OLIMP BCAA 4000 EXTREME SHOT ampule, 20x60ml

  • Hitrejša obnova mišic
  • Več energije in manjša utrujenost
  • BCAA v tekoči obliki z odličnim okusom
  • Priročne ampule za kjerkoli in kadarkoli
CENA29,99 EUR
Točke zvestobe63Kaj so točke zvestobe?
Izberi okus / Poglej zalogo
okuszaloga
Orange
V košarico
::
Čas do naslednje odpreme blaga
Ocena artikla
SKUPNA OCENA
OCENA 5,0 od 2
CENA
OCENA 5,0 od 2
MEŠANJE
OCENA 5,0 od 2
OKUS
OCENA 5,0 od 2
KAKOVOST
OCENA 5,0 od 1
UČINEK
OCENA 5,0 od 1
BCAA 4000 EXTREME SHOT NITROLOADER SYSTEM je prvi izdelek svoje vrste in prelomnica med izdelki, ki so namenjeni športnikom z najbolj intenzivnimi vadbami.

BCAA 4000 EXTREME SHOT je inovativen in napreden koncept, ki vsebuje kristalno instantizirane oblike razvejanih aminokislin (L-levcin, L-valin in L-izolevcin). NITROLOADER SystemTM je formula, ki ji je prvič v zgodovini uspelo povečati učinkovitost absorpcije aminokislin. Tekoča oblika, ki so jo ustvarili Olimp Sport Nutrition strokovnjaki, se je v primerjavi z izdelki v prahu že izkazala za izredno učinkovito ter zagotavlja optimalno hranljivost za vse fizično aktivne posameznike. BCAA 4000 EXTREME SHOT je novost za vse športnike, ki potrebujejo najbolj učinkovito rešitev za najbolj ekstremne vadbe.

BCAA 4000 EXTREME SHOT - NUDI DOLGOTRAJNO ZAŠČITO IN V TRENUTKU NAHRANI VAŠE MIŠICE!
Po natančni analizi fizičnih vadb izredno aktivnih športnikov in športnic, ne le tistih, ki se ukvarjajo z vzdržljivostnimi športi, ampak tudi z bodybuildingom, dvigovanjem uteži, itd., so ugotovili, da se aktivnosti, ki jih izvajajo na treningih med seboj močno razlikujejo, kar še dodatno poveča visoko intenzivnost vadb. Zato se je potrebno osredotočiti na optimalne prehranske pogoje, vključno z naprednimi izdelki, ki omogočajo pravilno prehrano, ki zmanjšuje tveganje za nastanek katabolnega stanja v mišicah in zagotavljajo najhitrejšo možno regeneracijo po intenzivni fizični vadbi ter zagotavljajo vire energije (ogljikovi hidrati) in spodbujajo rast mišic (beljakovine).

BCAA 4000 EXTREME SHOT - BCAA sestavlja kar 1/3 vseh mišičnih beljakovin!
BCAA, ali razvejane aminokisline (L-levcin, L-izolevcin in L-valin), so tri izmed devetih esencialnih aminokislin, ki jih telo samo ne more sintetizirati in jih je treba vanj vnesti s prehrano. Igrajo ključno vlogo v razvoju skletnih mišic. Sestavljajo kar 40% prostih aminokislin v krvni plazmi in 35% vseh esencialnih aminokislin v mišičnih beljakovinah.

BCAA 4000 EXTREME SHOT - trenirajte dlje! BCAA odpravljajo občutek utrujenosti!
Razvejane aminokisline igrajo pomembno vlogo pri odpravljanju utrujenosti
, ki je povezana z živčnim sistemom. Raziskave so pokazale, da se količina serotonina v možganih (odgovoren je za občutek utrujenosti) poveča med dolgotrajno in intenzivno fizično aktivnostjo. BCAA tekmujejo s triptofanom (sestavina, ki omogoča sintezo serotonina) in tako omogočajo, da se občutek utrujenosti zmanjša. Poleg tega so dokazali tudi, da razvejane aminokisline zmanjšujejo nastanjanje triptofana v jetrih.

Video:BCAA 4000 EXTREME SHOT - BCAA zmanjšujejo bolečine v mišicah!
Bolečine v mišicah in otrdelost sta značilni posledici, ki se pojavita po intenzivni vadbi. Toga bolečina se pojavi postopoma in ponavadi doseže vrh med 24 in 48 ur po vadbi. Ta občutek pogosto zamenjujemo z običajnimi bolečinami v mišicah. Etiološko sredstvo teh sprememb je poškodba mišičnih celic na območjih kjer so pritjene vezi. Bolečina ponavadi izgine v enem tednu, vendar je celotna regeneracija poškodovanega tkiva veliko počasnejša. Te spremembe so znane kot zakasneli pojav bolečin v mišicah.

Raziskave so pokazale, da BCAA pomagajo lajšati bolečine v mišicah po vadbi. V skupini posameznikov, ki so uporabljali razvejane aminokisline je bila mišična bolečina 30% nižja (graf 1) kot v skupini, ki je uporabljala placebo. Nivo kreatin kinaze (pokazatelj mišičnih poškodb, graf 2) je bil 22% nižji v skupini, kjer so uporabljali BCAA in zmogljivost mišic v placebo skupini je bila nižja za 27%, v BCAA skupini pa le 18% nižja. Tudi regeneracija po vadbi je bila hitrejša v skupini, ki je uporabljala BCAA.

Graf 1. Zakasneli pojav mišične bolečine, pred in po intenzivni vadbi.

Graf 2. Koncentracija kreatin kinaze v krvni plazmi, pred in po intenzivni vadbi.

V drugem eksperimentu je uporaba razvejanih aminokislin v kombinaciji z glukozo znižala bolečine v mišicah pri ženskah (v primerjavi s placebom, graf 3). Mišična bolečina je bila testirana na 4 dni, vsakih 24 ur od konca vadbe.

Graf 3. Zakasneli pojav mišične bolečine, pred in po intenzivni fizični aktivnosti pri ženskah.

BCAA 4000 EXTREME SHOT – BCAA zagotavljajo ANABOLNE procese in so ANTIKATABOLIKI!
Eksperiment izveden na 19 zdravih posameznikih, ki so preživeli 6 dni v postelji, je pokazal, da je pomanjkanje fizične aktivnosti v tem času povzročilo zmanjšano sintezo beljakovin. Poleg tega je povečan nivo BCAA, ki so jih zaužili, pomagal stabilizirati sintezo beljakovin. Povečan vnos BCAA je povzročil 20% znižanje izločanja nitrogena v urinu, kar dokazuje, da je bilo izločenih manj beljakovin.

Razvejane aminokisline poleg vsega zagotavljajo tudi anabolne procese ter so antikataboliki. Med napornimi vadbami se razvejane aminokisline sproščajo iz mišičnih beljakovin. Dodatna uporaba BCAA pred, med in po vadbi lahko občutno zmanjša razpad beljakovin v mišicah.

V izdelku BCAA 4000 EXTREME SHOT je katabolna aktivnost razvejanih aminokislin še povečana z velikim odmerkom L-glutamina, ki še dodatno okrepi učinek.

BCAA 4000 EXTREME SHOT - BCAA in VZDRŽLJIVOSTNI ŠPORTI.
Plavalci, ki so zaužili 12g BCAA na dan in tako preprečili mišični katabolizem po preplavanih 600m, medtem ko je skupina, ki je uporabljala placebo doživela mišični katabolizem dan po vadbi. Poleg tega se je izboljšala tudi regeneracija pri plavalcih v BCAA skupini.

Podobne rezultate je pokazala raziskava pri kolesarjih, ki so pred, med in po vadbi pili BCAA napitek. Aminokisline so zaščitile njihove mišice pred razpadom.

Podobne učinke lahko pričakujemo pri vseh, ki se ukvarjajo z drugimi športi podobne narave, kot je tek, maraton, triatlon in ekipni športi.

ZAKAJ SO SESTAVINE UPORABLJENE V IZDELKU BCAA 4000 EXTREME SHOT TAKO POMEMBNE ZA VSE ŠPORTNIKE?
BCAA so glavni gradniki mišic – kar 40% suhe mase mišic sestavljajo razvejane aminokisline. BCAA uporabljene pred vadbo omogočajo zaščito mišičnih beljakovin pred razpadom in delujejo kot alternativni vir, ki omogoča sintezo glukoze med obdobjem telesne izčrpanosti. Imajo pozitivni vpliv na povečano učinovitost zagotavljanja energije iz maščobe, ohranjajo optimalni nivo energijske zaloge delovnim mišicam. Pospešujejo hitrost regeneracije po vadbi. Visok nivo BCAA v telesu med vadbo znižuje nastajanje serotonina v možganih, kar pomaga zmanjševati občutek splošne utrujenosti. Poleg katabolnega učinka tudi učinkovito aktivirajo sintezo beljakovin in so neposredna podlaga, ki je nujna za pridobivanje mišične mase.

Če želite trenirati dlje časa in z najvišjo intenzivnostjo, istočasno pa zaščititi mišice pred razpadom, je BCAA 4000 Extreme Shot popoln izdelek za vas!

BCAA 4000 EXTREME SHOT – ANABOLNI gradniki, ki vam bodo omogočili mišice kakršne ste si vedno želeli!
Zaradi uporabe ''liquid'' tehnologije se sestavine takoj absorbirajo, sestavinam ni potrebno iti čez prebavne procese, ki jih opravijo beljakovine zaužite iz hrane. Ključnih je tistih nekaj zadnjih minut takoj po vadbi, ki ločijo zmagovalce od vseh ostalih. Lahko ste prepričani, da z izdelkom BCAA 4000 Extreme Shot ne boste izkuslili zakasnele absorpcije kot pri tabletah in kapsulah, pa tudi pri izdelkih v prahu.

IŠČETE VISOKO UČINKOVITOST IN HITRO DELOVANJE?
BCAA 4000 EXTREME SHOT JE PRAVI ZA VAS
BCAA 4000 Extreme Shot je v obliki priročne ampule, ki jo lahko uporabite kjerkoli in kadarkoli, brez nepotrebnega goltanja tablet in kapsul, vedno ste lahko prepričani v svežino izdelka (1 ampula = 1 odmerek).

Ponovno lahko vidite zakaj je BCAA 4000 Extreme Shot prava izbira za vas: Farmacevtska kvaliteta aminokislin, ki so uporabljene v proizvodnji BCAA, le v prosti obliki in brez nepotrebnih filtratov in hidrolizatov, ki vsebujejo druge aminokisline, instantni učinek, ki ga zagotavlja tekoča oblika in je optimalna za razmerje L-levcin: L-valin: L-izolevcin = 2:1:1. Izdelek je obogaten tudi s tavrinom in B vitamini. Izdelek ima pripročno obliko ampule z odličnimi aromatičnimi okusi, brez dodanega sladkorja in ima najvišjo koncentracijo na 1ml tekočine. Ampula je pripravljena na takojšnjo uporabo in jo lahko zaužijete kadarkoli in kjerkoli, prihranila vam bo čas, ki ga zahteva priprava shake-a. Je odličnega okusa, ki ne povzroča očutka žeje in suhih ust. 

NI POTREBNO, DA JE OKUS BCAA KAZEN, LAHKO JE UŽITEK!
HITREJŠA REGENERACIJA, INTENZIVNO NASTAJANJE NOVIH BELJAKOVIN, ČISTA MIŠIČNA MASA.

BCAA 4000 EXTREME SHOT – INSTANTNA PREHRANA ZA VAŠE MIŠICE
Priporočena uporaba: Vzemite 1 ampulo 1-2 krat dnevno - pred zajtrkom in pred treningom. Pred uporabo vsaj 5 minut pretrešajte. Ne prekoračite priporočenega dnevenega odmerka.

Prehranska dopolnila ne nadomeščajo raznolike in uravnovešene prehrane. Raznolika in uravnovešena prehrana ter zdrav življenjski slog so priporočljivi.
Sestavine: voda, proste aminokisline (BCAA: 3,3% L-levcin, 1,67% L-valin, 1,67% L-izolevcin; 1,67% L-glutamin), regulator kislosti - citronska kislina, natrijev citrat; arome, 0,4% kolagen hidrolizat, sladila- acesulfam K, sukraloza; konzervans- sorbinska kislina; emulgator- sojin lecitin; piridoksin hidroklorid - vit. B6, cianokobalamin - vit. B12, barvila: beta karoten, riboflavin, karmin (okus Orange), karmin (okus Strawberry), riboflavin (okus Lemon).
Otroci, noseče in doječe ženske naj izdelka ne uporabljajo. Lahko se pojavi usedlina, ki pa ne vpliva na kvaliteto in učinkovitost izdelka. Hranite izven dosega otrok.

Hranilna vrednost izdelka OLIMP BCAA 4000 EXTREME SHOT, 20 ampul

sestavine1 ampula (60 ml)2 ampuli (120 ml)
BCAA NITRO formula:5000 mg10000 mg
L-levcin2000 mg4000 mg
L-valin1000 mg2000 mg
L-izolevcin1000 mg2000 mg
L-glutamin1000 mg2000 mg
NITROLOADER SYSTEM:51 mg102 mg
natrij50 mg100 mg
Vitamin B61,05 mg/ (75%*)2,1 mg/ (150%*)
Vitamin B121,875 mg/ (75%*)3,75 mg/ (150%*)
* %RDA- priporočen dnevni odmerek
Komentarji
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Prijava
Ni komentarjev