ANIMAL NITRO, 44 vrečk

  • Kompleks esencialnih aminokislin 
  • Bogat odmerek BCAA
  • Kontrolirana dostava aminokislin
  • Izboljša rast in obnovo mišic
CENA49,99 EUR
Točke zvestobe50Kaj so točke zvestobe?
zaloga
V košarico
::
Čas do naslednje odpreme blaga
Ocena artikla
SKUPNA OCENA
OCENA 5,0 od 2
CENA
OCENA 5,0 od 2
KAKOVOST
OCENA 5,0 od 1
UČINEK
OCENA 5,0 od 1
Oglejte si video o izdelku Animal Nitro (angleško):


 
Animal Nitro je prvi izdelek, ki vsebuje pravilno razmerje amino kislin podobno človeškim beljakovinam. Splošno znano je, da so amino kisline gradbene enote mišic. Vendar so samo določene amino kisline resnično učinkovite pri vzdrževanju anabolnega stanja v organizmu. Gre za enake amino kisline kot jih najdemo v človeških mišicah. Zato izdelek Animal Nitro vsebuje prav poseben kompleks amino kislin, ki se imenuje HMPC™ in temelji na podobni sestavi kot človeške mišice.
 
Kompleks je sestavljen iz posebnih prostih amino kislin, ki jih lahko telo maksimalno izrabi. Animal Nitro zagotavlja s posebnim transportnim sistemom precizno, kontrolirano in tarčno dostavo amino kislin, ki učinkovito preide v sistemski krvni obtok.
 
Vsak odmerek vsebuje 6 gramov amino kislin zaščitenih s posebno ovojnico, ki prepreči razgradnjo amino kislin v jetrih. Tako amino kisline zaobidejo jetra in lahko v celoti izkažejo svoje anabolne učinke. Hkrati Animal Nitro pomaga zvečati oskrbo aktivnih mišic s pomembnimi hranilnimi snovmi, kar izboljša regeneracijo, pospeši pridobivanje čiste mišične mase, izboljša celotno razmerje beljakovin v mišicah in preprečuje razgradnjo mišic. Torej izdelek Animal Nitro vsebuje najčistejše in visoko učinkovite amino kisline, ki predstavljajo zlati standard med amino kislinami.
 
  I
Amino kisline predstavljajo glavni gradbeni material za mišice - anabolizem. Poleg tega so odgovorne za številne pozitivne učinke v organizmu, med drugim so ključnega pomena za optimalno regeneracijo in rast mišičnega tkiva. Spoznanje, ki nam narekuje, da je kontinuirano uživanje kvalitetnih aminokislin nujna, ne le če želite povečati obseg mišičnega volumna, pač pa tudi za ohranjanje optimalnega delovanja organizma.
 
Glede na najnovejša raziskave pa za povečano anabolno delovanje ni potrebe po zaužitju vseh 20 vrst aminokislin, pač pa le izbrane.  Ne preseneča torej dejstvo, da prav te predstavljajo celotni aminokislinski bazen v našem organizmu oz. skeletnih mišicah.
 
Potem, ko se ognejo jetrom se aminokisline sprostijo v kri, kjer krožijo in telesu zagotavljajo pretok najpomembnejših hranil in mišice potisnejo in držijo v anabolnem stanju. Na ta način lahko Animal Nitro vašim mišicam zagotovi optimalen pretok hranil v mišične celice po napornem treningu, kar pospešuje  regeneracijo, sintezo beljakovin in  ušika v krvi ter najpomembnejše, preprečuje katabolno stanje.
Zaužijte 1-2 zavojčka 15-30 minut po vadbi. Za optimalne rezultate zaužijte 2 zavojčka dnevno - prvega neposredno pred vadbo in drugega v obdobju 30 minut po vadbi. Če po treningu uživate tudi proteinski napitek, vzemite najprej Animal Nitro, nato pa počakajte 30-45 preden zaužijete proteinski šejk. Če je le možno, zaužijte Animal Nitro na prazen želodec, najbolje z 2-3 dcl grozdnega ali kakšnega drugega sadnega soka.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjevati na suhem in hladnem, proč od neposredne sončne svetlobe in vlage. Izdelek ni primeren za osebe mlajše od 18 let. Pred uporabo se posvetujte z zdravnikom. Izdelka ne uživajte, če imate oziroma ste podvrženi bolezni oz. zdravstvenim težavam, vključno z in ne omejeno na diabetes, astmo, depresijo, ponavljajoče glavobole, glavkom, težave z uriniranjem, povečano prostato, epilepsijo, visok krvni pritisk, visok holesterol, artritis, srčno bolezen, srčno kap, ste noseči, ali trpite zaradi katerikolih vnetnih bolezni. Pred uporabo se posvetujte z zdravnikom, če jemljete zdravila na recept, OTC zdravila ali, ali dodatke. Takoj prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom, če se pojavi nespečnost, omotičnost, tresavica, nervoza, anksioznost, glavobol, srčna palpitacija, ali kakšni drugi stranki učinki. Prenehajte z uporabo dva tedna pred kirurškim posegom. Uporaba tega izdelka je lahko prepovedana s strani določenih športnih združenj. Športniki naj se pred uporabo posvetujejo s sankcijskim organom.
Ostale sestavine: želatina, dikalcijev fosfat, mikrokristalna celuloza, magnezijev stearat, stearična kislina, titanov dioksid.

Alergeni: Proizvedeno v obratu, ki obdeluje mleko, sojo, jajca, arašide, oreščke, ribe, školjke in pšenico.

Hranilna vrednost izdelka ANIMAL NITRO

Sestavine 1 odmerek (2 zavojčka)
vitamin B6 (piridoksin HCL) 500 mcg (25%*)
niacin (niacinamid) 10 mg (50%*)
Kompleks aminokislin
levcin, lizin, arginin, valin, izolevcin, histidin, treonin, metionin, fenilalanin
4995 mg
BCAA kompleks  
levcin
3500 mg
izolevcin
1685 mg
valin
1815 mg
*%RDA: Priporočen dnevni vnos.  
Komentarji
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Prijava
klemen33333
pozna se učinek v majhnem časovnem obdobju... meni osebno dober izdelek
Odgovori
Sport-Man
sam izdelek jemljem sedaj že nekaj časa....in rezultati so kr primerni opisu...obvezna pa poštelana prehrana pa še kej dodatkov....= dober rezultat zagotovljen :)
Odgovori
Sport-Man
Moram priznat,da na samem začetku nisem pričakoval velikega učinka...sem se pa prijetno presenetil,ko sem na treningih enostavno prejemal več energije,volje in moči-pa še po treningih nisem čutil nobenega večjega napora ali utrujenosti...tko da toplo priporočam...;))
PRIPOROČAM IZDELEK
Odgovori
-101
jery
en paketek po treningu takoj pa čez kake 30 min še proteinčke preko in se konkretno pozna na mišični masi...vsaj pri meni ...kaj šele da bi dva paketka jemal :))
PRIPOROČAM IZDELEK
Odgovori
Guns
Bi z urejeno prehrano in tem dodatkom pridobil na mišični masi?
Odgovori
jery
?
Odgovori
jery
Uporablja kdo ta izdelek...? Zanimajo me vaša mnenja ..
Odgovori