PRO-10 BETA-ALANINE, 500g

Beta alanin je popoln prehranski dodatek, ki izboljšuje vzdržljivost in povečuje moč. Omogoča, da trenirate dlje časa, njegove pH lastnosti pa pomagajo zniževati negativne učinke mlečne kisline, ki se med vadbo nabira v mišicah.
CENA24,99 EUR
Točke zvestobe38Kaj so točke zvestobe?
zaloga
V košarico
::
Čas do naslednje odpreme blaga
Deli
Ocena artikla
SKUPNA OCENA
OCENA 5,0 od 2
CENA
OCENA 5,0 od 2
KAKOVOST
OCENA 5,0 od 1
UČINEK
OCENA 5,0 od 1
Beta-alanin je neesencialna aminokislina, ki pomaga dvigovati nivo NO2 . Že dolgo velja kot nepogrešljiv dodatek za vse, ki želijo pridobiti mišično maso, izboljšati moč in povečati vzdržljivost med vadbo. Ph vrednost beta alanina pomaga zmanjševati negativne učinke mlečne kisline v mišicah, omogoča vam, da trenirate intenzivneje in dlje časa. Je odličen tako za moške kot ženske, ki želijo izboljšati svoje zmogljivosti in povečati nivo dušikovega oksida v telesu.

Pro-10 Beta Alanine je na voljo v  500-gramski vrečki in je eden izmed najboljših izdelkov na trgu. Če boste uživali priporočen odmerek 3g na dan, potem vam bo ena vrečka izdelka zadostovala za kar 166 odmerkov.

Kondicijski trener Charles Poliquin je o beta alaninu povedal: ''Beta alanin uporabljajte za izboljšanje anaerobne zmogljivosti in izboljšan pH mišic.''

Komu je izdelek namenjen?
  • Posameznikom, ki želijo izboljšati anaerobno in aerobno vzdržljivost
  • Posameznikom, ki želijo povečati moč in zmogljivost med vadbo
  • Posameznikom, ki želijo pridobiti mišično maso
 

 

 
Dodajte 1/2 čajne žličke (1.5g) v pijačo po vaši izbiri in popijte 3-4 odmerke dnevno (1-2 odmerka zaužijte pred vadbo).

Pomembno opozorilo: Če imate obstoječo bolezen, se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom. Ni primerno za noseče in doječe ženske. Uporaba izdelka ni priporočljiva posameznikom, mlajšim od 18 let. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Izdelek ne nadomešča uravnotežene in raznolike prehrane. Hranite na suhem in hladnem prostoru, izven dosega otrok.
Beta alanin.

Hranilna vrednost izdelka PRO-10 Beta-Alanine

sestavine na 1,5 g  
beta-alanin 1,5 g  
Komentarji
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Prijava
Ni komentarjev