-22%

PRO-10 XTRA ZINC, 90 tablet

  • Zagotavlja dober in kvaliteten spanec
  • Je nepogrešljiv mineral
  • Omogoča ustrezen nivo moških hormonov
Akcijska cena6,99 EUR
Redna cena8,99 EUR
Prihranek2,00 EUR
Točke zvestobe5Kaj so točke zvestobe?
zaloga
V košarico
::
Čas do naslednje odpreme blaga
Deli
Ocena artikla
SKUPNA OCENA
OCENA 5,0 od 2
CENA
OCENA 5,0 od 2
KAKOVOST
OCENA 5,0 od 2
UČINEK
OCENA 5,0 od 2
Naš Pro-10 Xtra Zinc je 15mg cinkovo dopolnilo, ki je popolno za vse, ki želijo povišati nivo cinka v svojem telesu. Sodobne metode proizvodnje so močno znižale količino cinka v izdelkih; zaradi tega in modernega načina prehranjevanja, so naše ravni cinka lahko precej nizke.

Kako učinkuje?

Cink vašemu telesu prinaša mnogo koristi, saj je vključen v mnoge procese v telesu. Lahko vam pomaga okrepiti moč in izboljšati vašo športno zmogljivost.

Opisujejo ga kot "čudežni mineral" zaradi njegovih pozitivnih učinkov na telesne funkcije. Cink tudi dokazano sodeluje pri sintezi beljakovin, podpira nastajanje hormonov, skrbi za normalne nivoje inzulina in zdravo delovanje prostate. Pro-10 Xtra Zinc, ki je enostaven za uporabo, vam zagotavlja, da dobite vse dnevne potrebe cinka, ki bodo okrepile vaš imunski sistem. Tako boste lažje dosegli zastavljene cilje.


Komu je namenjen?

Naše priljubljene Pro-10 Xtra Zinc tablete so popolne za vse, ki si želijo zagotoviti:

  • podporo pri uravnavanju moških hormonov
  • vsebnost nepogrešljivega minerala v telesu
  • boljši spanec


Pro-10 Xtra Zinc vsebuje 15mg cinka, in je enostaven za uporabo. Cink je še posebej pomemben za moške, saj podpira moški reproduktivni sistem, nastajanje moških hormonov, pomaga pa tudi krepiti imunski sistem. V moderni prehrani se veliko cinka izgubi med predelavo, zato ga je potrebno v telo vnašati v obliki prehranskih dopolnil.

Vzamite 1 tableto.
polnilo: dikalcijev fosfat, mikrokristalna celuloza, cinkov citrat, polnilo: maltodekstrin, sredstvo proti strjevanju: magnezijev stearat;

Hranilna vrednost izdelka Xtra Zinc

sestavine1 odmerek = 1 tablet
cink15 mg
Komentarji
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Prijava
Ni komentarjev