BATTERY GLUCOSAMINE, 90 kapsul

  • Pomaga ohranjati zdrave sklepe in vezivna tkiva
  • Preprečuje degeneracijo hrustanca
  • Obnavlja delovanje hrustanca in pomaga pri mobilnosti
CENA6,99 EUR
Točke zvestobe14Kaj so točke zvestobe?
zaloga
V košarico
::
Čas do naslednje odpreme blaga
Ocena artikla
SKUPNA OCENA
OCENA 4,3 od 12
CENA
OCENA 4,6 od 12
KAKOVOST
OCENA 4,7 od 9
UČINEK
OCENA 4,4 od 9


Glukozamin sulfat je naravna spojina in ena od glavnih gradnikov hrustanca. Nahaja se tudi v tekočini okoli sklepov.

Glukozamin sulfat je amino sladkor in sestavni del gradbenega elementa hrustanca (glikozaminoglikanov). Številne študije so pokazale, da so se uporabnikom Glukozamin sulfata zmanjša bolečine v sklepih. Pri raziskavi so sodelovali oboleli za artritisom.

Glavna prednost dopolnila glucozamin sulfata je regeneracija hrustanca. Preobremenitev lahko poškoduje oziroma obrabi hrustanec kateri se zaradi slabe preskrbe s krvjo počasneje zdravi.

Eden od razlogov za osteoartritis je slaba gostota kostnega tkiva; raziskave so dokazale, da Glukozamin sulfat zmanjša napredovanje osteoartritisa pri bolnikih, ki se srečujejo z manjšo gostoto kostnega tkiva.
 
  • Pomaga ohranjati zdrave sklepe in vezivna tkiva
  • Preprečuje degeneracijo hrustanca
  • Obnavlja delovanje hrustanca in pomaga pri mobilnosti

Kdo naj uporablja Battery glukozamin?
Glukozamin sulfat je primeren za vse ljudi z bolečinami v sklepih in težavami s kostmi. Posebej se priporoča, fizično aktivni in tistim, katari so bolj nagnjeni k prezgodnji degeneraciji svojih sklepov.
Vzemite 1 kapsulo na dan pred obrokom.
Glukozamin sulfat · 2KCl (iz rakov, mehkužcev), goveja želatina (100% govedina želatina), sredstvo proti sprijemanju (magnezijev stearat), barvilo (titanov dioksid)

Alergeno opozorilo: Izdelano v objektu, ki predeluje mleko, jajca, gluten, sojo, arašide, oreščke, ribe in rakove sestavine.
Osebe z diabetesom, glukozno intoleranco, znanim tveganjem za razvoj srčno - žilnih bolezni (npr. povišan holesterol), astmatiki, ki jemljete določena zdravila (predvsem kumarinska antikoagulacijska zdravila, kot je npr. varfarin), alergični na lupinarje, glukozamin ali hondroitin se pred uporabo posvetujte s svojim osebnim zdravnikom.

Prehranska vrednost izdelka BATTERY GLUCOSAMINE

Sestavine Na obrok: 1 kapsula  
Glukozamin sulfat · 2KCl 1000 mg  
od tega glukozamin 574 mg  
Komentarji
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Prijava
-617
Filo Filipič
Pri kolikih letih lahko zacnes to stvar jesti.... Imam tezave s koleno.. Star pa sem 12let
Odgovori
Proteini.si Svetovalec
Glede na vašo starost, vam svetujemo obisk pri vašem osebnem zdravniku, ki bo na podlagi pregleda lahko ugotovil izvor oz. razlog za bolečino v kolenu in vam najbolj točno svetoval.