OLIMP GOLD OMEGA 3 PLUS s kril oljem, 60 kapsul

  • Vsebuje dva vira Omega-3 maščobnih kislin
  • Visoko koncentrirano ribje olje in kril olje
  • V manjših kapsulah, ki se jih lažje zaužije
  • Vsebuje vitamin E - močan antioksidant
CENA12,99 EUR
Točke zvestobe34Kaj so točke zvestobe?
zaloga
Obvestilo o zalogi
::
Čas do naslednje odpreme blaga
Ocena artikla
SKUPNA OCENA
OCENA 5,0 od 4
CENA
OCENA 4,8 od 4
KAKOVOST
OCENA 5,0 od 3
UČINEK
OCENA 5,0 od 3
VARUH VAŠEGA ZDRAVJA

Gold Omega 3 Plus je prehransko dopolnilo, ki vsebuje dva vira Omega-3 maščobnih kislin: visoko koncentrirano ribje olje z visoko vsebnostjo Omega-3 maščobnih kislin in kril olje, ki vsebuje Omega-3 maščobne kisline v fosfolipidni kombinaciji z izredno visoko vsebinsko vrednostjo. Gold Omega 3 Plus vsebuje tudi pomembne antioksidante - astaksantin in vitamin E.

Izdelek je izdelan s pomočjo inovativne tehnologije FlowCaps Liquid Technology. Izdelek je v obliki inovativne trdne želatinaste kapsule, ki varuje vse pomembne značilnosti izdelka, povečuje absorbcijo in prikriva vonj po ribi ter ne pušča neprijetnega okusa.

Kril olje
Kril olje je prava inovacija na področju izdelkov, ki ščitijo srce. Kril olje združuje kar tri inovativne sestavine: Omega-3 maščobne kisline v edinstveni obliki fosfolipidnih povezav, fosfolipide in astaksantin.

Znanstvena raziskava je dokazala, da Omega-3 maščobne kisline, še posebej EPA in DHA:
  • Zagotavljajo pravilno delovanje srca (najboljše učinke dosežete z dnevnim vnosom 250g EPA in DHA).
  • Sodelujejo pri zagotavljanju normalnega delovanja možganov (najboljše učinke dosežete z dnevnim vnosom 250g EPA in DHA).
  • DHA sodeluje pri vzdrževanju dobrega vida (pozitivni učinek je dosežen z dnevnim vnosom 250 mg DHA-ja).


Inovativne kapsule FlowCaps:

Gold Omega 3 plus je izdelek, ki vsebuje inovativne kapsule, ki so jih ustvarili s pomočje tehnologije FlowCaps Liquid Technology. Najnaprednejša tehnologija zagotavlja maksimalno hitro absorpcijo in visoko učinkovitost aktivnih sestavin. Trdni želatinasti ovoj kapsule s patentiranim sistemom ščiti pred oksidacijo aktivnih sestavin, zagotavlja ohranitev pomembnih komponent formule, skrbi za najvišjo kvaliteto izdelka in preprečuje neprijeten vonj. Taka rešitev je pomemben napredek v tehnologiji zaščite aktivnih sestavin, ki so v kapsuli. V tradicionalnih mehkih kapsulah, ki so trenutno zelo pogoste na trgu, pride do malih vrzeli, skozi katere pomembne sestavine izhlapijo na površje kjer oksidirajo, kar pripelje do izredno neprijetnega vonja. Tehnologija FlowCaps zagotavlja, da je ta neprijetnost odpravljena skoraj 100%.

Kapsule FlowCaps imajo še eno pomembno prednost - so majhne in imajo prilagojeno obliko. Zaradi tega jih je tudi enostavno pogoltniti.

Priporočena uporaba: Zaužijte 1-2 kapsuli na dan.

Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovsrtno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

 

Koncentrat ribjega olja (iz morskih rib), oljni izvleček iz antarktičnega krila (Euphausia superba) (raki), želatina, DL-α-tokoferil acetat (vitamin E).

Hranilna vrednost izdelka Gold Omega 3 Plus

sestavine 1 kapsula
ribje olje (65% Omega-3 maščobnih kislin) 500 mg
Krill olje: 25 mg
Omega-3 maščobne kisline:
332 mg
eikozapentaenojska kislina (EPA)
169 mg
dokozaheksaenojska kislina (DHA)
112 mg
druge Omega-3
51 mg
Fosfolipidi 11 mg
Vitamin E 6 mg (50%*)
Komentarji
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Prijava
Anonimen
super od olimpa
Odgovori