BATTERY WHEY PROTEIN, 2000g

  • Pospešuje regeneracijo mišic
  • Dodani encimi za še boljšo absorpcijo
  • Dodan kreatin monohidrat
  • Odlični okusi
CENA32,99 EUR
Točke zvestobe66Kaj so točke zvestobe?
Izberi okus / Poglej zalogo
okuszaloga
Stracciatella Coconut
Cookies & Cream
Creamy Vanilla
Wheytella
Strawberry
Milk Chocolate
Chocolate
White Choc. Cocon.
Banana
V košarico
::
Čas do naslednje odpreme blaga
Ocena artikla
SKUPNA OCENA
OCENA 4,1 od 34
CENA
OCENA 4,2 od 33
MEŠANJE
OCENA 4,3 od 31
OKUS
OCENA 3,9 od 30
KAKOVOST
OCENA 4,2 od 27
UČINEK
OCENA 4,0 od 27

 
Battery Nutrition Whey Protein - visoka količina koncentriranih sirotkinih beljakovin v prahu. Battery je ustvarjen posebej za fizično aktivne posameznike in športnike. Izdelek vsebuje učinkovito mešanico sirotkinih beljakovin, ki obogatijo prehrano, saj so zaradi visoke biološke vrednosti sirotkine beljakovine znane kot najboljši vir beljakovin. Beljakovine omogočajo zdravo rast in vzdrževanje mišične mase.

BATTERY WHEY spada med najbolje ocenjene in najbolj prodajan beljakovinski izdelek in se lahko pohvali s hitro absorpcijo ter odličnim okusom za ugodno ceno.

Napreden proces filtracije prinaša čiste beljakovine z minimalno količino laktoze, ogljikovih hidratov in maščobe. Battery Whey je izdelek za vas: visoko kvalitetne beljakovine v prahu, ki se z lahkoto zmešajo, so prijetnega okusa in po zelo ugodni ceni.
  • Pospešuje sintezo beljakovin
  • Pospešuje regeneracijo
  • Odlični okusi
  • Dodani encimi za še boljšo absorpcijo
  • Dodan kreatin monohidrat


Sirotkine beljakovine sestavljajo aminokisline, ki obnavljajo in gradijo mišično tkivo. Mišiče po naporni vadbi razpadajo in rešimo jih lahko le s pravo količino aminokislin, ki se hitro absorbirajo. Visoka biološka vrednost beljakovin pomeni, da traja le nekaj sekund, da beljakovine pridejo do mišičnega tkiva.

Battery Whey lahko občutno izboljša vaše rezultate. Absorbira se hitreje kot navadna hrana in zagotavlja večjo stimulacijo sinteze beljakovin. Učinkovito zaustavlja katabolne procese v telesu. Zagotavlja vam dnevni odmerek visoko kvalitetnih beljakovin, z nizko vsebnostjo maščob in ogljikovih hidratov. Za še boljšo zmogljivost je dodan tudi kreatin monohidrat. Izdelek se izredno hitro zmeša s tekočino, vse kar potrebujete je shaker ali pa kar kozarec in žlico. Battery Whey je brez dvoma postavil standard po katerem lahko merimo druge beljakovinske izdelke.

Battery Whey je popolna beljakovinska formula z izredno visoko biološko vrednostjo. Vsebuje tako esencialne aminokisline (EAA), kot tudi razvejane aminokisline (BCAA). Izdelek Battery Whey boste najbolj potrebovali, ko bodo vaši nivoji aminokislin nizki: zjutraj, po vadbi in med dvema obrokoma. Raziskava je dokazala, da so sirotkine beljakovine boljše od drugih beljakovin zaradi dveh trdnih razlogov: zaustavljajo katabolne procese in izboljšujejo hitrost regeneracije takoj po vadbi.

Video:

Zmešajte eno merico (30g) z 200-300ml vode, mleka ali pijače po vaši izbiri. Za maksimalne rezultate zaužijte tri odmerke dnevno, najbolje med zajtrkom, med dvema obrokoma in po vadbi.
Intenzivnost okusa prilagodite s količino tekočine. Za bolj sladek in poln okus zmešajte en odmerek z 200-300ml vode. Za bolj blag okus uporabite 300-400ml vode na odmerek.

SHAKER: Najboljši način, da imate vaše beljakovine vedno pri roki. Dodajte en odmerek v 200-300ml vode, mleka ali pijače po vaši izbiri ter tresite 25-30 sekund.

MIXER: Dodajte en odmerek izdelka Battery Whey v 200ml vode, mleka ali pijače po vaši izbiri in dodajte 3-4 ledene kocke. Miksajte 20-30 sekund ali dokler napitek ne doseže željene gostote.

Za najboljši regeneracijski učinek uporabljajte v kombinaciji z izdelkom Battery Glutamine (dodajte 1 odmerek in zmešajte skupaj) med vadbo/po vadbi.

OBOGATEN SHAKE: Vaš Battery Whey shake lahko spremenite v raznolik hranljiv obrok, če mu dodate sveže ali zmrznjeno sadje, arašidovo maslo, kokosovo olje ali druge hranljive sestavine in dodatke, kot je Battery Creatine.

NE LE NAPITEK: Battery Whey je odličen tudi z ovsenimi kosmiči in jogurtom. Povečajte količino beljakovin v pecivu, mafinih, piškotih in drugih sladicah tko, da dodate 1-2 odmerka v vaš najljubši recept.

UPORABA: Zaužijte 2-3 grame beljakovin na en kilogram telesne teže na dan. Zaužijte v kombinaciji s hrano, ki je bogata z beljakovinami.
CREAMY VANILLA
Sestavine: beljakovinska mešanica izključno iz koncentrata sirotke in izolata sirotkinih beljakovin iz mleka (vsebuje laktoglobulin, laktoferin, laktalabumin in beljakovinske frakcije imunoglobulini)(emulgiran s sojinim lecitinom), dekstroza, tavrin, kreatin monohidrat, bela čokolada v prahu (mleko), okusi (vanilija, kremna vanilija, jogurt), L-glutamin, sredstvo za zgostitev (ksantan gumi), sladila (sukraloza, acesulfam K), prebavni encimi (Bromelain, Papain).

CHOCOLATE
Sestavine: beljakovinska mešanica izključno iz koncentrata sirotke in izolata sirotkinih beljakovin iz mleka (vsebuje laktoglobulin, laktoferin, laktalabumin in beljakovinske frakcije imunoglobulini)(emulgiran s sojinim lecitinom), dekstroza, kakav v prahu (10-12%), tavrin, kreatin monohidrat, okusi (čokolada, temna čokolada), L-glutamin, sladila (sukraloza, acesulfam K), sredstvo za zgostitev (ksantan gumi), prebavni encimi (Bromelain, Papain).

COCONUT & WHITE CHOCOLATE
Sestavine: beljakovinska mešanica izključno iz koncentrata sirotke in izolata sirotkinih beljakovin iz mleka (vsebuje laktoglobulin, laktoferin, laktalabumin in beljakovinske frakcije imunoglobulini)(emulgiran s sojinim lecitinom), dekstroza, tavrin, bela čokolada v prahu (mleko), kreatin monohidrat, okusi (bela čokolada, kokos), L-glutamin, sredstvo za zgostitev (ksantan gumi), sladila (sukraloza, acesulfam K), prebavni encimi (Bromelain, Papain).

STRAWBERRY
Sestavine: beljakovinska mešanica izključno iz koncentrata sirotke in izolata sirotkinih beljakovin iz mleka (vsebuje laktoglobulin, laktoferin, laktalabumin in beljakovinske frakcije imunoglobulini)(emulgiran s sojinim lecitinom), dekstroza, tavrin, kreatin monohidrat, okusi (jagoda, jagodičevje), regulator kislosti (citronska kislina monohidrat), L-glutamin, barvilo (rdeča pesa), sladila (sukraloza, acesulfam K), sredstvo za zgostitev (ksantan gumi), prebavni encimi (Bromelain, Papain).

BANANA
Sestavine: beljakovinska mešanica izključno iz koncentrata sirotke in izolata sirotkinih beljakovin iz mleka (vsebuje laktoglobulin, laktoferin, laktalabumin in beljakovinske frakcije imunoglobulini)(emulgiran s sojinim lecitinom), dekstroza, tavrin, kreatin monohidrat, L-glutamin, arome (banana, smetana), sredstvo za zgoščevanje (ksantan gumi), sladila (sukraloza, acesulfam K), sredstvo za uravnavanje kislosti (brezvodna citronska kislina), bromelain pridobljen iz ananasa (1200 GDU/g), Papain pridobljen iz papaje (1,5 FIP u/ mg).

COOKIES & CREAM
Sestavine: beljakovinska mešanica izključno iz koncentrata sirotke in izolata sirotkinih beljakovin iz mleka (vsebuje laktoglobulin, laktoferin, laktalabumin in beljakovinske frakcije imunoglobulini)(emulgiran s sojinim lecitinom), dekstroza, tavrin, kreatin monohidrat, mlečna čokolada v prahu (sladkor, kakav v prahu, polnomastno mleko v prahu, kakavovo maslo 20%, naravna aroma), L-glutamin, arome (čokolada, piškot&krema, mlečna karamela), sredstvo za zgoščevanje (ksantan gumi), sladila (sukraloza, acesulfam K), bromelain pridobljen iz ananasa (1200 GDU/g), Papain pridobljen iz papaje (1,5 FIP u/ mg).

STRACIATELLA COCONUT
Sestavine: beljakovinska mešanica izključno iz koncentrata sirotke in izolata sirotkinih beljakovin iz mleka (vsebuje laktoglobulin, laktoferin, laktalabumin in beljakovinske frakcije imunoglobulini)(emulgiran s sojinim lecitinom), dekstroza, tavrin, kreatin monohidrat, koščki čokolade (sladkor, kakavova masa, manj masten kakav v prahu, emulgator (lecitin oljne ogrščice)), L-glutamin, arome (vanilija, skuta, kokos, smetana), kokosovi kosmiči (žveplov dioksid), sredstvo za zgoščevanje (ksantan gumi), sladila (sukraloza, acesulfam K), bromelain pridobljen iz ananasa (1200 GDU/g), Papain pridobljen iz papaje (1,5 FIP u/ mg).

MILK CHOCOLATE
Sestavine: beljakovinska mešanica izključno iz koncentrata sirotke in izolata sirotkinih beljakovin iz mleka (vsebuje laktoglobulin, laktoferin, laktalabumin in beljakovinske frakcije imunoglobulini)(emulgiran s sojinim lecitinom), dekstroza, kakav v prahu (10-12%), tavrin, kreatin monohidrat, L-glutamin, arome (čokolada, vanilija, smetana), sredstvo za zgoščevanje (ksantan gumi), sladila (sukraloza, acesulfam K), bromelain pridobljen iz ananasa (1200 GDU/g), Papain pridobljen iz papaje (1,5 FIP u/ mg).

WHEYTELLA
Sestavine: beljakovinska mešanica izključno iz koncentrata sirotke in izolata sirotkinih beljakovin iz mleka (vsebuje laktoglobulin, laktoferin, laktalabumin in beljakovinske frakcije imunoglobulini)(emulgiran s sojinim lecitinom), manj masten kakav v prahu (10-12%), tavrin, kreatin monohidrat, okusi (čokolada, čokoladna pralina, lešnik, arašidovo maslo), mlečna čokolada v prahu (99% mlečna čokolada (sladkor, kakav v prahu, polnomastno mleko v prahu, kakavovo maslo 20%), naravna aroma), L-glutamin, sredstvo za zgostitev (ksantan gumi), sladila (sukraloza, acesulfam K), bromelain pridobljen iz ananasa (1200 GDU/g), Papain pridobljen iz papaje (1,5 FIP u/ mg).

Alergeni : Izdelano v objektu, ki predeluje mleko, jajca, gluten, sojo, arašide, oreške, ribe in morske sadeže. Vsebuje sojin lecitin.

Hranilna vrednost izdelka BATTERY WHEY PROTEIN

sestavine 1 odmerek (30 g = 1 merica) RI%** na 100 g
energijska vrednost 487 kJ / 116 kcal 6 % 1623 kJ / 387 kcal
maščoba 1.9 g 3 % 6.3 g
od tega nasičena 1.2 g 6 % 4.0 g
ogljikovi hidrati 3.7 g 1 % 12.3 g
od tega sladkorji 3.6 g 4 % 12.0 g
beljakovine 21 g 42 % 70.0 g
sol* 0.08 g 1 % 0.27 g
vlaknine 0.2 g   0.67 g
tavrin 2000 mg   6666 mg
kreatin monohidrat 1500 mg   5000 mg
čisti kreatin 1319 mg   4396 mg
L-glutamin 750 mg   2500 mg
prebavni encimi (12 mg Bromelain, 12 mg Papain) 24 mg   80 mg
       
PROFIL AMINOKISLIN % BELJAKOVIN    
L-alanin 5 %    
L-arginin 2%    
L-asparaginska kislina 11 %    
L-cistein 2 %    
L-glutamin 22 %    
glicin 1 %    
L-histidin*** 2 %    
L-izolevcin*** 6 %    
L-levcin*** 10 %    
L-lizin*** 9 %    
L-metionin*** 2 %    
L-fenilalanin*** 3 %    
L-prolin 5 %    
L-serin 4 %    
L-treonin*** 6 %    
L-triptofan*** 1 %    
L-tirozin 2 %    
L-valin*** 6 %    
* Vsebnost soli je posledica naravno prisotnega natrija.
** RI%: Priporočeni dnevni vnos za odraslo osebo (8400 kJ/2000 kcal).
*** Esencialne aminokisline.
Komentarji
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Prijava
-12315
Jan Čapelnik
bi blo kaj narobe če bi zraven uporablo creatine pa burner?
Odgovori
-7714
Boris Horvat
Odvisno kaj bi rad dosegel....drugače pa js stresem 2 kapusle battery burnerja pa merco battery kreatina v 3-4 deci vode pred treningom ...med treningom mal bcaajk....po treningu mam pa pol tole za sladico pa sem še žiu :P
Janez Osmic
Zdravo, zanima me ce te proteine svetujete za uporabo pri definiciji oz. izgubljanju kg, saj imam dvom le v dodanem kreatinu ki veze vodo?
Odgovori
fuarker
Brez problema... To malo kolikor je kreatina se ti definitivno ne bo poznalo brez skrbi :D
-123
Nejc Črnčič
Ti proteini so v smislu pridobivanja mišične mase, po izkušnjah (saj ga uporabljam) vendar po definiciji ne pomaga toliko pri izgubljanju kg. Samo nekaj da vam povem kilogrami niso tako pomembni, pomembno je kakšen zgledaš!
Priporočal pa bi vam kakšen burner, karnitin(v kapsulah),..
LP
IRON ADDICT
Proteini za maso, proteini za definicijo???? Pa kaj še. Vse je v tem kako se pošlihta prehrana tekom dneva. Proteini pa se lahko jemljejo vedno in ne bojo nič nazaj vlekl. Tud na definiciji so potrebni (če ne še bolj če smo v deficitu) za regeneracijo po treningu, da se na naslednji trening vrnemo 100%, in mogoče kakšen obrok vmes, če ne gre drugače. Sam sem uporabljal točno te in v 4 tednih konkretno zrezal (1-1,5kg na teden-mogoče se ne sliš velik ampak sem končal na 4% maščobe) pa sem jemal 2 merici po treningu in 2 po kardiu. Krnitin in burer je pa samo plus.
Suhi Bajs
Prehrana je poslihtana ze nekaj casa, vem v cem je stvar, nikoli se nisem jemal proteinov z dodatkom monohidrata zato sprasujem kaksen je tu ucinek:) seveda je moj cilj cim hitreje butniti dol kg saj potrebujem zaradi tekmovanja:)
Zato vseeno mislim da se hitreje da dol brez kreatina:) lp
Pikapolonica
Jaz bi proteine uporabljala samo za regeneracijo po treningu in me zanima koliko gramov dam. Torej samo za regeneracijo in ne za pridobitev mišične mase. Hvala za odgovor
Odgovori
fuarker
30g kot piše. Saj ne dobiš mišične mase če samo to spiješ :D Je še potrebno kaj pojest
11110
klemensoldier
men so teli proteini top..gladko eni boljših!!
PRIPOROČAM IZDELEK
Odgovori
Ocena
CENA
Mešanje
Okus
28335
IRON ADDICT
Fantje zdej pa tko s temi okusi, presladko, prešvoh, ne z navadnim shakerjem mešat, pa nevem kašne ideje še. Če bi se šli kulinariko pejte v slaščičarno, če bi pa radi regeneracijo pa povišan vnos beljakovin je pa to to. Če ti kej ne sede daš mal mn al pa več vode in je zadeva rešena. Za tist gram cukra gor dol bi vs pa rad vidu kok ste drgač striktni pr prehrani. Po možnosti se itak še doda OH po treningu pol je pa to itak bistvenga pomena ker ma 3 grame mn cukra. Bistvo je torej regeneracija, boljše počutje in priprava na nov trening.

Pa dobr trening. OUT
PRIPOROČAM IZDELEK
Odgovori
Ocena
CENA
Mešanje
Učinek
Jankoo
OOOO fak kr 6g sladkorja več...to lah še umreš
Odgovori
-23023
Zoki3
BATTERY WHEY PROTEIN, 2000G ima na sto gramov 12 g sladkorja.
OLIMP WHEY PROTEIN COMPLEX 100%, 2200G ima na sto gramov samo 5,9 g sladkorja. Je pa dražji. Okus je boljši. Bom ostal na tem.
NE PRIPOROČAM IZDELKA
Odgovori
Ocena
CENA
Mešanje
Okus
Učinek
Kralj
To da dobiš mal cukra po treningu je samo dobr, itak je pa to zanemarljiva količina če recimo 30g zmešaš je to samo 4g sladkorja kar je smešno malo.
Forfeit
Kakšna sta cookies and cream in white chocolate coconut če se jih meša z vodo? Se ful čuti okus ali je bolj švoh?
Odgovori
Alenrossi
Mene zanima ali lahko zraven teh proteinov jemujem tudi battery bcca in kreatin.
Odgovori
-347
Mič
Neokusno presladka vanilija
NE PRIPOROČAM IZDELKA
Odgovori
Ocena
CENA
Mešanje
Okus
Učinek
-202
Mič
V navadnem shekerju nI užiten je pa odličen če ga zmešate z električnim s shekerjem spet odvisno kakim.
Bajc
Okus jagoda tudi v redu, malo mešajte okuse, se naveličaš.
Odgovori
Ocena
CENA
Mešanje
Okus
Učinek
17170
Bajc
Supr okus Čokolada, mešanje je odlično z vodo :)
PRIPOROČAM IZDELEK
Odgovori
Ocena
CENA
Mešanje
Okus
Učinek
neverjetni hulk
Ti proteini so zelo dobrega okusa sam sem naročil cookies and cream in so mi zelo vešeč osebno dodam v shaker še led in so še boljši.
PRIPOROČAM IZDELEK
Odgovori
Ocena
CENA
Mešanje
Okus
Učinek
Rich Piana
uredu bom še enkrat povedu svoje izkušnje s temi proteini pač rezultati so taki k pr useh proteini super pol drugo je pa okus meu sm belo čokolado kokos in morm reč prvih 5 uporab je bil okus supr pol se mi je pa zagraužu do konca no in zato sm prešaltu na čokolado in morm reč da je zlo zlo dobr okus in s škatlo sm že pr koncu pil bi jih k vodo res so dobri
tkoda jst rečm da uzemte čokolado

to je use kar dobite od mene danes lp
PRIPOROČAM IZDELEK
Odgovori
Ocena
CENA
Mešanje
Okus
Učinek
-358
Exz1T
Kako se vam zdi tale izdelek? S kolegi smo se odločili, da bomo začeli hoditi v fitnes po šoli. Drugače treniram nogomet 4x na teden s tekmo. Visok sem 181 cm in težak približno 67kg . Ali priporačate izdelek? Kakšen se vam zdi okus banana?

Lp
Odgovori
mk0km
kokos bela čokolada presladek okus če mešaš z vodo če pa z mlekom pa je ok
PRIPOROČAM IZDELEK
Odgovori
Ocena
CENA
Mešanje
Okus
Učinek
-156
dejan malesevac
Bela cokolada-kokos men osebno se ipravicujem izrazu ampak kr mal ogaben, sicer odvisno od cloveka ampak osebno imam rad kokos in belo cokolado ampak ta okus je res tko tko... sladek pa tut na ful heh :)
Odgovori
-8715
xx
Jaz sem imel okus kokos bela čokolada, preveč sladek in me ni prepričal. Mešal sem z 2dl vode več ker drugače nisem mogel pit, po požirku me je peklo grlo in mi totalno ne pašejo sedaj sem naročil Olimp Complexx in upam da bo bolj blag okus, ker tudi Nutrend je presladek zame.
NE PRIPOROČAM IZDELKA
Odgovori
Ocena
CENA
Mešanje
Okus
Učinek
Vato
Do sedaj zadovoljen z vsemi izdelki, edino cokolada mi res prevec sladka... Top je pa topnost v vodi... naj okus pa itak bela cokolada kokos :D
Odgovori
Ocena
CENA
Mešanje
Okus
Učinek
TA
Kupil okus white chocolate/kokos in je vse ok ampak za moje pojme preveč sladko.
Odgovori
Ocena
CENA
Mešanje
Okus