USPLABS MODERN BCAA PLUS, 535g

 • BCAA v razmerju 8:1:1 
 • Odlična topnost in okus
 • Ne vsebuje umetnih barvil in sladil
CENA38,99 EUR
Točke zvestobe80Kaj so točke zvestobe?
Izberi okus / Poglej zalogo
okuszaloga
Fruit Punch
Rasp. Lemon
Pineapple Straw.
Green Apple
Grape Bubble Gum
Cherry Limeade
Blue Raspberry
Pink Lemonade
Mango Orange
V košarico
::
Čas do naslednje odpreme blaga
Ocena artikla
SKUPNA OCENA
OCENA 5,0 od 1
CENA
OCENA 5,0 od 1
MEŠANJE
OCENA 5,0 od 1
OKUS
OCENA 5,0 od 1
KAKOVOST
OCENA 0,0 od 0
UČINEK
OCENA 0,0 od 0


Trg BCAA aminokislin že vrsto let čaka na novost, saj že dolgo časa ponuja le izdelke z enim in istim starim razmerjem BCAA aminokislin 2:1:1 ali 4:1:1 (levcin:izolevcin:valin). Do sedaj še nikomur ni uspelo narediti BCAA izdelka, ki bi se dobro mešal z vodo, poleg tega pa ima več kot polovica teh izdelkov neznosen okus, ki za seboj pustijo le neprijeten vonj v šejkerju.

Pri USPlabs so se zato odzvali z izdelkom Modern BCAA, ki ga odlikuje:
 • 8:1:1 razmerje BCAA aminokislin, kar spodbuja aktivacijo mTOR
 • Ultra mikroniziran prah, ki se zelo dobro meša
 • Ne vsebuje umetnih barvil in sladil
 • Neverjeten okus!
 • Ne vsebuje navadnega l-glutamina...vendar ima zato nekaj precej boljšega!

Z novim 8:1:1 razmerjem BCAA aminokislin, Modern BCAA cilja na delovanje mTOR (Mammalian Target of Rapamycin), ki je velika proteinska kinaza, odgovorna za številne funkcije celične funkcije in kar je najpomembnejše, tudi za sintezo beljakovin in rast mišic.

Za aktivacijo mTOR proteinske kineze je odgovoren in najbolj pomemben levcin, zato so njegovo količino v razmerju zelo povečali. Ostali dve aminokislini morata biti pri aktivaciji mTOR proteinske kinaze prav tako prisotni, zato je njuno razmerje ostalo enako. Razmerje 8:1:1 je ključ do uspeha!

Modern BCAA se odlično meša!
modern bcaa

 • Modern BCAA se odlično meša.
 • Brez netopljive usedline na dnu šejkerja in brez umetnih bravil ter sladil!
 • predstavljamo vam Sustamine - L-alanyl-L-glutamine

To je glutamin dipeptid, ki je veliko bolj stabilen in bolj topen v vodi kot navaden l-glutamin. Raziskave so pokazale, da je veliko bolj učinkovit od navadnega l-glutamina, saj v mišice prodre večja koncentracija glutamina v primerjavi z navadnim glutaminom, ki v pri sintezi razpade na glutaminsko kislino, amoniak in piroglutaminsko kislino - zadnji dve snovi sta za človeka škodlijivi.

Modern BCAA ne vsebuje umetnih barvil in arom.

Ste morda že opazili kako običajni BCAA izdelki obarvajo vaš šejker? Si predstavljate kaj vse škodljivega za telo zaužijete, ko popijete tak izdelek? Izognite se teh škodljivih snovi in preklopite na naravne arome z izdelokm Modern BCAA.

Modern BCAA so neverjetno okusni!

Gotovo ste kaj takega slišali že neštetokrat, vendar gre tokrat zares. V fazi defincije je priporočljivo piti odmerke BCAA skozi cel dan, kar pa vam zaradi dobrega okusa s tem izdelkom zagotovo ne bo težko.

Modern BCAA je odlična izbira!

Ugotovite, koliko gramov vseh aminokisin dobite za 1 evro - ta izdelek je BOLJŠI in CENEJŠI od konkurenčnih! V svoji kategoriji je zmagovalec!

Kot dodatek k športni prehrani, zmešajte 1 odmerek (2 merici) v 6 dcl vode in močno mešajte 30 sekund. Izdelek srkajte tekom treninga ali fizične aktivnosti.
Citronska kislina, Naravne arome, Sukraloza
Izdelek je namenjen zdravim odraslim osebam nad 18. letom starosti. Izdelek ni namenjen nosečnicam in doječim materam. Pred uporabo se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom, če niste povsem prepričani o svojem trenutnem zdravstvenem stanju ali imate kakršnekoli težave kot so visok ali nizek krvni pritisk, srčna aritmija, ste preboleli infarkt, imate kako srčno, jetrno bolezen ali bolezen ščitnice, trpite za napetostjo, depresijo, epilepsijo, psihiatričnimi boleznimi, diabetisom, slabokrvnostjo, če imate težave z uriniranjem zaradi povečane prostate, če jemljete MAO inhibitorje ali kakršnakoli druga zdravila. Zmanjšajte ali prekinite uporabo če se pojavijo neželeni stranski učinki. Ne prekoračite priporočene dnevne količine. Hranite izven dosega otrok in živali. Shranjujte na suhem mestu proč od neposredne sončne svetlobe.

Hranilna vrednost izdelka USPlabs Modern Bcaa

Sestavinena 2 žlici (17,85g)%DV
Natrij120 mg5%
Kalij100 mg3%
Lastniška mešanica15 000 mg
Micronized 8:1:1 Blend: Micronized L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine
L-Alanine, L-Taurine, L-Lysine HCl, L-Glycine, L-Alanyl-L-Glutamine (Sustamine)
Electrolyte Blend654 mg
Sodium Citrate, Potassium Chloride
Komentarji
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Prijava
Brok
Tole so pa top šit bcaajke. Po brutalnih večurnih treningih sem se po navadi naslednji dan komaj vstal iz postelje, s temi bcaajkami pa mi uspe zmanjšati musklfibr na minimum.
PRIPOROČAM IZDELEK
Odgovori
Divinus
Koncno tudi na proteini.si! Zame osebno najboljse BCAA, dobrega okusa, dobro se mesajo, pa se lepo gradijo misice! :)
PRIPOROČAM IZDELEK
Odgovori