OLIMP ARTHROBLOCK, 60 kapsul

  • Ščiti in krepi hrustančno tkivo
  • Pomaga pri vnetju artritisa
  • Vsebuje glukozamin in hialuronsko kislino
  • vsebuje izvleček iz korenine ingverja
CENA16,99 EUR
Točke zvestobe43Kaj so točke zvestobe?
zaloga
V košarico
::
Čas do naslednje odpreme blaga
Deli
Ocena artikla
SKUPNA OCENA
OCENA 5,0 od 2
CENA
OCENA 5,0 od 2
KAKOVOST
OCENA 5,0 od 1
UČINEK
OCENA 5,0 od 1

OLIMP ARTHROBLOCK je prehransko dopolnilo, ki vsebuje pomembne sestavine ki ščitijo in krepijo hrustančno tkivo.

Glukozamin in hialuronska kislina imata blagodejen učinek na hrustanec, hkrati pa povečujeta proizvodnjo tekočine oz. sklepne masti, ki zagotavlja ustrezno podmazanost sklepov oz. njegovih elementov.

Manjše poškodbe, ki se v vsakdanjem življenju neprestano dogajanjo, prevelika telesna teža in nepravilna drža vodijo do obrabljenosti hrustanca in njegove šibkosti, kar posledično vodi do degenerativnih sprememb na hrustancu in sklepih. Z uživanjem dopolnila Arthroblock pa s potrebnimi sestavinami v izdelku ustrezno zaščitite hrustančno tkivo pred obrabo.

 

Priporočljivo je jemati 1 kapsulo 1-krat dnevno med obroki vsaj 2 do 3 mesece ali po navodilu zdravnika. Po 1 -2 mesecih jemanje dopolnila ponovite.
 
OPOZORILO: V primeru nosečnosti, dojenja, diabetisa, težav s prostato, se o jemanju posvetujte s svojim osebnim zdravnikom.
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Osebe z diabetisom, glukozno intoleranco, znanim tveganjem za razvoj srčno - žilnih bolezni (npr. povišan holesterol), astmatiki, ki jemljete določena zdravila (predvsem kumarinska antikoagulacijska zdravila, kot je npr. varfarin), alergične na lupinarje, glukozamin ali hondroitin se pred uporabo posvetujte s svojim osebnim zdravnikom.
glucozamin sulfat 2KCL, hondroitin sulfat, natrijev hialuronat, ekstrakt Boswelli-e Serrat-e, izvleček korenine ingverja, L-askorbinska kislina - vitamin C, manganov aminokislinski kelat Albion, mikrokristalinična celuloza - sredstvo za zgoščevanje, magnezijev stearat - sredstvo proti strjevanju, želatina - ovoj kapsule.

 

Hranilna vrednost izdeka ARTHROBLOCK

Sestavine1 kapsula2 kapsuli
glukozamin sulfat 2KCl500 mg1000 mg
od tega glukozamin sulfat375 mg750 mg
hondoitin sulfat50 mg100 mg
vitamin C10mg (12,5% RDA)20 mg (25% RDA)
hialuronska kislina5 mg10 mg
izvleček Boswelli-e serrat-e25 mg50 mg
izvleček korenine ingverja25 mg50 mg
manganov aminokislinski kelat Albio6,25 mg12,5 mg
od tega mangan1 mg (50% RDA)2 mg (100%)
Komentarji
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Prijava
TOASTER
Pozdabl so napisat da vsebije KVAS.
Odgovori