OLIMP GOLD BEEF-PRO AMINO, 300 tablet

 • Hidrolizirane goveje beljakovine
 • 2g beljakovin na tableto
 • Učinkovita absorpcija
 • Za fizično aktivne posameznike
CENA26,99 EUR
Točke zvestobe73Kaj so točke zvestobe?
zaloga
V košarico
::
Čas do naslednje odpreme blaga
Ocena artikla
SKUPNA OCENA
OCENA 4,8 od 5
CENA
OCENA 4,8 od 5
KAKOVOST
OCENA 4,8 od 4
UČINEK
OCENA 4,8 od 4
GOLD BEEF-PRO AMINO so razvili specialisti iz Olimp Labs, ki se ukvarjajo s prehranskimi dodatki za fizično aktivne posameznike. Izdelek je nastal kot odgovor na potrebo po raznolikih beljakovinskih virih, ki so na voljo v prehrani fizično aktivnih posameznikov, za katere je pomembno, da obogatijo svojo prehrano z vrhunskimi koncentriranimi govejimi beljakovinami ter paleto amnokislin, nujno potrebnih med napornimi fizičnimi treningi.

GOLD BEEF-PRO AMINO je proizveden pod farmacevtskimi pogoji in temelji na hidroliziranih govejih beljakovinah, ki so predhodno encimsko procesirane. GOLD BEEF-PRO AMINO je izredno pomemben za športnike, saj je vir prostih aminokislin, ki se takoj asimilirajo, ter peptidov z nizko molekularno težo, ki se hitro absorbirajo v krvni obtok, in sicer v 10 minutah po zaužitju. To občutno zmanjšuje tveganje prehoda mišičnih celic v katabolno stanje, ki so še posebej izpostavljene med napornimi treningi ali ob neustrezni prehrani.

Video:

GOLD BEEF-PRO AMINO dosega najvišje standarde za visoko beljakovinske izdelke v obliki tablet:

 • Zelo visok odmerek (kar 2000 mg) visoko prebavljivih beljakovin v eni Mega Tabs tableti, ultra koncentrirano - minimalno 95% vsebine celotne tablete. 
 • Vsebuje popolno paleto beljakovinskih aminokislin z velikim delom eksogenih aminokislin (EAA), vključno z razvejanimi aminokislinami (BCAA), ki so znane po svojem visokem anabolnem in anti-katabolnem delovanju.
 • Dnevni odmerek je prilagojen telesni teži.
 • Izdelek ne vsebuje laktoze, zato ga lahko uporabljajo tudi posamezniki, ki so alergični na to sestavino ali na mlečne beljakovine.
 • Izdelek vsebuje izredno malo ogljikovih hidratov (manj kot 0,5 g) in malo maščobe (manj kot 0,5 g) na odmerek.
 • Hidrolizirane goveje beljakovine uporabljene v izdelku se ponašajo z izredno visoko koncentracijo beljakovin.
 • Izdelek ne vsebuje škodljivih sestavin, ki se pogosto nahajajo v mesu.


Poleg tega GOLD BEEF-PRO AMINO vsebuje posebej visoke koncentracije aminokislin, ki so pomembne pri športnih aktivnostih:

 • L-arginin (Arg). Trikrat večja količina kot v sirotkinih beljakovinah. Čeprav je L-arginin relativno eksogena aminokislina, njegova biosinteza ni zmožna uravnavati njegove nezadostne količine v hrani med obdobji povišane potrebe, v primerih intenzivnih vadb ali med boleznimi ter poškodbami. Do danes je bilo dokazano, da L-arginin pospešuje sintezo rastnih faktorjev (poliaminov), ki sodelujejo pri rasti tkiv, pospešuje pa tudi beljakovinsko sintezo v telesu. Skupaj z glicinom in L-metioninom sodeluje tudi v kreatinski sintezi. Znanstvena literatura vsebuje tudi dokaze o vplivu arginina na rastne hormone.
 • L-prolin (Pro). Trikrat večja količina kot v sirotkinih beljakovinah. Glavna značilnost te aminokisline je brez dvoma njena zmožnost, da nadzoruje aktivnost mTOR kinaze, saj vključuje mnoge pomembne prehode z inzulinom in inzulinu podobnimi rastnimi faktorji. Študije so pokazale, da povečanje vnosa prolina v prehrano za 2,1% zagotavlja povečano rast mišične mase od 342 do 411 g/dan, za kar več kot 20%! Vzrok za povečano rast mišičnih tkiv je povečano nastajanje nitrogena v celicah, ki ga sproži prolin (od 1,27 do 1,53 g/kg telesne teže).
 • Alanin (Ala). Dvakrat večja količina kot v sirotkinih beljakovinah. Alanin je v telesu uporabljen kot alternativni vir energije med obdobji znižanega krvnega sladkorja.Taka obdobja se še posebej pogosto pojavljajo med fizičnimi aktivnostimi, med dolgotrajnimi vadbami ali visoko intenzivnimi treningi. Zato povečana količina koncentriranega alanina v krvi zagotavlja zmanjšanje porabe ostalih aminokislin v mišičnem tkivu in tako zmanjšuje katabolizem med obdobji napornih vadb in med visoko energijsko porabo.
 • Glicin. Trinajstkrat večja količina kot v sirotkinih beljakovinah. Raziskave so pokazale, da povečan vnos glicina zmanjšuje utrujenost in izboljšuje spanec.
Priporočen dnevni odmerek: dnevni odmerek izdelka je odvisen od telesne teže.

do 70 kg - 6 tablet (3 x 2 tableti)
70 kg - 90 kg - 9 tablet (3 x 3 tablete)
90 kg -105 kg - 12 tablet (3 x 4 tablete)
več kot 105 kg - 15 tablet (3 x 5 tablet)

Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Izdelek ne nadomešča raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega življenjskega sloga. Hranite izven dosega otrok.
87% hidrolizirane goveje beljakovine, polnilno sredstvo (kalcijev karbonat), sredstvo proti strjevanju (silicijev dioksid), magnezijeve soli maščobnih kislin.
Hranilna vrednost izdelka OLIMP GOLD BEEF-PRO AMINO, 300 tablet
Sestavine 1 tableta 100 g
energijska vrednost 34 kJ/ 8 kcal 1636 kJ/ 385 kcal
maščobe 0.5 g 0.5 g
od tega nasičene maščobne kisline 0.1 g 0.1 g
ogljikovi hidrati 0,5 g 1 g
od tega sladkorji 0,5 g 1 g
vlakinine 0 g 0 g
beljakovine 2.0 g 95 g
sol 0.01 g 0,55 g
STANDARD AMINOGRAM #    
vse aminokisline 1 957 mg  
vse eksogene aminokisline 325 mg  
L-lizin 75 mg  
L-treonin 38 mg  
L-fenilalanin 41 mg  
L-metionin 16 mg  
L-triptofan 0,4 mg  
L-histidin 13 mg  
L-levcin (BCAA) 62 mg  
L-valin (BCAA) 49 mg  
L-izolevcin (BCAA) 30 mg  
hidroksiprolin 111 mg  
L- asparaginska kislina 116 mg  
L-serin 66 mg  
L-glutaminska kislina 208 mg  
glicin 486 mg  
L-arginin 160 mg  
L-alanin 190 mg  
L-prolin 269 mg  
L-tirozin 13 mg  
hidroksilizin 11 mg  
L-cistein 2 mg  
# Aminogramske vrednosti lahko rahlo odstopajo zaradi bioloških nihanj značilnih za naravne proizvode.  
 
Komentarji
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Prijava
Ni komentarjev