OLIMP PRO WHEY SHAKE, 2270g

  • Kakovostne beljakovine sirotke
  • Za rast in ohranjanje mišične mase
  • 21g beljakovin na odmerek
  • Dodana glutamin in tavrin
CENA36,99 EUR
Točke zvestobe66Kaj so točke zvestobe?
Izberi okus / Poglej zalogo
okuszaloga
Strawberry
Chocolate
Vanilla
Cookies Cream
V košarico
::
Čas do naslednje odpreme blaga
Deli
Ocena artikla
SKUPNA OCENA
OCENA 5,0 od 3
CENA
OCENA 5,0 od 3
MEŠANJE
OCENA 5,0 od 2
OKUS
OCENA 4,5 od 2
KAKOVOST
OCENA 4,5 od 2
UČINEK
OCENA 5,0 od 1
Fizično aktivni ljudje imajo vedno večje in vedno bolj zapletene potrebe po prehrani, ki jim omogoča ekstremne vadbe in čim hitrejšo regeneracijo, zato je tudi povpraševanje po kakovostnih izdelkih z visoko vsebnostjo beljakovin vedno večje. Dandanes konkurenca ni prisotna le na nogometnih igriščih in v športnih dvoranah, ampak se je razširila na področje nutrigenomike in naprednih prehranskih dopolnil, ki odločajo o uspehu ali neuspehu profesionalcev in amaterjev s tekmovalnim odnosom do športa.

PRO WHEY SHAKE je napredna rešitev za dodajanje beljakovin iz najboljših virov.

Fizično aktivni in zdravi ljudje imajo nedvomno mnogo višjo potrebo po beljakovinah kot ljudje, ki se ne ukvarjajo s športom. Zato je sestava izdelka PRO WHEY SHAKE zasnovana na osnovi virov beljakovin z najvišjo biološko vrednostjo, kot so izolat (WPI), koncentrat (WPC) in hidrolizat (WPH) sirotkinih beljakovin iz mleka. Poleg tega jih odlikuje odličen faktor prebavljivosti PDCAAS, ki je osnovan na potrebi po določenih aminokislinah in prebavljivosti posameznega vira beljakovin WPI, WPH in WPC, ki so prevladujoče sestavine izdelka PRO WHEY SHAKE, imajo zelo veliko količino razvejanih aminokislin (BCAA) ter žveplovih aminokislin, vključno s cisteinom - enim izmed glavnih sestavin glutationa, ki je hkrati tudi močen antioksidant.

Bistvo izdelka PRO WHEY SHAKE in njegove učinkovitosti je v optimizaciji dinamike absorpcije aminokislin v različnih fizioloških stanjih telesa s posebnim poudarkom na obdobje neposredno pred, med in po vadbi. Z enim samim odmerkom izdelka PRO WHEY SHAKE se nivo aminokislin v krvnem obtoku poveča v roku 15 minut od zaužitja, v povišanem stanju pa ostane več kot 2 uri. Do tega učinka pride zaradi edinstvenega razmerja WPH : WPI : WPC, ki so ga ugotovili strokovnjaki za športno prehrano v razvojnem oddelku Olimp Labs. Časovno obdobje, v katerem je krvni obtok nasičen s prostimi aminokislinami, postavlja izdelek PRO WHEY SHAKE v sam vrh ponudbe izdelkov, ki imajo širok spekter uporabe.

Učinki izdelka PRO WHEY SHAKE, ki je zasnovan za preprečevanje pojava razkrajanja mišičnih beljakovin s pomočjo vključevanja aminokislin v energijske procese, so še dodatno okrepljeni z dodajanjem prostega L-glutamina farmacevtske čistosti. Količina te aminokisline v mišičnem tkivu je tesno povezana s sposobnostjo tkiva za sintezo beljakovin. Višja kot je raven glutamina v mišici, močnejše je anabolno stanje. Poleg tega skupaj z L-levcinom (visoka vsebnost v WPC, WPI in WPH) nadzira signalne poti anabolnih hormonov (inzulin, inzulinu podoben rastni dejavnik, mehanski rastni dejavnik).

PRO WHEY SHAKE vsebuje tudi dodaten odmerek tavrina. Raziskave so pokazale, da dodajanje te aminokisline povzroča povečano oksidiranje maščobe med submaksimalnimi napori in športnikom omogoča večjo vzdržljivost. Izboljša tudi pretočnost celične membrane, ojača njen obrambni mehanizem ter deluje antioksidativno.

Uporaba izdelka PRO WHEY SHAKE zagotavlja optimalno anabolno in anti-katabolno okolje med obdobjem aktivnosti ter pred spanjem. Spodbuja aktiviranje energijskih rezerv v maščobnem tkivu ter s tem ščiti uporabo mišičnih beljakovin kot vira energije. Zapomniti si velja tudi dejstvo, da so beljakovinske sestavine izdelka PRO WHEY SHAKE ključni makroelementi, ki so potrebni za povečanje energijske porabe med prebavo, hkrati pa dvignejo potrebo po energiji približno 20-35 % nad bazalni metabolizem. Zato povečajo porabo energije v telesu, kar v kombinaciji z visoko-beljakovinsko dieto olajša doseganje in ohranjanje vitke ali definirane postave.

PRO WHEY SHAKE - OKUSITE PROFESIONALNO UČINKOVITOST
Priporočen dnevni odmerek: 1-3 odmerke na dan - po treningu, med obroki ali pred spanjem. 1 odmerek (35 g = 1 merica) raztopite v 200 ml vode. Zaužijte takoj po pripravi.

Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehranska dopolnila niso nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Priporočamo raznoliko prehrano ter zdrav življenjski slog. Hranite izven dosega majhnih otrok.

OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke, noseče ali doječe matere ter za posameznike, ki so preobčutljivi na katerokoli sestavino v izdelku.
Sestavine: 71,1 % predelane beljakovine (ultrafiltriran koncentrat sirotkinih beljakovin (iz mleka), izolat sirotkinih beljakovin (iz mleka), hidrolizat sirotkinih beljakovin (iz mleka)), maltodekstrin, okusi, sredstva za zgoščevanje - gumiarabikum, ksantan gumi, natrijeva karboksimetilceluloza; 1,25 % L-glutamin, olje srednjeverižnih maščobnih kislin (MCT), 0,5 % tavrin, voskast koruzni škrob, izomaltuloza, fruktoza, sladila - acesulfam K, sukraloza, ciklamati; regulator kislosti - kalijev klorid; emulgator - sojin lecitin; barvila: karmin (za okuse jagoda, jagoda-kivi, češnja in češnja-banana), E 150c (za okuse piškotek, karamela, čokolada, ledena kava, kava, kapučino, tiramisu, lešnik), riboflavin, E 133 (za okus pistacija). * Izomaltuloza je vir glukoze in fruktoze

Alergeni: vsebuje mleko, sojin lecitin
 

Hranilna vrednost izdelka OLIMP PRO WHEY SHAKE

Hranilna vrednost na odmerek (35 g) na 100 g
Energijska vrednost 579 kJ/ 138 kcal 1653 kJ/ 394 kcal
Maščobe 1.9 g 5.4 g
od tega nasičene maščobne kisline 1.9 g 5.4 g
Ogljikovi hidrati 9.1 g 26 g
od tega sladkorji 4.2 g 12 g
Vlaknine 0 g 0 g
Beljakovine 21 g 59 g
Sol 0.22 g 0.63 g
L-glutamin 438 mg 1250 mg
Tavrin 175 mg 500 mg
Komentarji
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Prijava
Ni komentarjev