MUSCLETECH NANO VAPOR Performance series, 477g

Pre-workout izdelek izdelan, da vam pomaga do vaših najboljših vadb!
NANO VAPOR sestavljajo ključne sestavine, ki so klinično preverjene in odmerjene. V raziskavah so odkrili, da pomagajo graditi mišice, povečujejo moč, pospešujejo nastajanje dušikovega oksida in podpirajo dolgotrajno zbranost.
CENA41,99 EUR
Točke zvestobe84Kaj so točke zvestobe?
Izberi okus / Poglej zalogo
okuszaloga
Fruit Punch
Blue Raspberry
Obvestilo o zalogi
::
Čas do naslednje odpreme blaga
Deli
Ocena artikla
SKUPNA OCENA
OCENA 5,0 od 1
CENA
OCENA 5,0 od 1
MEŠANJE
OCENA 5,0 od 1
OKUS
OCENA 5,0 od 1
KAKOVOST
OCENA 0,0 od 0
UČINEK
OCENA 0,0 od 0
 
Najmočnejša pre-workout formula doslej
NANO VAPOR sestavljajo ključne sestavine, ki so klinično preverjene in odmerjene. V raziskavah so odkrili, da pomagajo graditi mišice, povečujejo moč, pospešujejo nastajanje dušikovega oksida in podpirajo dolgotrajno zbranost. Ta hitro delujoča dušiko-oksidna formula namenjena zaužitju pred vadbo vam bo pomagala doseči vaše vadbene cilje.

Povečanje moči že po prvem odmerku
Posamezniki, ki so pred izčrpajočim setom prsne vadbe vzeli 8,000mg L-citrulin malata, so bili vseeno sposobni povečati število ponovitev na benču za kar 53%.

Dolgotrajna vzdržljivost in čista energija
Najprej smo zmešali 390mg kofeina in 150mg L-teanina. Ta edinstvena kombinacija pri posameznikih pospešuje zbranost in jo vzdržuje kar 90 minut po zaužitju. Kofein prav tako pomaga pri dostavi energije za ekstremno intenzivne treninge.

Najboljši možni mišični pump
Zmešali smo 8,000mg L-citrulin malata in 200mg kvercetina. L-citrulin znanstveno dokazano izboljšuje nivoje arginina. Kvercitin pa zvišuje nastajanje ogljikovega dušika in zmanjšuje vazokonstrikcijski faktor.

Hitrejša mišična rast
Zagotavlja 5,000mg odmerek klinično preizkušenega kreatina.

Izboljša proces rasti in moči mišic
3,200mg odmerek beta-alanina znanstveno dokazano izboljšuje proces mišične rasti in mišične moči. Mnoge druge formule namenjene zaužitju pred vadbo pa vsebujejo vprašljivo količino te sestavine, skrite v zaščiteni mešanici.

Daljše in intenzivnejše vadbe
To je prvi izdelek, ki vsebuje kar 2,500mg betaina, ki izboljšuje mišično vzdržljivost. Mnogi drugi podobni izdelki sploh ne vsebujejo te močne in učinkovite sestavine.

Imejte več za vaš denar
Za razliko od konkurence, Performance Series izdelki vsebujejo vrhunske ključne sestavine v klinično preverjenih odmerkih,ki so popolnoma vidni na izdelku, tako boste vedno vedeli za kaj plačujete.

Najboljši okus v svojem razredu
Vsak izdelek je odličnega okusa in se težko primerja z vodilno konkurenco.


Pogosta vprašanja
Kako izdelek NANO VAPOR pomaga pri hitrih rezultatih?
Ko izdelek NANO VAPOR zaužijete pred vadbo ta pomaga pri začetni energiji, ki jo potrebujete za ekstremno intenzivne vadbe. Je tudi znanstveno ustvarjen, da vaše telo pripravi na hitre in masivne mišične pumpe, ki so ključnega pomena za pravo vadbo, ki gradi mišice. Poleg tega vsebuje tudi ključne sestavine, ki hitro gradijo mišice in zagotavljajo moč.

Kakšne rezultate lahko pričakujem?
Z izdelkom NANO VAPOR lahko izkusite najintenzivnejše vadbe vašega življenja - povečana energija za večjo intenzivnost in neverjetni mišični pumpi. Ko boste nadaljevali z njegovo uporabo, bodo nastopile ključne sestavine, in vam pomagale hitro zgraditi mišice in vam zagotovile povečano moč.

Ali so vse sestavine popolnoma vidne?
Nasprotno od konkurence, ki ne razkrije količine svojih sestavin v formulah, je NANO VAPOR drugačen. Odmerki klinično potrjenih in znanstveno pregledanih sestavin so popolnoma razkriti. Tako vedno veste kaj dobite.

Komu je izdelek NANO VAPOR namenjen?Če ste oseba nagnjena k pozitivnim rezultatom in želite povečati intenzivnost vaših vadb, izkusiti eksplozivne mišične pumpe, biti močnejši in trenirati kot nikoli prej, potem je izdelek NANO VAPOR izdelan posebej za vas.
 
To je izredno močan izdelek. Prosimo, preberite celotna navodila za uporabo preden začnete uporabljati izdelek. Sledite navodilom za doseganje tolerance. Toleranco dosežete, da najprej zmešate 1 odmerek (1 merica) s 120 ml hladne vode in popijete okoli 30 minut pred vašo vadbo. Kasneje povečajte odmerek na 2 in potem na 3 odmerke zmešane z 24o-355 ml hladne vode in zaužijte pred vadbo. Ne prekoračite treh odmerkov v obdobju 24 ur. Med uporabo vzdržujte zadostno hidracijo.
Druge sestavine: glukozni polimeri, kalcijev karbonat, naravne in umetne arome, acesulfam-kalij, sukraloza, FD & C Blue No 2 Lake, FD & C Blue No 1.

Opozorilo za alergike
Predelano v objektu, ki  tudi predeluje mleko, jajca, sojo, pšenico in arašidne sestavine.
Izdelek ni namenjen osebam mlajšim od 18 let. Ne uporabljajte med nosečnostjo in dojenjem. Če opazite nenavadne stranske učinke takoj prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Ne jemljite med postom. Pred uporabo se posvetujte z zdravnikom, če se zdravite ali imate diagnosticirano bolezensko stanje, ali če uporabljate predpisana zdravila vključno z zdravili za redčenje krvi. En odmerek (1 merica) vsebuje toliko kofeina kot ena in pol skodelica kave. Posamezniki občutljivi na kofein lahko občutijo naslednje simpotome: nemir, živčnost, tresenje, glavobol, tesnoba, razbijanje srca, zvišan srčni utrip ali težave s spanjem. Ne združujte z drugimi viri kofeina ali stimulansi. Preden začnete z dieto ali vadbenim programom se posvetujte z zdravnikom. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Nepravilna uporaba ne izboljša rezultatov in ni priporočljiva. Uporabljajte po navodilih. Hranite na suhem in hladnem prostoru. Hranite izven dosega otrok.

Hranilna vrednost izdelka NANO VAPOR Performance Series

sestavine1 odmerek: 1 merica (13g)
kalorije40
ogljikovi hidrati3g1%
od tega sladkorji0g
Vitamin C (kot askorbinska kislina)45mg112%
Vitamin B6 (kot hidroklorid piridoksin)0.39mg20%
Vitamin B12 (kot cianokobalamin)1mcg20%
kalcij200mg20%
Pump in zmogljivostni kompleks:
L-citrullin malat2,667mg
beta-alanin (kot CarnoSyn)1,067mg
kvercetin67mg
Matrica celične volumizacije in rasti:
kreatin monohidrat1,667mg
tavrin1,000mg
L-asparaginska kislina1,000mg
Kompleks energije in zbranosti:
L-teanin50mg
brezvodni kofein130mg
Komentarji
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Prijava
Miha Hovnik
Je res treba pojačat dozo, če hočeš da ima tapravi učinek...
Odgovori
Lopov
Nadal ima prav, za optimalno uporabo so potrebni trije odmerki, kar je 39g, kar pomeni, da ti zmanjka po dobrih 12ih uporabah :)
Odgovori
Pave Kapov
Kako si pa to računal? je za 25-30x ;)
Odgovori
RafaelNadal
biu bi zlo dobr izdelk če bi ga lahko meu za kej več kokr za 12x :( (3.5€ 1 odmerk...)
Odgovori