IRONMAXX ZENITH PROTEIN BAR, 100g

  • Mehka in okusna čokoladica
  • Maksimalna vsebnost beljakovin (54%)
  • Le 1,8 g neto ogljikovih hidratov v eni ploščici
CENA2,89 EUR
Točke zvestobe0Kaj so točke zvestobe?
Izberi okus / Poglej zalogo
okuszaloga
Strawberry
Peanut
Chocolate
Vanilla
Coconut
V košarico
::
Čas do naslednje odpreme blaga
Deli
Ocena artikla
SKUPNA OCENA
OCENA 4,7 od 3
CENA
OCENA 5,0 od 2
MEŠANJE
OCENA 5,0 od 2
OKUS
OCENA 5,0 od 3
KAKOVOST
OCENA 4,5 od 2
UČINEK
OCENA 5,0 od 2
PLOŠČICA S KAR 54% BELJAKOVIN - OKUSITE RAZLIKO!
Za 100 gramske IronMaxx Zenith ploščice je značilna visoka vsebnost beljakovin, kar 54%, in minimalna vsebnost ogljikovih hidratov. Zato je ta ploščica nepogrešljiv vir beljakovin, še posebej za tiste, ki so na strogi beljakovinski dieti. IronMaxx Zenith ploščica je idealen vir beljakovin v vsaki situaciji, kjerkoli in kadarkoli! Predvsem je primerna za športnike, med ali po vadbi, saj so vsebovane mlečne beljakovine bogate z aminokislinami in imajo visoko biološko vrednost. Visok delež beljakovin vpliva na povečanje in ohranjanje mišične mase. Ta praktična oblika beljakovin živalskega in rastlinskega izvora je obenem tudi odličnega okusa in zato ni zanimiva le športnikom. Vsak lahko v trenutku navala lakote, namesto po klasični čokoladni ploščici, poseže po tej zdravi in okusni alternativi, z veliko beljakovinami, malo maščobami in malo sladkorja.

LE 1.8 GRAMOV NETO OGLJIKOVIH HIDRATOV V ENI PLOŠČICI!
Običajne ploščice imajo pogosto v svoji sestavi kar 10-20-kratno količino sladkorja (neto ogljikovih hidratov) in le eno tretjino beljakovin. Ploščica Zenith je v tem pogledu drugačna, saj vsebuje le 1,8% neto ogljikovih hidratov! Neto ogljikovi hidrati so ogljikovi hidrati, ki občutno zvišajo raven sladkorja v krvi. Večina ogljikovih hidratov, ki jih vsebuje Zenith ploščica, je tako imenovanih nadomestkov sladkorja ali poliolov (polihidričnih alkoholov). Zadnjih nekaj let je bilo precej razprav okoli tega, ali naj bi se nadomestki sladkorja šteli k skupni količini ogljikovih hidratov ali ne. To je še posebej pomembno tistim, ki se držijo stroge "low-carb" prehranske diete, ki priporoča nizek vnos ogljikovih hidratov. Celo Robert Atkins, izumitelj "low-carb" diete (diete z minimalnim ali ničelnim vnosom ogljikovih hidratov v telo), je mnenja, da se polioli ne bi smeli šteti v skupno dnevno količino ogljikovih hidratov. Zato je še posebej v fazi hujšanja in fazi definicije telesa, ploščica Zenith odlična izbira, ki vaše telo oskrbi z visoko kakovostnimi beljakovinami in ogljikovimi hidrati, obenem pa je tudi odličnega okusa.

VISOKA VSEBNOST BELJAKOVIN PRISPEVA K...
  • Povečanju mišične mase
  • Ohranjanju mišične mase
Zaužijte 1-2 ploščici kot prigrizek, kadarkoli tekom dneva. Zenith je tudi odličen prigrizek pred, med ali po vadbi.
STRAWBERRY - mešanica beljakovin (mlečne beljakovine in peptid, kolagen hidrolizat, izolat sojinih beljakovin), sredstvo za ohranjanje vlage (glicerol), maltitol čokolada (sladilo [maltitol], kakavovo maslo, polnomastno mleko v prahu, kakavova masa, emulgator [sojini lecitini], naravna aroma vanilije), voda, kokosova maščoba, jagode v prahu, aroma, sredstvo za uravnjavanje kislosti (citronska kislina), l-askorbinska kislina, stabilizator (mikrokristalna celuloza), sladilo (sukraloza), barvilo (karmin).
Vsebuje mleko in sojo. Lahko vsebuje gluten, arašide in druge užitne oreščke v sledovih. Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.

VANILLA -
mešanica beljakovin (mlečne beljakovine in peptid, kolagen hidrolizat, izolat sojinih beljakovin), sredstvo za ohranjanje vlage (glicerol), maltitol čokolada (sladilo [maltitol], kakavovo maslo, polnomastno mleko v prahu, kakavova masa, emulgator [sojini lecitini], naravna aroma vanilije), voda, kokosova maščoba, stabilizator (mikrokristalna celuloza), aroma, barvilo (beta-karoten), sladilo (sukraloza).
Vsebuje mleko in sojo. Lahko vsebuje gluten, arašide in druge užitne oreščke v sledovih. Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.

COCONUT
- mešanica beljakovin (mlečne beljakovine in peptid, kolagen hidrolizat, izolat sojinih beljakovin), sredstvo za ohranjanje vlage (glicerol), 12% maltitol čokolada (sladilo [maltitol], kakavovo maslo, polnomastno mleko v prahu, kakavova masa, emulgator [sojini lecitini], naravna aroma vanilije), voda, kokosova maščoba, kokosovi kosmiči (3%), aroma, stabilizator (mikrokristalna celuloza), sladilo (sukraloza).
Vsebuje mleko in sojo. Lahko vsebuje gluten, arašide in druge užitne oreščke v sledovih. Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.

PEANUT
- mešanica beljakovin (mlečne beljakovine in peptid, kolagen hidrolizat, izolat sojinih beljakovin), sredstvo za ohranjanje vlage (glicerol), maltitol čokolada (sladilo [maltitol], kakavovo maslo, polnomastno mleko v prahu, kakavova masa, emulgator [sojini lecitini], naravna aroma vanilije), voda, arašidi, kokosova maščoba, aroma, manj masten kakav v prahu, emulgator (mikrokristalna celuloza), sladilo (sukraloza), kokosova maščoba, barvilo (beta-karoten).
Vsebuje mleko in sojo. Lahko vsebuje gluten, arašide in druge užitne oreščke v sledovih. Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.

CHOCOLATE
- mešanica beljakovin (mlečne beljakovine in peptid, kolagen hidrolizat, izolat sojinih beljakovin), sredstvo za ohranjanje vlage (glicerol), maltitol čokolada (sladilo [maltitol], kakavovo maslo, polnomastno mleko v prahu, kakavova masa, emulgator [sojini lecitini], naravna aroma vanilije), voda,kokosova maščoba, aroma, manj masten kakav v prahu, emulgator (mikrokristalna celuloza), sladilo (sukraloza).
Vsebuje mleko in sojo. Lahko vsebuje gluten, arašide in druge užitne oreščke v sledovih. Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.

Hranilna vrednost izdelka IRONMAXX ZENITH PROTEIN BAR (Chocolate)

Sestavine100 g
energijska vrednost389 kcal / 1641 kJ
maščobe7,3 g
nasičene maščobne kisline3,6 g
ogljikovi hidrati24,0 g
sladkor4,1 g
beljakovine54,0 g
sol0,12 g
AMINOKISLINE
L-alanin5200 mg
L-arginine6300 mg
L-asparaginska kislina7400 mg
L-cistein500 mg
L-glutaminska kislina17000 mg
L-glicin9200 mg
L-histidin2200 mg
L-izolevcin3600 mg
L-levcin6300 mg
L-lizin6180 mg
L-metionin1700 mg
L-fenilalin3900 mg
L-prolin10300 mg
L-serin4700 mg
L-treonin3100 mg
L-triptofan700 mg
L-tirozin3300 mg
L-valin4400 mg
L-hidroksilizin200 mg
L-hidroksiprolin4500 mg
Komentarji
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Prijava
kiki strezoski
top!
PRIPOROČAM IZDELEK
Odgovori
Ocena
CENA
Mešanje
Okus
Učinek
mzmz
No, te je pa čist nekaj drugega v primerjavi s prejšnjimi. Sem vzela za probat vanilijo in kokos in oba okusa sta noro dobra. :)
PRIPOROČAM IZDELEK
Odgovori
Sharky
KOKOS najboljša. Vsi ki ste imeli radi matrixx kokos okus, vam bo ta še boljša. Ko odpreš vrečko prav vohaš kokos. TOP
PRIPOROČAM IZDELEK
Odgovori
R.d.A.M.
Bohpomagej to je neki najboljsega kar sem jedu! Kokos totalna pornjada, lepo mehke, okusne....tooopppp!!!
PRIPOROČAM IZDELEK
Odgovori
-404
mzmz
Povejte, če so tele dejansko za spravit dol za po grlu napram tistim tamodrim Zenith ploščicam, ker tiste niso za nikamor.
Odgovori