PVL MUTANT MASS, 6800g

 • Za maksimalno rast mišic
 • "CLEAN-CARB" mešanica za obnovo glikogena
 • Več stopenjsko sproščanje beljakovin
 • 52g beljakovin na 260 gramski obrok
CENA63,99 EUR
Točke zvestobe91Kaj so točke zvestobe?
Izberi okus / Poglej zalogo
okuszaloga
Vanilla Ice Cream
Strawberry Banana Cream
Chocolate-Peanut Butter
Choc. Hazelnut
Cookies & Cream
Triple Chocolate
V košarico
::
Čas do naslednje odpreme blaga
Ocena artikla
SKUPNA OCENA
OCENA 5,0 od 2
CENA
OCENA 5,0 od 2
MEŠANJE
OCENA 5,0 od 2
OKUS
OCENA 5,0 od 2
KAKOVOST
OCENA 0,0 od 0
UČINEK
OCENA 0,0 od 0


Nova linija izdelkov za pridobivanje mišične mase

MUTANT MASS je revolucionarna, skrivnostna eksperimentalna mešanica za pridobivanje mišične mase, ki vam bo prinesla ekstremne, nenormalne rezultate. Če malodane uničujete uteži v fitnesu, da bi pridobili izjemne mišice in nadčloveško moč, je MUTANT MASS nujno orožje v vašem mišičnem arsenalu. Vsak mogočen vojaški obrok MUTANT MASS-a vam prinese močan odmerek anaboličnih makrohranil - vključno z ekskluzivno MUTANT PRO ® formulo, ki bo preusmerila vaše telo v stanje rasti.

Laboratorijski testi kažejo šokantno rast
Znanstveniki za prehranska dopolnila, ki so zasluženi za neverjetno učinkovitost MUTANT MASS formule vedo, da je gradnja mišične mase resen posel in, da ne želite svojega časa ali denarja zapravljati za povprečne gainerje. Zato so naredili svojo domačo nalogo in sestavili to strašljivo močno formulo. Rezultati so bili šokantni. V 8-tedenski laboratorijski študiji je skupina znanstvenikov testirala testno formulo kot je MUTANT MASS, in bili so presenečeni nad njeno sposobnostjo spodbujanja pridobivanja moči in povečanja mišic. * Testni subjekti so to eksperimentalno formulo uživali dvakrat na dan, kar jim je v kombinaciji z njihovimi vadbenimi programi prineslo veliko povečanje mišične mase in moči.  Znanstveniki so zabeležili tudi znatno povečanje mišične velikosti neposredno na prsnem košu, rokah in nogah! Najboljši del pa je, da so ti fantje pridobili vso to maso, brez da bi pridobil znatno količino telesne maščobe!

Vsi želimo rezultate! In če MUTANT MASS zaužiješ takoj po svoji naporni vadbi, bodo mega-gosta makro-hranila, ki jih dobiš v vsakem odmerku MUTANT MASS poskrbela za povečanje plazemske koncentracije inzulina, rastnih hormonov in sintezo mišičnih beljakovin. Povečana količina hormonov za grajenje mišične mase, skupaj z močnimi makrohranil polnimi kalorij, ki jih iz MUTANT MASS vsebuje, je znanstvena rešitev za veliko povečanje mišične velikosti in moči, kakor hitro je mogoče! Ne zadovoljite se z vsakdanjimi formulami, ki ne zadovoljujejo vaših visokih pričakovanj!

MUTANT MASS - Narejen za masivne rezultate
Dopolnilo MUTANT MASS je oblikovano tako, da zagotovi vse, kar potrebuješ za gradnjo mutantskih mišic trdnih kot železo. Njegova formula je ena pravih gradbenih inovacij našega časa, zato MUTANT MASS presega vsa pričakovanja uporabnikov, ki rezultate občutijo v rekordnem času. Samo ošinite to super okrepljeno eksperimentalno formulo in videli boste, zakaj.
 

 • Vsak obrok vsebuje 1060 ULTRA-GOSTIH KALORIJ ZA GRAJENJE MIŠIČNE MASE
 • Zasnovan s POPOLNO MEŠANICO VISOKO KAKOVOSTNIH VIROV BELJAKOVIN
 • Bioaktivna formula z visoko vsebnostjo beljakovin in neverjetnimi okusi
 • Izjemno napreden CLEAN CARB prinaša voskasti koruzni škrob in več kakovostnih gradbenih ogljikovih hidratov z manj sladkorji
 • Okrepljeno z LIPOTHERM-om, t.j.  ekskluzivna mešanica sestavljena iz hranilnih pomembnih maščobnih kislin in MCT olj
 • Vsebuje VELIKO KALCIJA, VLAKNIN IN KALIJA, ko se uporablja, kot je predlagano, kar je pomembno za zdravje
 • Vsaka 6.8 kg vreča vsebuje 1352 GRAMOV BELJAKOVIN, 4576 GRAMOV OGLJIKOVIH HIDRATOV in 27.560 KALORIJ!


Kako Mutant Mass deluje?
Da vaše telo raste, potrebuje presežek kalorij! Vendar pa si morate zagotoviti vnos kakovostnih kalorij in hranil, če želite doseči kakovostno maso. Znanstvene raziskave kažejo, da se lahko dodajanje 1000-2000 kalorij na dan k vaši redni prehrani in programu vadbe pokaže v znatni pridobitvi mišične mase in moči! Ampak teh dodatnih kalorij ne moreš dobiti iz kar kateregakoli vira, saj lahko z napačnim izdelkom na koncu pridobiš več maščobe kot mišične mase. MUTANT MASS je znanstveno zasnovan za spodbujanje hitrega pridobivanja mišične mase in zagotavlja popolno kombinacijo beljakovin, ogljikovih hidratov, nenasičenih maščob in drugih anaboličnih hranil potrebnih za maksimalno rast mišic, moči in okrevanje. Z uporabo MUTANT MASS ste lahko prepričani, da boste hitro dosegli izredno povečanje kakovostne mase!

Kakšna je vloga vsake posamezne matrice v MUTANT MASS formuli?
MUTANT PRO Multi-stopenjska matrica desetih proteinov

 • Vašemu telesu zagotovi 10 različnih virov polnih beljakovin
 • Vsebuje edinstveno kombinacijo hitro delujočih virov beljakovin, ki se sproščajo postopoma
 • Mišicam omogoča stalen dotok aminokislin za povečanje mišične mase, popravila in obnovo tkiva - ves dan!


CLEAN-CARB Pro-glikogenska Matrica

 • Vključuje voskasti koruzni škrob in voskasti ječmenov škrob, ki se absorbira hitreje kot kateri koli drugi viri ogljikovih hidratov!
 • Poveča hitrost in obseg glikogena v mišicah, ki doliva gorivo v večji meri kot drugi ogljikovi hidrati.
 • Poveča učinkovitost vadbe in pospešuje okrevanje


Matrica LIPOTHERM olja
Prinese edinstveno kombinacijo nenasičenih maščob vrhunske kakovosti (vključno z MCT, CLA in lanenim oljem), za povečanje mišične mase, zmanjšanje skladiščenja maščob in podporo pri hujšanju - vse ob istem času!

AMINO-G glutamin peptida Matrix
Prinaša vrhunske obliko encimsko spremenjenega in peptidno vezanega glutamina, ki najbolj poveča volumen mišičnih celic in krepi regeneracijo mišic.

INTRASORB-5 Calorie influence Matrix
Vključuje mlezivo in Insu-Drive kompleks (Cinnulin-PF® Patentiran izvleček vodnega cimeta), ki izboljšuje učinkovitost inzulina in prebavnega sistema, s čimer se izboljša vnos hranil v mišice.


Katerih 10 virov beljakovin najdemo v MUTANT MASS?
MUTANT MASS vsebuje edinstveno kombinacijo hitro delujočih in počasno se sproščujočih virov beljakovin. Med hitro delujoče vire spadajo: izolat sirotkinih beljakovin, hidrolizat sirotkinih beljakovin in trije različni koncentrati sirotkinih beljakovin. Med počasi se sproščujoče beljakovine pa spadajo micelarn kazein, beljakovinski koncentrat mleka, kalcijev kazeinat, jajčni albumin in izolat mlečnih beljakovin.

Katere vrste maščob najdemo v MUTANT MASS?
MUTANT MASS nudi edinstveno kombinacijo vrhunsko kakovostnih nenasičenih maščob, vključno s srednje verižnimi trigliceridi (MCT), konjugirano linolno kisline (CLA) in laneno seme v oljnem prahu.

Katere vrste ogljikovih hidratov najdemo v MUTANT MASS?
Primarni vir ogljikovih hidratov v MUTANT MASS je voskasti koruzni škrob in voskasti ječmenov škrob, ki se absorbira hitreje od drugih virov ogljikovih hidratov. MUTANT MASS vsebuje tudi maltodekstrin (kompleksen vir ogljikovih hidratov) za trajnostno oskrbo z energijo za mišice.

Zmešajte 4 merice izdelka MUTANT MASS s 350-950 ml vode. Zaužijete lahko 2 ali celo 3 shake na dan. Priporočamo, da med dnevi, ko trenirate zaužijete en shake takoj, ko se zbudite in drugega takoj po vadbi. Med dnevi, ko ne trenirate, uživajte v shake-ih kadarkoli začutite, da potrebujete MUTANT MASS.

 
TRIPLE CHOCOLATE
Škrob voskaste koruze, maltodekstrin, koncentrat sirotke in beljakovinska matrica (koncentrat sirotke, koncentrat mlečnih beljakovin, izolat mlečnih beljakovin, micelarni kazein, kalcijev kazeinat, izolat sirotkinih beljakovin, hidrolizat sirotkinih beljakovin, modificirane sestavine iz mleka, jajčni beljak), kakav, sredstvo za zgoščevanje: razmaščena soja, kokosovo MCT olje v prahu (kokosovo olje, trdne snovi iz koruznega sirupa, natrijev kazeinat, dikalijev fosfat, emulgator: mono-in digliceridi, sredstvo proti strjevanju: silicijev dioksid, konzervansi: žveplov dioksid (E220)), dekstroza (monohidrat), voskasti ječmenov škrob (vsebuje gluten), peptid glutamina (iz beljakovin pšenice - vsebuje gluten), gostila: guar in/ali ksantan gumi, sončnično olje, fruktoza, vanilin, naravne in umetne arome, sladila: sukraloza (E955)(135mg/260g), cimet v prahu, izvleček cimeta (Cinnulin PF), inulin, laneno seme v prahu, kolostrum, polnozrnat oves v prahu, emulgator: sojin lecitin.

COOKIES AND CREAM
Škrob voskaste koruze, maltodekstrin, koncentrat sirotke in beljakovinska matrica (koncentrat sirotke, koncentrat mlečnih beljakovin, izolat mlečnih beljakovin, micelarni kazein, kalcijev kazeinat, izolat sirotkinih beljakovin, hidrolizat sirotkinih beljakovin, modificirane sestavine iz mleka, jajčni beljak), sredstvo za zgoščevanje: razmaščena soja, kokosovo MCT olje v prahu (kokosovo olje, trdne snovi iz koruznega sirupa, natrijev kazeinat, dikalijev fosfat, emulgator: mono-in digliceridi, sredstvo proti strjevanju: silicijev dioksid, konzervansi: žveplov dioksid (E220)), piškotne drobtine (obogatena pšenična moka (pšenična moka, niacin, reducirano železo, tiamin mononitrat, riboflavin, folna kislina), sladkor, repično olje, kakav (obdelan z alkali), sol, jedilna soda), dekstroza (monohidrat), voskasti ječmenov škrob (vsebuje gluten), peptid glutamina (iz beljakovin pšenice - vsebuje gluten), gostila: guar in/ali ksantan gumi, sončnično olje, fruktoza, vanilin, naravne in umetne arome, sladila: sukraloza (E955)(135mg/260g), cimet v prahu, izvleček cimeta (Cinnulin PF), inulin, laneno seme v prahu, kolostrum, polnozrnat oves v prahu, emulgator: sojin lecitin.
 
STRAWBERRY BANANA
Škrob voskaste koruze, maltodekstrin, koncentrat sirotke in beljakovinska matrica (koncentrat sirotke, koncentrat mlečnih beljakovin, izolat mlečnih beljakovin, micelarni kazein, kalcijev kazeinat, izolat sirotkinih beljakovin, hidrolizat sirotkinih beljakovin, modificirane sestavine iz mleka, jajčni beljak), sredstvo za zgoščevanje: razmaščena soja, kokosovo MCT olje v prahu (kokosovo olje, trdne snovi iz koruznega sirupa, natrijev kazeinat, dikalijev fosfat, emulgator: mono-in digliceridi, sredstvo proti strjevanju: silicijev dioksid, konzervansi: žveplov dioksid (E220)), dekstroza (monohidrat), voskasti ječmenov škrob (vsebuje gluten), peptid glutamina (iz beljakovin pšenice - vsebuje gluten), rdeča pesa v prahu, gostila: guar in/ali ksantan gumi, sončnično olje, fruktoza, vanilin, naravne in umetne arome, sladila: sukraloza (E955)(135mg/260g), cimet v prahu, izvleček cimeta (Cinnulin PF), inulin, laneno seme v prahu, kolostrum, polnozrnat oves v prahu, emulgator: sojin lecitin.

VANILLA ICE CREAM
Škrob voskaste koruze, maltodekstrin, koncentrat sirotke in beljakovinska matrica (koncentrat sirotke, koncentrat mlečnih beljakovin, izolat mlečnih beljakovin, micelarni kazein, kalcijev kazeinat, izolat sirotkinih beljakovin, hidrolizat sirotkinih beljakovin, modificirane sestavine iz mleka, jajčni beljak), sredstvo za zgoščevanje: razmaščena soja, kokosovo MCT olje v prahu (kokosovo olje, trdne snovi iz koruznega sirupa, natrijev kazeinat, dikalijev fosfat, emulgator: mono-in digliceridi, sredstvo proti strjevanju: silicijev dioksid, konzervansi: žveplov dioksid (E220)), dekstroza (monohidrat), voskasti ječmenov škrob (vsebuje gluten), peptid glutamina (iz beljakovin pšenice - vsebuje gluten), gostila: guar in/ali ksantan gumi, sončnično olje, fruktoza, vanilin, naravne in umetne arome, sladila: sukraloza (E955)(135mg/260g), cimet v prahu, izvleček cimeta (Cinnulin PF), inulin, laneno seme v prahu, kolostrum, polnozrnat oves v prahu, emulgator: sojin lecitin.

CHOCOLATE HAZELNUT
Škrob voskaste koruze, maltodekstrin, koncentrat sirotke in beljakovinska matrica (koncentrat sirotke, koncentrat mlečnih beljakovin, izolat mlečnih beljakovin, micelarni kazein, kalcijev kazeinat, izolat sirotkinih beljakovin, hidrolizat sirotkinih beljakovin, modificirane sestavine iz mleka, jajčni beljak), kakav, sredstvo za zgoščevanje: razmaščena soja, kokosovo MCT olje v prahu (kokosovo olje, trdne snovi iz koruznega sirupa, natrijev kazeinat, dikalijev fosfat, emulgator: mono-in digliceridi, sredstvo proti strjevanju: silicijev dioksid, konzervansi: žveplov dioksid (E220)), dekstroza (monohidrat), voskasti ječmenov škrob (vsebuje gluten), peptid glutamina (iz beljakovin pšenice - vsebuje gluten), gostila: guar in/ali ksantan gumi, chai začimbna mešanica, sol, sredstvo za uravnavanje kislosti: kalijev citrat, kava v prahu, sončnično olje, fruktoza, vanilin, naravna in umetna lešnikova aroma, sladila: sukraloza (E955)(135mg/260g), cimet v prahu, izvleček cimeta (Cinnulin PF), inulin, laneno seme v prahu, kolostrum, polnozrnat oves v prahu, emulgator: sojin lecitin.

PEANUT BUTTER CHOCOLATE
Škrob voskaste koruze, maltodekstrin, koncentrat sirotke in beljakovinska matrica (koncentrat sirotke, koncentrat mlečnih beljakovin, izolat mlečnih beljakovin, micelarni kazein, kalcijev kazeinat, izolat sirotkinih beljakovin, hidrolizat sirotkinih beljakovin, modificirane sestavine iz mleka, jajčni beljak), kakav, sredstvo za zgoščevanje: razmaščena soja, kokosovo MCT olje v prahu (kokosovo olje, trdne snovi iz koruznega sirupa, natrijev kazeinat, dikalijev fosfat, emulgator: mono-in digliceridi, sredstvo proti strjevanju: silicijev dioksid, konzervansi: žveplov dioksid (E220)), arašidi v prahu, dekstroza (monohidrat), voskasti ječmenov škrob (vsebuje gluten), peptid glutamina (iz beljakovin pšenice - vsebuje gluten), gostila: guar in/ali ksantan gumi, sončnično olje, fruktoza, vanilin, naravni in umetni ojačevalci arome, sladila: sukraloza (E955)(135mg/260g), cimet v prahu, izvleček cimeta (Cinnulin PF), inulin, laneno seme v prahu, kolostrum, polnozrnat oves v prahu, emulgator: sojin lecitin.

Informacije o alergenih: Vsebuje arašide, mleko, jajca, pšenico, sojo, ječmen, oves, koruzo, laneno seme, kokos, sulfite (manj kot 10PPM), sončnično olje in cimet. Proizvedeno v obratu, ki predeluje tudi sestavine iz rib, rakov, školjk, oreščkov, arašidov in sezama.

Hranilna vrednost izdelka Mutant Mass - Tripple Chocolate

sestavine 1 odmerek = 4 merice (260g)
energijska vrednost 4430 kJ/ 1060 kcal
beljakovine 52 g
ogljikovi hidrati 182 g
od tega sladkor 38 g
maščobe 14 g
od tega nasičene 8 g
vlaknine 8 g
natrij 580 mg

Hranilna vrednost izdelka Mutant Mass - Cookies & Cream

sestavine 1 odmerek = 4 merice (260g)
energijska vrednost 4430 kJ/ 1060 kcal
beljakovine 52 g
ogljikovi hidrati 182 g
od tega sladkor 38 g
maščobe 14 g
od tega nasičene 8 g
vlaknine 6 g
natrij 460 mg

Hranilna vrednost izdelka Mutant Mass - Strawberry Banana

sestavine 1 odmerek = 4 merice (260g)
energijska vrednost 4430 kJ/ 1060 kcal
beljakovine 52 g
ogljikovi hidrati 182 g
od tega sladkor 38 g
maščobe 14 g
od tega nasičene 8 g
vlaknine 6 g
natrij 460 mg
 

Hranilna vrednost izdelka Mutant Mass - Vanilla Ice Cream

sestavine 1 odmerek = 4 merice (260g)
energijska vrednost 4430 kJ/ 1060 kcal
beljakovine 52 g
ogljikovi hidrati 182 g
od tega sladkor 38 g
maščobe 14 g
od tega nasičene 8 g
vlaknine 4 g
natrij 420 mg

Hranilna vrednost izdelka Mutant Mass - Chocolate Hazelnut

sestavine 1 odmerek = 4 merice (260g)
energijska vrednost 4430 kJ/ 1060 kcal
beljakovine 52 g
ogljikovi hidrati 182 g
od tega sladkor 38 g
maščobe 14 g
od tega nasičene 8 g
vlaknine 8 g
natrij 560 mg

Hranilna vrednost izdelka Mutant Mass - Panut Butter Chocolate

sestavine 1 odmerek = 4 merice (260g)
energijska vrednost 4430 kJ/ 1060 kcal
beljakovine 52 g
ogljikovi hidrati 182 g
od tega sladkor 38 g
maščobe 14 g
od tega nasičene 8 g
vlaknine 8 g
natrij 520 mg
Komentarji
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Prijava
Lazar
Zanima me kdaj spet dobite ta izdelek
Odgovori
mutant
zanima me če je ze kdo sprobal tole ?
PRIPOROČAM IZDELEK
Odgovori