OLIMP GOLD BEEF PRO-TEIN, 700g

 • Visoka koncentracija beljakovin
 • Skoraj nič ogljikovih hidratov
 • Manj kot 1g maščob na odmerek
 • ​Ne vsebujejo laktoze
CENA20,99 EUR
Točke zvestobe31Kaj so točke zvestobe?
Izberi okus / Poglej zalogo
okuszaloga
Strawberry
Cookies Cream
V košarico
::
Čas do naslednje odpreme blaga
Ocena artikla
SKUPNA OCENA
OCENA 4,0 od 5
CENA
OCENA 4,2 od 5
MEŠANJE
OCENA 4,8 od 4
OKUS
OCENA 3,0 od 4
KAKOVOST
OCENA 3,5 od 4
UČINEK
OCENA 3,5 od 4
Zagotavljanje pravilne prehrane pri fizično aktivnih ljudeh postaja vedno večji problem pri proizvajalcih prehranskih dodatkov. Eden glavnih vzrokov za to je vedno večje število športnikov. Ker se vedno več ljudi zavestno odloča za zdravo prehranjevanje, se proizvajalci prehranskih dodatkov vse pogosteje soočajo z alergijami in intolerancami povezanimi z mlečnimi izdelki. Sem spadajo tudi beljakovine iz sirotke, ki so sicer zelo dragocen vir beljakovin.

Strokovnjaki za prehranska dopolnila iz OLIMP LABS so kot odgovor na omenjeno problematiko in z namenom povečanja raznolikosti ponudbe beljakovin, med katerimi lahko športniki in aktivni posamezniki izbirajo, razvili dopolnilo GOLD BEEF-PRO-TEIN, ki uporabnikom ponuja koncentrat govejih beljakovin vrhunske kvalitete.

GOLD BEEF PRO-TEIN več kot presega učinke običajnih eno-komponentnih govejih hidrolizatov beljakovin, ki jih danes lahko najdemo na trgu. Ta vrhunski izdelek, ki je obogaten z beljakovinami in bioaktivnimi peptidi iz krvne plazme govedine, ima zelo širok spekter protivnetnega delovanja, ki občutno prispeva k povečani rasti, kakovosti in stopnji regeneracije mišične mase, ter obenem omogoča boljšo izvedbo in povečano zmogljivost na treningu.

Hidrolizat govejih beljakovin, ki se pridobiva v proizvodnem procesu pod farmacevtskimi pogoji in je predhodno obdelan z encimi, predstavlja vir prostih amino kislin in peptidov z nizko molekularno težo, ki se absorbirajo neposredno v krvni obtok že po 15 minutah po zaužitju. Izdelek znatno zmanjšuje tveganje za nastanek katabolnih stanj v mišičnih celicah, kadar se te nahajajo pod stresom zaradi vadbe ali zaradi trenutnega pomanjkanja hranil.

GOLD BEEF-PRO-TEIN zadostuje vsem vrhunskim standardom visoko beljakovinskih izdelkov:
 • Vsebuje celoten profil proteinogenih aminokislin, ki imajo velik delež esencialnih aminokislin (EAA) ter razvejanih verižnih aminokislin (BCAA), ki skupaj dosegajo močno anabolno in antikatabolno delovanje.
 • Ne vsebuje laktoze in ga zato lahko uporabljajo ljudje, ki so alergični nanjo.
 • Vsebuje samo sledi ogljikovih hidratov (manj kot 0,5 g) in maščob (manj kot 1 g) na odmerek.
 • Vsebuje zelo visoko koncentracijo beljakovin.
 • Ne vsebuje nobenih škodljivih snovi, ki se sicer lahko nahajajo v mesu.

GOLD BEEF-PRO-TEIN vsebuje tudi visoke koncentracije snovi kot so:
 • L-arginin (AKG): Čeprav je arginin dokaj eksogena aminokislina, pa njegova biosinteza v telesu ne more nadomestiti nezadostne oskrbe s hranili v pogojih njihove povečane porabe, kot se to lahko zgodi npr. pri intenzivnih fizičnih obremenitvah ali pri oslabitvi telesa po poškodbi ali bolezni. Dokazano je, da l-arginin izboljšuje sintezo rastnih faktorjev (poliaminov), ki sodelujejo pri rasti tkiv in, kot so pokazali klinični testi, spodbuja sintezo beljakovin v telesu. Skupaj z glicinom in L-metioninom prav tako sodeluje pri sintezi kreatina. Znanstvena literatura prav tako navaja, da igra l-arginin igra pomembno vlogo pri izločanju rastnega hormona (klinični testi pri zdravih moških posameznikih).
 • L-prolin (Pro): Glavna lastnost prolina, z vidika bodibuildinga in treninga športa, ki vključuje veliko moči, je njegova zmožnost uravnavanja delovanja mTOR kinaze, ki vključuje številne pomembne signalne poti sprožene pod vplivom tako pomembnih dejavnikov, kot sta inzulin ali inzulinu podobni rastni faktorji (IGF I in IGF II). Druge študije so poleg tega pokazale, da povečanje vsebnosti prolina v prehrani za 2,1%, poveča rast telesne mase tudi za 20%, s 342 gramov na 411 gramov na dan! Razlog za takšno veliko spremembo je povečano zadrževanje dušika v celicah zaradi prolina - od 1,27 g do 1,53 g na kilogram telesne teže.
 • Glicin: Spodbuja obnovo hrustančnih tkiv.
 • Alanin: Telo uporablja alanin kot nadomestni vir energije, ko pride do znižanja nivoja krvnega sladkorja. Povečanje vsebnosti alanina v telesu lahko privede do manjše stopnje delovanja ostalih aminokislin v mišičnih tkivih in obenem manjšega katabolizma v razmerah povečanega fizičnega stresa in pri povečani potrebi po energiji.
1 odmerek na dan (po treningu, med obroki ali pred spanjem). Velikost odmerka se lahko prilagodi glede na potrebe posameznika. Raztopite 1 odmerek 35 g (ena merica) v 200 ml vode. Zaužijte takoj po pripravi napitka.

OPOZORILO: Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Izdelka ne priporočamo otrokom, nosečnicam in doječim ženskam. Prav tako ga ne priporočamo ostalim v primeru preobčutljivosti na katero koli snov v izdelku. Izdelek naj bo shranjen izven dosega otrok. Prehransko dopolnilo ne more nadomestiti uravnotežene prehrane. Priporočamo uravnoteženo prehrano in zdrav način življenja.
 
87 % obdelanih beljakovin (hidrolizat govejih beljakovin, beljakovine iz krvne plazme govedi, regulatorji kislosti (citronska kislina, malinova kislina - pri okusih jagode, maline, češnje, divje jagode), olja srednje verižnih maščobnih kislin (MCT olje), zgoščevalci - gum arabic, xantan, celuloza iz natrijevega karboksimetila, regulator kislosti natrijev citrat, emulgator - sojin lecitin, sol, sladila - acesulfam K, cukraloza, ciklamati, barvila: carmine (za okuse jagode, maline in češnje), brilliant blue FCF (za okuse divje jagode, borovnice, E 150 c (za druge piškotne kreme, toffe, čokolada, ledena kava, kava, cappucino, tiramisu, lešnik).

Hranilna vrednost izdelka OLIMP GOLD BEEF- PRO-TEIN

Ingredients 1 porcija (35 g) 100 g
Energijska vrednost 551 kJ/ 130 kcal 1563 kJ/ 368 kcal
Maščobe 0.6 g 1.7 g
od tega nasičene 0.6 g 1.7 g
Ogljikovi hidrati 0.5 g 0.5 g
od tega sladkor 0.5 g 0.5 g
Beljakovine 31 g 88 g
Soli 0.8 g 2.4 g
Komentarji
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Prijava
LUKaa
okus jagoda je ogabn pa za moj okus preveč sladko čeprav sem mešal sam z vodo.če ti okus ni preveč pomemben so TOP proteini.
PRIPOROČAM IZDELEK
Odgovori
tiln
Kdo probal ???
Odgovori