OLIMP AAKG 1250 EXTREME, 120 kapsul

  • Omogoča boljši pretok krvi
  • Izboljša vzdržljivost mišic
  • Zagotovi boljši mišični pump
  • 1250 mg arginina AAKG na kapsulo
CENA19,99 EUR
Točke zvestobe53Kaj so točke zvestobe?
zaloga
V košarico
::
Čas do naslednje odpreme blaga
Ocena artikla
SKUPNA OCENA
OCENA 3,0 od 4
CENA
OCENA 3,7 od 3
KAKOVOST
OCENA 3,0 od 2
UČINEK
OCENA 3,0 od 2
Prvič na tržišču! Najboljša kvaliteta AAKG v trenutno največjem odmerku 1250 mg na kapsulo!

Prehransko dopolnilo AAKG EXTREME 1250 je odličen dodatek za povečanje moči, mišične rasti in zmanjšanje maščobnih oblog. Izredno dobro pa učinkuje v kombinaciji z drugimi dopolnili, kot so Olimp Creatine, Olimp Kre-Alkalyn, Olimp HMB, itd. AAKG Extreme v obliki lahko-absorbcijskega arginin alfa ketoglutarata izvrstno dopolnjuje vašo prehrano z L-argininom.
 
Arginin je hranljiv element, iz katerega je aktivna biološka zmes oblikovana v telo, imenovano agmatin in dušikov oksid (NO). Pomembna sta za oblikovanje, razvijanje funkcijske zmožnosti in ohranjanje spolnih sposobnosti. Arginin omogoča zadostno količino krvi, kisika in hranljive ponudbe mišičnim vlaknom, prav tako pa tudi pospešuje mišično rast ter zmanjšuje maščevje.
 
Število pravilnih kliničnih preiskav je pokazalo, da zaužitje 2 g aginina pri športnikih v obdobju 5 tednov povzroči precejšnje povečanje moči in rast puste mišične mase, prav tako pa tudi zmanjševanje maščobe in razkroja beljakovin.
 
Kako arginin deluje?
V tej reakciji je arginin spremenjen v plinski hormon – dušikov oksid (NO). Dušikov oksid sproža proizvodnjo cikličnih nukleotidov. V mišičnih vlaknih ciklični nukleotidi zasedajo mesto v krvnem obtoku in kisik, aminokisline, kreatin in razporeditev energijskih elementov povzroča impulze moči in anabolizem beljakovin. Skratka, pospešuje rast moči in mišic. Po drugi strani  pa, v maščobnih celicah, ciklični nukleotidi krepčajo proces lipolize termogeneze oz. nastajanje toplote v telesu, kar pomeni razpad nakopičenih maščobnih celic, ki sproščajo termalno energijo.

V tej reakciji je arginin spremenjen v polamide – pomembne za beljakovinsko sintezo. Ne samo da poliamidi gradijo mišična vlakna, tudi proizvajajo nove mišične celice! Torej se lahko zahvalimo argininu, da lahko dosegamo konstantno in stalno mišično rast.
 
V tej reakciji je arginin spremenjen v agmatin – amino, ki ima podobne značilnosti kot termogeniki, še posebej yohimbine. Agmatin povečuje stopnjo cikličnih nukleotidov, ki, kot je že omenjeno, vplivajo na rast mišic in zmanjševanje maščobe.
Rekreativci in športniki: 1-2 kapsuli pred, po treningu in/ali pred spanjem.
Kot pomoč za boljšo spolnost: 1-2 kapsuli, približno pol ure pred spolno aktivnostjo.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Ne prekoračite priporočene dnevne doze.
88% arginin alfa-ketoglitarat (AAKG), mikrokristalna celuloza, magnezijev stearat, želatina, E171.

Hranilna vrednost izdelka AAKG Extreme Mega Caps

Sestavine1 kapsula2 kapsul
arginin alfa ketoglutarat (AAKG)1250 mg2500 mg
Komentarji
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Prijava
1997Matej
@Badam

Probaj tudi na prazen želodec, in vzami 4 kapsule ;)
Odgovori
Badam
Ni učinka. Poskusil sem vse kombinacije in ni psrmembe, tudi 3 tablete ne učinkujejo.
NE PRIPOROČAM IZDELKA
Odgovori
Ocena
CENA
Proteini.si Svetovalec
Pozdravljeni,

hvala vam za vprašanje.

Izdelek vsebuje aminokislino l-arginin, ki sodeluje pri tvorbi dušikovega oksida (NO) in tako rahlo širi žile, kar omogoča večji pretok krvi in hranilnih snovi v mišice. Na ta način poveča mišični pump in vzdržljivost.

Izdelek je za dobro delovanje potrebno jemati dalj časa. Učinki so bolj opazni po nekaj dneh jemanja. Izdelek ne vsebuje stimulansov, zato se ne opazi takojšnjega učinka, kot je to značilo za pre-workout izdelke, ki vsebujejo kofein in druge stimulanse.

Priporočamo vam, da ga za dobre rezultate jemljete 2 kapsule pred in 2 kapsule po treningu.

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo tudi na info@proteini.si
Sharky
@MegoTa izdelek se od argipowerja razlikuje predvsem samo v strokturi molekulue. Argipower je Arginin HCL, Olimp AAKG pa je Arginin alfa ketoglutarat. Meni osebno je bolj všeč AAKG. Imam sicer od pro-10 in je bomba.
Odgovori
Mego
V čem je ta izdelek boljši kot recimo OLIMP ARGI POWER ki imama še več arginina?
Odgovori
Sharky
@DavorčČe imaš možnost si v proteini.si(eni izmed poslovalnic) kupi AAKG shot. V nekaterih proteini.si centrih se da kupiti posebej. Stane 2.39EUR in ima 7500mg AAKG-ja. Probaj če ti dobro dela si potem kupi te kapsule.
Odgovori
Sharky
@DavorčČe imaš možnost si v proteini.si(eni izmed poslovalnic) kupi AAKG shot. V nekaterih proteini.si centrih se da kupiti posebej. Stane 2.39EUR in ima 7500mg AAKG-ja. Probaj če ti dobro dela si potem kupi te kapsule.
Odgovori
Davorč
Kaj pravite na to ?:)
Odgovori