbljeno za vsa pomanjkanja glutamina v vašem telesu.

100% čisti farmacevtski L-glutamin.

Hranilna vrednost izdelka GLUTAMINE PRO POWDER

sestavine na 100 g na odmerek (5g)
energijska vrednost 1700 kJ / 400 kcal 85 kJ/ 20 kcal
beljakovine 100 g 5 g
ogljikovi hidrati < 0,1 g < 0,1 g
maščobe < 0,1 g < 0,1 g
sol < 0,1 g < 0,1 g
L-glutamin 100 g 5 g
Komentarji
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Prijava
Ni komentarjev