BSN NO-XPLODE 3.0., 600g

  • Izdelek namenjen uporabi pred vadbo
  • Popolna formulo za večjo zmogljivost
  • Boljša zbranost in učinkovitost na treningu
  • Odlična topnost in okus
CENA31,99 EUR
Točke zvestobe53Kaj so točke zvestobe?
Izberi okus / Poglej zalogo
okuszaloga
Fruit Punch
Green Apple
V košarico
::
Čas do naslednje odpreme blaga
Ocena artikla
SKUPNA OCENA
OCENA 5,0 od 1
CENA
OCENA 5,0 od 1
MEŠANJE
OCENA 5,0 od 1
OKUS
OCENA 5,0 od 1
KAKOVOST
OCENA 5,0 od 1
UČINEK
OCENA 5,0 od 1


Kako bo N.O.-XPLODE izboljšal vašo vadbo?
Če želite doseči kar najučinkovitejše vadbe, sta mentalna in fizična energija prvi pogoj. Zbranost je naslednja, ki je potrebna, da to energijo prenese do močne povezave med voljo in mišicami. Ta povezava vam bo pomagala doseči bolj intenzivne vadbe in bo vaše telo popeljala čez vaše prejšnje meje in omejitve. Pri podjetju BSN se zavedajo, da morajo izdelki, ki so namenjeni uporabi pred vadbo uporabnikom zagotavljati ravno to. N.O.-XPLODE pomaga pri podpori mentalne zbranosti in mišične moči, prinaša energijo in vzdržljivost ter športnikom na vseh nivojih pomaga izboljševati zmogljivost.

N.O.-XPLODE zagotavlja
  • Eksplozivno energijo
  • Izboljšano vzdržljivost
  • Povečano zmogljivost
  • Zbranost, mišično moč in učinkovitost

NAPREDNA TEHNOLOGIJA SESTAVIN
Strokovnjaki pri BSN so ustvarili sestavine za N.O.-XPLODE, ki zelo dobro delujejo skupaj in povečujejo vsesplošno učinkovitost vadbe. Inovativna tehnologija uporabljena pri izdelku N.O.-XPLODE zagotavlja:

Eksplozivno energijo
Za optimizacijo treniga in dosego vaših najboljših rezultatov je potrebna energija. Prav tako je pomembno, da se to energijo pravilno usmeri in tako zagotovi povezavo med možgani in mišicami. Zaščitena mešanica Thermic Energy povečuje eksplozivno energijo in tako izboljšuje intenzivnost vaše vadbe od začetka do konca.

Povečano vzdržljivost
Vaše telo se odzove na količino vloženega dela v daljšem časovnem obdobju. Ne glede na to ali trenirate v fitnesu ali na prostem, Endura Shot mešanica, ki vsebuje koncentriran beta-alanin, pomaga izboljšati vašo vadbo in zagotavlja možnost, da lahko trenirate dlje časa.

Maksimalno zmogljivost
Kreatin v telesu podpira mišično moč, vzdržljivost in zmogljivost. Inovativna tehnologija uporabljena v izdelku predstavlja napredno mešanico kreatina, ki vsakemu športniku pomaga pri doseganju ciljev in pri izboljševanju zmogljivosti.

Najboljši N.O.-XPLODE okus do zdaj
Strokovnjaki pri BSN vedo kako ustvariti izdelek, ki je obenem učinkovit in je odličnega okusa. To znanje je bilo uporabljeno tudi pri novem N.O.-XPLODE, ki je na razpolago v kar 5 odličnih okusih: Fruit Punch, Blue Raz, Watermelon, Grape in Green Apple.
PRIPOROČENA UPORABA: Zmešajte 1 merico (20g) v 250ml vode in zaužijte 20-30 minut pred vadbo. Premešajte, NE PRETRESITE. Ne zaužijte več kot dve merici naenkrat ali v enem dnevu.

OPOZORILO:
Pred uporabo izdelka se posvetujte z osebnim zdravnikom, če jemljete predpisana zdravila ali se zdravite zaradi bolezni. Ne jemljite daljše časovno obdobje, brez da bi se prej posvetovali s svojim zdtravnikom. Izdelek je namenjen zdravim odraslim osebam. Ni primeren za noseče in doječe ženske, ter za osebe občutljive na beta-alanin, kofein in niacin. Med uporabo izdelka ne uživajte kofeina iz drugih virov. Beta-alanin in niacin lahko povzročita nenevarno začasno ščemenje ali rdečico.

Izdelek je namenjen jemanju v okviru pestre in uravnotežene prehrane in zdravega načina življenja. Prehranska dopolnila niso nadomestilo za pestro prehrano. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Hranite izven dosega otrok. Hranite na suhem in hladnem ter proč od neposredne sončne svetlobe.
GREEN APPLE
aminokisline (L-arginin, L-lizin hidroklorid, L-glicin, N-acetil-L-tirozin, tavrin, L-fenilalanin), sredstva za uravnavanje kislosti (citronska kislina, jabolčna kislina, natrijev bikarbonat, vinska kislina, kalijev bikarbonat), ojačevalci arome, kreatin monohidrat, beta-alanin kot karnozin, inozitol, betain, holin bitartrat, stabilizatorji (dikalcijev fosfat, dinatrijev fosfat), magnezijev oksid, kofein, barvilo (lutein), sredstvo proti strjevanju (silicijev dioksid), vitamini (L-askorbinska kislina, kalcijev D-pantotenat, nikotinamid, tiamin hidroklorid, piridoksin hidroklorid, pteroilmonoglutaminska kislina, cianokobalamin, holekalciferol), kompleks bioflavonoidov iz grenivke, sladila (sukraloza, acesulfam K), izvleček grozdnih pešk [Vitis vinifera, peške], Capros izvleček indijske kosmulje [Phyllanthus emblica, plod], spirulina v prahu, izvleček črnega popra [Piper nigrum, plod].

FRUIT PUNCH
aminokisline (L-arginin, L-lizin hidroklorid, L-glicin, N-acetil-L-tirozin, tavrin, L-fenilalanin), sredstva za uravnavanje kislosti (citronska kislina, jabolčna kislina, natrijev bikarbonat, vinska kislina, kalijev bikarbonat), ojačevalci arome, kreatin monohidrat, beta-alanin kot karnozin, inozitol, betain, holin bitartrat, barvilo (rdeča pesa), stabilizatorji (dikalcijev fosfat, dinatrijev fosfat), magnezijev oksid, kofein, sredstvo proti strjevanju (silicijev dioksid), vitamini (L-askorbinska kislina, kalcijev D-pantotenat, nikotinamid, tiamin hidroklorid, piridoksin hidroklorid, pteroilmonoglutaminska kislina, cianokobalamin, holekalciferol), kompleks bioflavonoidov iz grenivke, sladila (sukraloza, acesulfam K), izvleček grozdnih pešk [Vitis vinifera, peške], Capros izvleček indijske kosmulje [Phyllanthus emblica, plod], izvleček črnega popra [Piper nigrum, plod].

Alergeni: Izdelano v obratu, ki predeluje tudi izdelke, ki vsebujejo sojo, mleko, oreške, arašide, jajca in gluten.

Hranilna vrednost izdelka BSN NO-XPLODE 3.0. (Green Apple)

Sestavine na 2 odmerka (40 g) %DV
energijska vrednost 264 kJ / 63 kcal  
VITAMINI IN MINERALI    
vitamin C 150 mg 187 %
vitamin D 4,6 µg 92 %
vitamin B1 3,5 mg 319 %
niacin 14 mg 86 %
vitamin B6 3,5 mg 251 %
folna kislina 336 µg 168 %
vitamin B12 2,1 µg 83 %
pantotenska kislina 11 mg 178 %
magnezij 247 mg 66 %
AMINOKISLINE 11 g  
L-arginin 6,0 g  
L-lizin 1,9 g  
glicin 1,0 g  
N-acetil L-tirozin 1,0 g  
tavrin 1,0 g  
L-fenilalanin 160 mg  
kreatin monohidrat 3,4 g  
kreatin
3,0 g  
beta-alanin kot karnozin 2,6 g  
inositol 1,9 g  
holin 400 mg  
betain 1,5 g  
kofein 300 mg  
bioflavonoidi grenivke 50 mg  
izvleček grozdnih semen 90 mg  
izvleček indijske kosmulje 75 mg  
izvleček črnega popra 10 mg  
Komentarji
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Prijava
petarda
a je ta kj bol k prejsn al je isto poraz
Odgovori