IRONMAXX ZENITH PROTEIN BAR, 100g

  • Mehka in okusna čokoladica
  • Maksimalna vsebnost beljakovin (54%)
  • Le 1,8 g neto ogljikovih hidratov v eni ploščici
CENA2,89 EUR
Točke zvestobe0Kaj so točke zvestobe?
Izberi okus / Poglej zalogo
okuszaloga
Strawberry
Peanut
Chocolate
Vanilla
Coconut
V košarico
::
Čas do naslednje odpreme blaga
Ocena artikla
SKUPNA OCENA
OCENA 4,7 od 3
CENA
OCENA 5,0 od 2
MEŠANJE
OCENA 5,0 od 2
OKUS
OCENA 5,0 od 3
KAKOVOST
OCENA 4,5 od 2
UČINEK
OCENA 5,0 od 2
PLOŠČICA S KAR 54% BELJAKOVIN - OKUSITE RAZLIKO!
Za 100 gramske IronMaxx Zenith ploščice je značilna visoka vsebnost beljakovin, kar 54%, in minimalna vsebnost ogljikovih hidratov. Zato je ta ploščica nepogrešljiv vir beljakovin, še posebej za tiste, ki so na strogi beljakovinski dieti. IronMaxx Zenith ploščica je idealen vir beljakovin v vsaki situaciji, kjerkoli in kadarkoli! Predvsem je primerna za športnike, med ali po vadbi, saj so vsebovane mlečne beljakovine bogate z aminokislinami in imajo visoko biološko vrednost. Visok delež beljakovin vpliva na povečanje in ohranjanje mišične mase. Ta praktična oblika beljakovin živalskega in rastlinskega izvora je obenem tudi odličnega okusa in zato ni zanimiva le športnikom. Vsak lahko v trenutku navala lakote, namesto po klasični čokoladni ploščici, poseže po tej zdravi in okusni alternativi, z veliko beljakovinami, malo maščobami in malo sladkorja.

LE 1.8 GRAMOV NETO OGLJIKOVIH HIDRATOV V ENI PLOŠČICI!
Običajne ploščice imajo pogosto v svoji sestavi kar 10-20-kratno količino sladkorja (neto ogljikovih hidratov) in le eno tretjino beljakovin. Ploščica Zenith je v tem pogledu drugačna, saj vsebuje le 1,8% neto ogljikovih hidratov! Neto ogljikovi hidrati so ogljikovi hidrati, ki občutno zvišajo raven sladkorja v krvi. Večina ogljikovih hidratov, ki jih vsebuje Zenith ploščica, je tako imenovanih nadomestkov sladkorja ali poliolov (polihidričnih alkoholov). Zadnjih nekaj let je bilo precej razprav okoli tega, ali naj bi se nadomestki sladkorja šteli k skupni količini ogljikovih hidratov ali ne. To je še posebej pomembno tistim, ki se držijo stroge "low-carb" prehranske diete, ki priporoča nizek vnos ogljikovih hidratov. Celo Robert Atkins, izumitelj "low-carb" diete (diete z minimalnim ali ničelnim vnosom ogljikovih hidratov v telo), je mnenja, da se polioli ne bi smeli šteti v skupno dnevno količino ogljikovih hidratov. Zato je še posebej v fazi hujšanja in fazi definicije telesa, ploščica Zenith odlična izbira, ki vaše telo oskrbi z visoko kakovostnimi beljakovinami in ogljikovimi hidrati, obenem pa je tudi odličnega okusa.

VISOKA VSEBNOST BELJAKOVIN PRISPEVA K...
  • Povečanju mišične mase
  • Ohranjanju mišične mase
Zaužijte 1-2 ploščici kot prigrizek, kadarkoli tekom dneva. Zenith je tudi odličen prigrizek pred, med ali po vadbi.
STRAWBERRY - mešanica beljakovin (mlečne beljakovine in peptid, kolagen hidrolizat, izolat sojinih beljakovin), sredstvo za ohranjanje vlage (glicerol), maltitol čokolada (sladilo [maltitol], kakavovo maslo, polnomastno mleko v prahu, kakavova masa, emulgator [sojini lecitini], naravna aroma vanilije), voda, palmina maščoba, jagode v prahu, aroma, sredstvo za uravnjavanje kislosti (citronska kislina), l-askorbinska kislina, stabilizator (mikrokristalna celuloza), sladilo (sukraloza), barvilo (karmin).
Vsebuje mleko in sojo. Lahko vsebuje gluten, arašide in druge užitne oreščke v sledovih. Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.

VANILLA -
mešanica beljakovin (mlečne beljakovine in peptid, kolagen hidrolizat, izolat sojinih beljakovin), sredstvo za ohranjanje vlage (glicerol), maltitol čokolada (sladilo [maltitol], kakavovo maslo, polnomastno mleko v prahu, kakavova masa, emulgator [sojini lecitini], naravna aroma vanilije), voda, palmina maščoba, stabilizator (mikrokristalna celuloza), aroma, barvilo (beta-karoten), sladilo (sukraloza).
Vsebuje mleko in sojo. Lahko vsebuje gluten, arašide in druge užitne oreščke v sledovih. Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.

COCONUT
- mešanica beljakovin (mlečne beljakovine in peptid, kolagen hidrolizat, izolat sojinih beljakovin), sredstvo za ohranjanje vlage (glicerol), 12% maltitol čokolada (sladilo [maltitol], kakavovo maslo, polnomastno mleko v prahu, kakavova masa, emulgator [sojini lecitini], naravna aroma vanilije), voda, palmina maščoba, kokosovi kosmiči (3%), aroma, stabilizator (mikrokristalna celuloza), sladilo (sukraloza).
Vsebuje mleko in sojo. Lahko vsebuje gluten, arašide in druge užitne oreščke v sledovih. Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.

PEANUT
- mešanica beljakovin (mlečne beljakovine in peptid, kolagen hidrolizat, izolat sojinih beljakovin), sredstvo za ohranjanje vlage (glicerol), maltitol čokolada (sladilo [maltitol], kakavovo maslo, polnomastno mleko v prahu, kakavova masa, emulgator [sojini lecitini], naravna aroma vanilije), voda, arašidi, palmina maščoba, aroma, manj masten kakav v prahu, emulgator (mikrokristalna celuloza), sladilo (sukraloza), palmina maščoba, barvilo (beta-karoten).
Vsebuje mleko in sojo. Lahko vsebuje gluten, arašide in druge užitne oreščke v sledovih. Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.

CHOCOLATE
- mešanica beljakovin (mlečne beljakovine in peptid, kolagen hidrolizat, izolat sojinih beljakovin), sredstvo za ohranjanje vlage (glicerol), maltitol čokolada (sladilo [maltitol], kakavovo maslo, polnomastno mleko v prahu, kakavova masa, emulgator [sojin lecitin], naravna aroma vanilije), voda, palmina maščoba, aroma, manj masten kakav v prahu, emulgator (mikrokristalna celuloza), sladilo (sukraloza).
ALERGENI: Vsebuje laktozo (mleko) in sojo. Lahko vsebuje gluten, arašide in druge užitne oreščke v sledovih. Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.

Hranilna vrednost izdelka IRONMAXX ZENITH PROTEIN BAR (Chocolate)

Sestavine 100 g  
energijska vrednost 389 kcal / 1641 kJ  
maščobe 7,3 g  
nasičene maščobne kisline 3,6 g  
ogljikovi hidrati 24,0 g  
sladkor 4,1 g  
beljakovine 54,0 g  
sol 0,12 g  
AMINOKISLINE    
L-alanin 5200 mg  
L-arginine 6300 mg  
L-asparaginska kislina 7400 mg  
L-cistein 500 mg  
L-glutaminska kislina 17000 mg  
L-glicin 9200 mg  
L-histidin 2200 mg  
L-izolevcin 3600 mg  
L-levcin 6300 mg  
L-lizin 6180 mg  
L-metionin 1700 mg  
L-fenilalin 3900 mg  
L-prolin 10300 mg  
L-serin 4700 mg  
L-treonin 3100 mg  
L-triptofan 700 mg  
L-tirozin 3300 mg  
L-valin 4400 mg  
L-hidroksilizin 200 mg  
L-hidroksiprolin 4500 mg  
Komentarji
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Prijava
kiki strezoski
top!
PRIPOROČAM IZDELEK
Odgovori
Ocena
CENA
Mešanje
Okus
Učinek
mzmz
No, te je pa čist nekaj drugega v primerjavi s prejšnjimi. Sem vzela za probat vanilijo in kokos in oba okusa sta noro dobra. :)
PRIPOROČAM IZDELEK
Odgovori
Sharky
KOKOS najboljša. Vsi ki ste imeli radi matrixx kokos okus, vam bo ta še boljša. Ko odpreš vrečko prav vohaš kokos. TOP
PRIPOROČAM IZDELEK
Odgovori
R.d.A.M.
Bohpomagej to je neki najboljsega kar sem jedu! Kokos totalna pornjada, lepo mehke, okusne....tooopppp!!!
PRIPOROČAM IZDELEK
Odgovori
-404
mzmz
Povejte, če so tele dejansko za spravit dol za po grlu napram tistim tamodrim Zenith ploščicam, ker tiste niso za nikamor.
Odgovori