IRONMAXX BETA ALANIN POWDER, 500g

  • 100% beta-alanin v obliki praška
  • Zmanjšuje mišično utrujenost
  • Omogoča izvedbo daljših in bolj napornih treningov
CENA25,99 EUR
Točke zvestobe60Kaj so točke zvestobe?
zaloga
V košarico
::
Čas do naslednje odpreme blaga
Ocena artikla
SKUPNA OCENA
OCENA 5,0 od 2
CENA
OCENA 5,0 od 2
KAKOVOST
OCENA 5,0 od 1
UČINEK
OCENA 5,0 od 1
Minimalna izčrpanost, več učinkovitosti in maksimalna moč!
Poleg pravilne prehrane in intenzivnosti treningov, za učinkovito in hitro rast mišic potrebujete številne ponovitve in dolge treninge. Pogosto se zgodi, da izčrpanost telesu prepreči nadaljevanje za vadbo, kar onemogoča hitro in učinkovito rast mišic. Močneje ko trenirate, hitreje se vaše mišice utrudijo. Beta Alanin iz IronMaxxa vam pomaga do dolgih in napornih treningov, ne glede na to, kako brutalni so!Visoka regeneracijska zmogljivost!
Beta Alanin iz IronMaxxa je eden izmed redkih dodatkov, ki dokazano zmanjšuje mišično utrujenost. Povišana količina beta alanina v telesu očitno poviša nivoje karnozina v mišicah. Karnozin učinkovito deluje proti zakisanosti; glavnemu vzroku za izčrpanost. Iz tega razloga je Beta Alanin iz IronMaxxa visoko učinkovit izdelek za izboljšanje zmogljivosti, in začne delovati že po prvem odmerku. Lahko ga uporabljate kadarkoli je pred vami dolga, brutalna vadba.

Nove študije so pokazale, da beta alanin zvišuje koncentracijo dušikovega oksida (NO). Še posebej v kombinaciji z izdelkom Plasmaburn iz IronMaxxa, je Beta Alanin nepremagliv NO zviševalec, ki vam bo zagotovil pravi 'pump'. Pod vplivom NO, bodo vaše celice resnično eksplodirale, kajti NO celicam da ključni signal za začetek rasti, močno beljakovinsko sintezo. Tudi med najnapornejšim treningom boste začutili več moči, več mišičnega 'pumpa' in polne žile.

 

BENJAMIN O IZDELKU:

 

Zmešajte eno čajno žličko izdelka Beta Alanin (pribljižno 4g) z vodo. Beta Alanin je skoraj brez okusa, zato ga lahko dodate k weight-gainerjem ali beljakovinskim napitkom. Zaužijte eno porcijo pet minut pred treningom.
100% beta alanin prašek

Lahko vsebuje sledi laktoze, soje ali glutena.

Hranilna vrednost izdelka BETA ALANINE POWDER

sestavinena 100g
energijska vrednost1807 kJ/432 kcal
beljakovine0 g
ogljikovi hidrati0 g
maščobe0 g
beta alanin100,0 g
Komentarji
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Prijava
andrej2010
pred kakima 2 letama sem kupil beta alinin super zadeva sploh za lenuhe ko ga popijes ti ne ostane druge možnosti ko da reš migat, bolečine res ne čutiš(pekoč občutek) sploh deluje v povezavi kofeina tavrina in citrulina deluje top! aja prekormerno pikanje volne in mravljinci le če ne zmigate lene riti :)
Odgovori
-235
Luk
Beta alanine se nalaga v telesu in nima, razen mravljincev, nikakršnih akutnih učinkov, zato ga ni potrebno jemati le pred treningom.
Odgovori
rok23
mravljinci, več moči, daljši trening...resnično deluje! sem probau trening brez tega in se zelo pozna...obvezno pred usakim treningom tale beta alanin!
PRIPOROČAM IZDELEK
Odgovori