OLIMP CREATINE STRONG MATRIX 7, 120 kapsul

Nov unikaten izdelek, ki vsebuje 7 različnih oblik kreatina, ki učinkovito povečujejo mišično moč in maso.
CENA21,99 EUR
Točke zvestobe62Kaj so točke zvestobe?
zaloga
Obvestilo o zalogi
::
Čas do naslednje odpreme blaga
Deli
Ocena artikla
SKUPNA OCENA
OCENA 5,0 od 2
CENA
OCENA 5,0 od 2
KAKOVOST
OCENA 5,0 od 1
UČINEK
OCENA 5,0 od 1
CREATINE STRONG MATRIX 7 je bil razvit v sodelovanju z znanstveniki in tehnologi v Olimpovih sodobnih laboratorijih. Izdelek vsebuje 7 najaktivnejših oblik kreatina - v obliki aminokisline, estrov in kelatov in ne vsebuje manj aktivnega kreatina monohidrata. Omogoča hitro prehajanje aktivnega kreatina za proizvodnjo ATP in za dolgotrajno ohranjanje povečane ravni v mišičnih celicah, kar zagotavlja odličen napredek pri pridobivanju mišične mase in moči.

VIDEO:Malat, alfa ketoglutarat, piruvat in citrat, ki so uporabljeni za produkcijo kislin kreatina, ki je vsebovan v CREATINE STRONG MATRIX 7, omejujejo preoblikovanje kreatina v nedejavno obliko kreatina, hkrati pa tudi tesno sodelujejo s kreatinom v ATP produkciji na stopnji proizvodnje te spojine v mitohondrijih v mišičnih celicah. Malat pa lahko celo nadomesti eno od funkcij kreatina kot alternativni prokurzor ATP.

Orotat je prokurzor RNA-ja - spojine, ki posreduje anabolizem mišičnih proteinov.

Magnezij iz CREATINE MAGNA POWER kreatin kelata omejuje in zavira transformacijo kreatina v nedejaven kreatinin, hkrati pa ga telo skupaj s kreatinom porablja za proizvodnjo ATP. Magnezijevi ioni ohranjajo izredno pomembne sestavine molekul ATP in drugih nukleotidov, ki so odgovorni za delovanje in učinkovanje. Ti ioni oblikujejo strukturo in delovanje mišičnih proteinov ter zavirajo delovanje kataboličnih encimov, ki uničujejo mišične proteine.

CREATINE STRONG MATRIX 7 je izredno učinkovit kreatinski pripravek, kjer beseda "STRONG" oz. "MOČAN" ni le za okras, temveč izraža pravo močno naravo tega izdelka in izkazuje dinamičnost njegovega delovanja.
Izdelek CREATINE STRONG MATRIX 7 priporočamo vsem aktivnim odraslim osebam, predvsem pa športnikom, saj učinkovito povečuje razvoj mišične mase in moči.
Vzemite 1  kapsulo 2 krat dnevno, priporočamo zjutraj na tešče, po teningu ali pred spanjem.

Najmočnejši Zemljan, MAriusz Pudzianowski, pa si za optimalno učinkovanje in vrhunske rezultate dozira in priporoča:
2 kapsuli zjutraj na tešče,
3 kapsule po treningu in
2 kapsuli pred spanjem.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne prekoračite priporočene dnevne doze.

Hranilna vrednost izdelka CREATINE STRONG MATRIX 7

Sestavine1 kapsula100 g
MATRIX 7, ki vsebuje:1223 mg86,1 g
magnezijev kreatin kelat CREATINE MAGNA POWER, kreatin malat, kreatin etil ester HCl, kreatin alfa ketoglutarat, kreatin orotat, kreatin piruvat, kreatin citrat
energijska vrednost6,5 kJ / 1,6 Kcal459 kJ / 110 Kcal
beljakovine0,39 g27,5 g
maščobe0 g0 g
Komentarji
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Prijava
Zyzz Style
kakšna ocena mogoče kdo? :)
Odgovori