OLIMP CHELA-MAG B6 FORTE SHOT, 20x25ml

 • Mega odmerek 375 mg magnezija v eni ampuli
 • Podpira delovanje mišic in živčnega sistema
 • V obliki aminokislinskega kelata
 • Izredno visoka stopnja absorpcije
CENA21,99 EUR
Točke zvestobe56Kaj so točke zvestobe?
Izberi okus / Poglej zalogo
okuszaloga
Orange
Cherry
V košarico
::
Čas do naslednje odpreme blaga
Ocena artikla
SKUPNA OCENA
OCENA 5,0 od 1
CENA
OCENA 5,0 od 1
MEŠANJE
OCENA 5,0 od 1
OKUS
OCENA 5,0 od 1
KAKOVOST
OCENA 0,0 od 0
UČINEK
OCENA 0,0 od 0
 • MEGA ODMEREK 375mg MAGNEZIJA V ENI AMPULI!
 • ODLIČNA ABSORPCIJA!
 • SUPER HITRO UČINKOVANJE!
   

Ko potrebujete magnezij in to takoj!
Prvo prehransko dopolnilo na svetu, ki vsebuje tekočo obliko magnezija z izredno visoko absorpcijo v obliki aminokislinskega kelata ALBION. Ena ampula vsebuje močan odmerek 375 mg čistih magnezijevih ionov, kar zadostuje kar 100% dnevnih potreb telesa po tem mineralu. Mega odmerek magnezija je obogaten z vitaminom B6, kar povečuje njegovo absorpcijo in povečuje učinkovitost. Uporaba inovativne Liquid tehnologije formuli omogoča takojšnjo absorpcijo aktivnih sestavin, ki se nahajajo v tekoči obliki, brez zavlačevanja, ki je značilno za tablete in kapsule. Vse to v priročni 25 ml ampuli, ki zagotavlja izredno enostavno uporabo, saj ga lahko zaužijete kadarkoli in kjerkoli.


Kako Chela Mag B6 Forte SHOT deluje?
Magnezij pogosto imenujemo element življenja in energije in je vključen v skupino makro mineralnih elementov, ki jih naše telo potrebuje vsak dan. Ta element je vključen v več kot 300 encimskih reakcij, ki se odvijajo v naših celicah vsak dan. Ta mineral sodeluje pri aktivnem transportu različnih sestavin skozi celično membrano in prispeva k vzdrževanju pravilnega ravnotežja med natrijem in kalijem.

Magnezij je potreben za dnevno delo naših mišic in učinkovito delovanje živčnega sistema. Ta mineral prav tako podpira delovanje srca in celotnega kardiovaskularnega sistema. Njegova glavna funkcija pa zadeva sodelovanje pri sintezi osnovnih energijskih prenašalcev v organizmu (ATP). Proizvodnja energije, ki je potrebna za dnevno delovanje človeškega telesa je neučinkovita brez prisotnosti prave količine tega pomembnega minerala. To je tudi razlog, zakaj čutimo utrujenost. Prav zaradi tega je dnevni vnos magnezija izredno pomemben. Dodatek v obliki vitamina B6 poveča absorpcijo magnezija in zelo pogosto pospešuje in omogoča pravilno zmogljivost metabolnih procesov, v katerih ta mineral sodeluje.


Kaj so prednosti izdelka Chela Mag B6 Forte SHOT?
Chela Mag B6 Forte SHOT zagotavlja močan odmerek magnezija, ki zadosti 100 % telesnih zahtev po tem elementu. To je prvi izdelek na svetu, ki ponuja tako visok odmerek magnezija v obliki aminokislinskega kelata ALBION, ki se hitro absorbira, hitrost absorpcije pa je še dodatno pospešena z uporabo Liquid tehnologije. Ta omogoča takojšno absorpcijo magnezija v krvni obtok brez zavlačevanja, kar je značilno za tablete in kapsule.

Chela Mag B6 Forte SHOT je boljši od ostalih izdelkov ne le zaradi hitrosti svojega delovanja, ampak tudi zaradi edinstvenih okusov pomaranče in češnje.

Priročna ampula omogoča maksimalno enostavno uporabo:

 • Zaužijete ga lahko kadarkoli in kjerkoli
 • Brez velike količine tablet ali kapsul
 • Enostavno za shranjevanje in trasport


Komu je Chela Mag B6 Forte SHOT namenjen?
Izdelek je namenjen posameznikom, ki se ljubiteljsko ukvarjajo s športom in pa profesionalnim športnikom. Chela Mag B6 Forte SHOT je zagotovo namenjen vsem posameznikom, ki so izpostavljeni zunanjemu stresu hitrega življenjskega stila, profesionalno aktivnim, vsem, ki imajo naporne službe, ki vsebujejo veliko odgovornosti in tveganja, kar je mentalno in fizično naporno za telo. Chela Mag B6 Forte SHOT vsekakor priporočamo vsem posameznikom, ki so neprestano utrujeni in čutijo pomanjkanje energije. Izdelek je še posebej primeren za vse, ki ne želijo ali ne smejo jemati tablet ali kapsul.


Raziskava 1: primerjava asimilacije magnezija iz aminokislinskega kelata ALBION in magnezijevega oksida (prvotni nivo magnezija v krvi je bil enak pri vseh sodelujočih v raziskavi). Raziskava je analizirala količino magnezija v krvi po oralnem zaužitju. Končni nivo magnezija 8 ur po vnosu je bil kar 206 % višji pri aminokislinskem kelatu Albion v primerjavi z magnezijevem oksidom!

vir: Bioavailability and tolerability of various Albion manufactured organic magnesium sources compared to magnesium oxide. ALBION HUMAN NUTRITION (www.albionminerals.com)

 

Raziskava 2: Primerjava asimilacije magnezija iz aminokislinskega kelata ALBION in magnezijevega klorida (prvotni nivo magnezija v krvi je bil enak pri vseh sodelujočih v raziskavi). Raziskava je analizirala količino magnezija v krvi po oralnem zaužitju. Končni nivo magnezija 8 ur po vnosu je bil kar 228 % višji pri aminokislinskem kelatu Albion v primerjavi z magnezijevim kloridom!

vir: Assessment of magnesium absorption using stable isotope, Abrams SA, et al., s (Rayssiguier, Mazur & Ddurlack J, eds) Advances in Magnesium Research Nutrition and Health, Op cit., 109-114, 2001. (www.albionminerals.com)
Popijte 1 odmerek (25ml = 1 ampula) na dan po obroku. Pred uporabo pretresite.

Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehranska dopolnila ne nadomeščajo uravnotežene in zdrave prehrane. Hranite izven dosega otrok.
Voda, 8,3 % magnezijev bisglicinat (kot magnezijev aminokislinski kelat Albion), regulator kislosti - citronska kislina, aroma, sladila - sukraloza, acesulfam K, vit. B6 (piridoksin hidroklorid), konzervans - E200, barve: beta karoten (okus pomaranče); mešani karoteni, karmin (okus češnje).

Hranilna vrednost izdelka CHELA-MAG B6 FORTE SHOT

sestavine1 ampula (25ml)% RDA
Magnezijev aminokislinski kelat Albion2083 mg
od tega magnezij:375 mg100%
Vit. B61,4 mg100%
% RDA – priporočen dnevni vnos
Komentarji
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Prijava
Ni komentarjev