MUSCLETECH HYDROXYCUT SX-7, 70 kapsul

 • Napredna shujševalna formula iz 7 sestavin
 • Bolj učinkovito izgorevanje maščob
 • Izvleček zelene kave podpira metabolizem maščob
 • Večja fizična in mentalna zmogljivost
CENA33,99 EUR
Točke zvestobe55Kaj so točke zvestobe?
zaloga
Obvestilo o zalogi
::
Čas do naslednje odpreme blaga
Ocena artikla
SKUPNA OCENA
OCENA 5,0 od 2
CENA
OCENA 5,0 od 2
KAKOVOST
OCENA 5,0 od 1
UČINEK
OCENA 5,0 od 1


NAJNAPREDNEJŠI IZDELEK ZA POMOČ PRI HUJŠANJU!
Hydroxycut SX-7 zagotavlja najnaprednejšo pomoč pri hujšaju. Novi Hydroxycut SX-7 je najnaprednejša formula do zdaj, s 7 super-ekstremnimi in neverjetno učinkovitimi sestavinami. Izdelek bo presegel vse kar ste kdaj preizkusili! Zagotavlja vam edinstveno in nepremagljivo senzorično izkušnjo. Hydroxycut SX-7 resnično deluje! Ena kapsula je vse kar potrebujete!

Hydroxycut SX-7 VSEBUJE 7 NEVERJETNO UČINKOVITIH SESTAVIN!
 • Myristica fragrans - muškatni orešček, ki vsebuje močne in vrhunske spojine, imenovane miristicin. Le-te prispevajo k edinstvenem senzoričnem občutku. Sestavina deluje tudi protivnetno, blagodejno vpliva na srce in krvni obtok, med drugim zdravi bolečine v mišicah in sklepih.
 • Salvia officinalis - je sestavina, ki v kombinaciji z drugimi še bolj okrepi senzorično izkušnjo.
 • Kofein - znanstveno raziskana sestavina, ki spodbuja termogenezo, poveča nivoje energije in okrepi zbranost.
 • Zelena kava - vsebuje 45% klorogenske kisline. Ta sestavina spodbuja hujšanje zaradi svoje zmožnosti, da uravnava glukozni metabolizem in maščobni metabolizem.
 • Listi zelenega čaja - vsebuje polifenole, ki pomagajo odpravljati maščobo, pospešuje hitrost metabolizma in oksidacijo maščob.
 • Theobroma cacao - izvleček kakava, ki deluje skupaj s kofeinom in drugimi sestavinami. Vsebuje kakavove flavanole. Te spojine lahko potencirajo delovanje kofeina in drugih sestavin ter tako prispevajo k pospešenemu pretvarjanju maščob v energijo.
 • ALA (alfa lipoična kislina) - je učinkovit in močan antioksidant, vključen v metabolne reakcije, ki vključujejo aktivnosti mitohondrijev. Stimulira prehod glukoze v mišične celice.
Navodila: Za dosego tolerance se držite navodil v tabeli.  Ko dosežete toleranco, vzemite 1 kapsulo z 240 ml vode dvakrat na dan 30 do 60 minut pred večjim obrokom (npr. pred zajtrkom in kosilom). Ko ste dosegli toleranco in želite dodatno energijo, prvemu odmerku v dnevu dodajte še eno kapsulo. Ne prekoračite količine 3 kapsul v obdobju 24 ur. Za najboljše rezultate izdelek uporabljajte 60 dni v kombinaciji s prehranskim načrtom in redno telesno vadbo.

Opozorilo: Izdelek ni primeren za osebe mlajše od 18 let. Ne uporabljajte med nosečnostjo ali dojenjem. Če se pojavijo nenavadni simptomi, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Če jemljete predpisana zdravila, se zdravite ali imate diagnosticirano bolezen ali bolezensko stanje, se posvetujte z zdravnikom. Preden začnete poseben prehranski in vadbeni program se posvetujte z zdravnikom. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Nepravilna uporaba izdelka ne bo izboljšala rezultatov in ni priporočena. Uporabljajte po navodilih. Ne uporabljajte, če je izdelek sprijet. Hranite na suhem in hladnem. SHRANJEVATI NEDOSEGLJIVO OTROKOM!
Ostale sestavine: Kapsula (želatina, titanov dioksid), magnezijev stearat, silicijev dioksid.

Hranilna vrednost izdelka MUSCLETECH HYDROXYCUT SX-7

Sestavine Odmerek: 1 kapsula
SUPER XTREME TERMOGENIČNI KOMPLEKS 760 mg
Izvleček zrn zelene kave (kot Coffea canephora robusta) (standardiziran za 45% in 5% klorogenske kisline)            400 mg
Brezvodni kofein 135 mg
Izvleček semen muškatovca (kot Myristica fragrans) 100 mg
Listi žajblja v prahu (kot Sage leaf powder) 50 mg
ALA (Alfa lipoična kislina) 25 mg
Izvleček kakvovih zrn (kot Theobroma Cacao)  25 mg
Izvleček zelenega čaja (kot carmelia sinensis) standardiziran za 15% EGCG (epigalokatehin-3-galat) 25 mg
Komentarji
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Prijava
Ni komentarjev