IRONMAXX WAXY MAIZE STARCH, 2000g

  • 100% čisti voskasti koruzni škrob
  • Idealen vir ogljikovih hidratov 
  • Za obnovitev zaloge glikogena
  • Brez aditivov in arom
CENA12,99 EUR
Točke zvestobe31Kaj so točke zvestobe?
zaloga
Obvestilo o zalogi
::
Čas do naslednje odpreme blaga
Ocena artikla
SKUPNA OCENA
OCENA 5,0 od 2
CENA
OCENA 5,0 od 2
KAKOVOST
OCENA 5,0 od 1
UČINEK
OCENA 5,0 od 1
VOSKASTI KORUZNI ŠKROB - ULTIMATIVEN VIR OGLJIKOVIH HIDRATOV
Težje ko trenirate, več energije potrebujete. Fantastičen vir energije lahko najdete v voskastem koruznem škrobu. Ta vsebuje kompleksne dolgoverižne ogljikove hidrate, ki vašemu telesu v trenutku priskrbijo potrebno energijo, in sicer tako, da hitreje obnavljajo glikogen kot glukozo. Voskasti koruzni škrob je sestavljen skoraj v celoti iz amilopektina (99%), ki je glavna sestavina rastlinskega škroba. Ima mnogo večjo molekulsko maso od drugih ogljikovih hidratov, kar omogoča, da prehaja skozi želodec in prebavni trakt zelo hitro in neposredno vstopi v krvni obtok.

MAKSIMALNA MOČ PRI TRENINGU
Ta bel prašek brez vonja in okusa ima odlično sposobnost raztapljanja, zato ga lahko brez težav vmešate v katerikoli šejk po treningu. Zagotavlja vam tudi hitrejšo absorbcijo ostalih dopolnil, kot je na primer kreatin. Voskasti koruzni škrob predstavlja izvrsten vir za obnovitev zalog ogljikovih hidratov po treningu. Prav tako je idealen za zajtrk, saj obnavlja glikogen, ki ga telo izgubi med spanjem in vam omogoča, da stopite v nov dan polni energije.

PRIDOBIVANJE TELESNE MASE NA NARAVEN NAČIN
Kljub dejstvu, da imajo na voljo neomejene količine hrane, se nekateri ljudje nikakor ne morejo zrediti, oziroma pridobiti telesne mase. Waxy maize starch je izdelek, ki jim pri tem lahko pomaga, saj predstavlja zdravo možnost za pridobivanje teže na način, ki poveča absorbcijo kalorij.

IRONMAXX = PRVOVRSTNA KAKOVOST
IronMaxx-ov voskasti koruzni škrob je 100% naraven, veganski izdelek, ki ne vsebuje nikakršnih umetnih barvil in okusov. Pri njegovi proizvodnji pa so bili upoštevani najstrožji standardi kakovosti. Zato je to dragocen izdelek izredno visoke kakovosti, po neverjetno ugodni ceni!
Zmešajte 40 - 60 g izdelka IRONMAXX WAXY MAIZE STARCH (približno. 2-3 polne žlice) s 300 ml vode, mleka ali beljakovinskega šejka, pred in po treningu.
100% voskasti koruzni škrob.

Hranilna vrednost izdelka IRONMAXX WAXY MAIZE STARCH

Sestavine100 g3 polne merice (60 g)
energijska vrednost358 kcal / 1498 kJ215 kcal / 899 kJ
maščobe0,0 g0,0 g
nasičene maščobne kisline0,0 g0,0 g
ogljikovi hidrati87,0 g52,2 g
sladkor0.0 g0.0 g
vlaknine0,0 g0.0 g
beljakovine0,4 g0,2 g
sol0,0 g0.0 g
Komentarji
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Prijava
Ni komentarjev