MUSCLETECH SHATTER SX-7, 174g

  • 147% povečanje mišične moči
  • povečanje puste mišične mase za kar 4kg v 12 tednih
  • energija, moč in mišični pump za bolj eksplozivne treninge
  • ne vsebuje kreatina
  • edini pre-workout proizvod, ki vsebuje Peak ATP in izvleček iz semen Muškatnega oreščka (Mystricin)
CENA24,99 EUR
Točke zvestobe53Kaj so točke zvestobe?
Izberi okus / Poglej zalogo
okuszaloga
Orange Explosion
Icy Pink Lemonade
Obvestilo o zalogi
::
Čas do naslednje odpreme blaga
Deli
Ocena artikla
SKUPNA OCENA
OCENA 5,0 od 1
CENA
OCENA 5,0 od 1
MEŠANJE
OCENA 5,0 od 1
OKUS
OCENA 5,0 od 1
KAKOVOST
OCENA 0,0 od 0
UČINEK
OCENA 0,0 od 0
MUSCLETECH SHATTER SX-7
Shutter SX-7 je nov in najmočnejši pre-workout proizvod katerega morate preizkusiti! Vsebuje klinično preizkušene sestavine, ki prinašajo močno in neprimerljivo izkušnjo pri treningu.

SHATTER SX-7 VSEBUJE 7 VRHUNSKIH SESTAVIN
1. Zrnja gvinejskega popra - Aframomum melegueta ("grains of paradise")
V zrnjih se nahaja aktivna sestavina Paradol, ki ima antioksidativne in proti tumorne učinke.

2. Peak ATP
V 12-tednih se je pri testirancih, ki so v svoj trening vključili pre-workout z Peak ATP povečala moč (mišični pump) za 147%, glede na testirance, ki so pred treningom pili placebo. Prav tako se jim je povečala pusta mišična masa za kar 4 kg.

3. Izvleček iz semen Lotusa
V kombinaciji s kofeinom daje še močnejši pre-workout efekt.

4. Rastlina Sveta bazilika oz. Tulsi - Ocimum tenuiflorum
Tulsi je adaptogeno zelišče, ki vsebuje rožmarinsko in triterpensko kislino (koto leanolno kislino in ursolno kislino). Ima močan antioksidanten, antibakterijski, adaptogeni učinek ter krepi imunski sistem.

5. Semena Muškatnega oreščka
Semena vsebujejo močno spojino imenovano Mystricin, ki prispeva k neprimerljivi senzorični izkušnji med treningom.

6. Beta-alanin
Shatter SX-7 vsebuje 1,200 mg beta-alanina, ki pomaga povečati ravni karnozina v mišicah.

7. Kofein
Močan odmerek kofeina zagotavlja večji fokus, vzdržljivost in spodbuden učinek med treningom.


EKSTREMNO PRIDOBIVANJE MIŠIC

Testiranci, ki so 12 tednov jemali natančen odmerek pre-workouta s Peak ATP se jim je povečala pusta mišična masa za 4 kg, kontrolni skupini pa le za slaba 2 kg - to je 90% več puste mišične mase.

IZBOLJŠANA MAKSIMALNA MOČ PRI ENI PONOVITVI POTISKA S PRSI

Pri maksimalni moči ene ponovitve s prsi se je pri testirancih, ki so v trening vključili pre-workout s Peak ATP, povečala mišična masa za 147%, glede na kontrolno skupino, ki je jemala placebo.

KAKO DELUJE  PEAK ATP V TELESU?
SHATTER SX-7 je izjemno močna formula pre-workout proizvoda, ki zagotavlja vrhunske sestavine za neprimerljivo izkušnjo med treningom. Še več, SHATTER SX-7 prinaša klinično dokazan odmerek Peak ATP-ja. Nove raziskave kažejo, da lahko oralno dopolnjevanje ATP-ja v kombinaciji z visoko-intenzivnim treningom poveča zmogljivost mišic, povečanje mišične mase in mišične moči (mišični pump). Pravzaprav raziskovalci menijo, da se to zgodi natreh ločenih nivojih

S povečanjem plazemske koncentracije ATP-ja v krvi, se ATP spojina veže na žilne endotelijske receptorje, kar povzroči nastajanje dušikovega oksida in posledično izjemno vazodilatacijo žil. S tem se poveča pretok kisika in hranil do mišic ter neverjetni mišični pump.

Izboljšuje mišični pump, moč in vzdržljivost s povečanjem pretoka kalcija do skeletnih mišic. Pri intenzivnih treningih in utrujenosti lahko razpoložljivost kisika in kalcija v skeletnih mišicah upadeta, kar pa negativno vpliva na splošno uspešnost pri treningu. Kalcij je potreben zamišično krčenje, z dodajanjem ATP-ja pa izboljšamo "koriščenje" kalcija v mišicah in s tem izboljšamo zmogljivost.

Povečuje anabolični signalizacijo z aktiviranjem mTOR poti, ki sproži sintezo beljakovin, kar vodi v pusti razvoj mišic. Z izboljšano dobavo hranil do mišic je vaše telo pripravljeno na boljšo anabolične signalizacijo in mišično rast.
2 odmerka (2 merici) zmešajte z 250-350ml vode in zaužijte 30 do 45 minut pred vadbo. Posamezniki z občutljivostjo na stimulanse naj si pred redno uporabo zagotovijo tolernaco na izdelek. Ne prekoračite 2 meric v 24-urnem obdobju. Popijte 10 kozarcev vode dnevno. Pred uporabo dobro preberite navodila in jim natančno sledite.
Druge sestavine: naravne in umetne arome, citronska kislina, kalijev acesulfam, kalcijev silikat, sukraloza, FD & C rdeča št 40

IZDELEK JE PROIZVEDEN V OBRATU, KI PROIZVAJA TUDI JAJCA, MLEKO, ARAŠIDE, ŠKOLJKE, SOJO IN PŠENIČNE SESTAVINE.
Izdelek ni namenjen osebam mlajšim od 18 let. Ne uporabljajte, če ste noseči ali dojite. Prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom, če se pojavijo neželeni učinki. Pred uporabo se posvetujte z zdravnikom, če ste se pred kratkim zdravili za boleznijo ali ste bili bolni, imate obstoječo bolezen ali zdravstveno stanje, uporabljate predpisana zdravila. En odmerek izdelka vsebuje toliko kofeina kot ga je v 2 skodelicah kave. Posamezniki občutljivi na kofein lahko občutijo naslednje simptome: nemirnost, živčnost, tresenje, glavobol, tesnobo, pospešen srčni utrip, nespečnost. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Nepravilna uporaba izdelka ne bo izboljšala rezultatov in ni priporočljiva. Uporabljajte kot je predpisano. HRANITE IZVEN DOSEGA OTROK.

ALERGENO OPOZORILO - IZDELEK JE PROIZVEDEN V OBRATU, KI PROIZVAJA TUDI JAJCA, MLEKO, ARAŠIDE, ŠKOLJKE, SOJO IN PŠENIČNE SESTAVINE.

Hranilna vrednost izdelka MUSCLETECH SHATTER SX-7 ( Fruit Punch Blast)

Sestavine1 odmerek = 1 merica (6g)
ogljikovi hidrati3 g
kalorije15
Ultimate Musclebuilding & Pump kompleks: 1400 mg
beta-alanin (CarnoSyn)1200 mg
adenozine 5’- trifosfat dinatrij (Peak ATP)200 mg
Extreme Energy & Focus kompleks: 340 mg
brezvodni kofein160 mg
Myristica fragrans izvleček (muškatni orešček)) (seme)100 mg
izvleček rjavih alg (kot Ecklonia cava) (steblo in listi)40 mg
izvleček svete bazilike (kot Ocimum tenuiflorum) (listi)20 mg
izvleček zrn gvinejskega popra (kot Aframomum melegueta) (seme)20mg
Komentarji
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Prijava
Anonimen
@Muay thaifokus je komi kaj mi je to všeč da te ne pere v fitnesu pump je pa soliden sem pričakoval lih kontra ;) rezultati so če verjameš ali ne kupim novo kanto
Odgovori
Muay thai
@Anonimen: Čakamo tvoje mnenje glede izdelka.
Odgovori
Muay thai
@Anonimen: Zaradi ATP-ja in lotusa sem pričakoval boljši pump edino. Prve 3 ali celo 4 dni sem jemal samo eno merico in potem se šel na 2, ker en odmerek sta dve merici. Kot si že ti napisal glede rezultatov pa itak da nisem pričakoval nič po eni kantici. Tvoj namen je bil dober in hvala seveda.
Odgovori
-213
Anonimen
@Muay thaizdej na pumpi tud ni za pričakovat da bo res kaj več ker že sestavine za pump so samo dve beta alanin in trifosfat dinatrij bol je povdarek na fokusu naročim sem ga predvsem zaradi povsem novih sestavin ki so vse razen beta alanin da vidim kako deluje na fokus in rezultati po 1 mesecu ker po 1x uporabi nemoreš s tem nič doseči to da si vzel 2 merice namesto 1 na začetku si pa povozil cel sistem moraš stopnjevat čene se toleranca pokvari to da če vzameš naprimer 3 merice namesto 1 bo več efekta z 1 merico kot s 3 mericami probi pa boš videl glede musklfibra
Odgovori
Muay thai
Evo včeraj sem ga porabil, jemal sem 2 merici z pol litra vode, pričakoval sem res dober pump ampak ga skoraj ni bilo. Na moči se je malo poznalo čez čas, ampak za kaj več pa bi ga moral jemati še nekaj časa.

Res pa je, da čudežev nisem pričakoval.
Odgovori
Anonimen
naročil in v petek poročam kakšen je :)
Odgovori
Rich Piana
noben??
Odgovori
Ocena
CENA
Mešanje
Okus
Rich Piana
a je kdo že sprobu učinki okus...?
Odgovori
Ocena
CENA
Mešanje
Okus
dado20
Že kdo sprobal tole zadevo? :)
Odgovori