NUTREX OUTRAGE, 171g

Nutrexov OUTRAGE je namenjen uživanju pred vadbo in je presenetljivo zmogljiv pre-workout izdelek, ki v eni merici vsebuje nekaj manj kot 5 GRAMOV. Izdelek ni predoziran s kofeinom ali kreatinom, temveč vsebuje učinkovito mero sestavin, ki spodbujajo mišični pump - HydroMax glycerol in Nitrosigine arginin, poleg tega pa še sestavini nootropics Hordenine in N-acetyl L-tyrosine ter  ravno pravšnjo dozo kofeina, ki vas bo poživila in vam dala potrebno energijo za izvedbo treninga.
CENA34,99 EUR
Točke zvestobe109Kaj so točke zvestobe?
Izberi okus / Poglej zalogo
okuszaloga
Fruit Punch
Blue Raspberry
V košarico
::
Čas do naslednje odpreme blaga
Deli
Ocena artikla
SKUPNA OCENA
OCENA 5,0 od 1
CENA
OCENA 5,0 od 1
MEŠANJE
OCENA 5,0 od 1
OKUS
OCENA 5,0 od 1
KAKOVOST
OCENA 0,0 od 0
UČINEK
OCENA 0,0 od 0
Nutrex Outrage je namenjen uživanju pred vadbo za doseganje:

  • Intenzivne osredotočenosi
  • Eksplozivne energije
  • Izjemnega pumpa in moči
  • Je brez umetnih barv in barvil

POZOR: IZJEMNA ENERGIJA IN PUMP!

OUTRAGE
je bil ustvarjen za vse, ki v telovadnici preživite toliko časa, da se vas je že prijel vzdevek "inventar". Če vas ni strah eksplozije energije, ki se bo preko vaših žil pognala v mišice in jih razgnala, potem je to pravi izdelek za vas. OUTRAGE je prvi in edini pre-workout izdelek, ki vsebuje količino dveh najmočnejših ojačevalcev moči in pumpa - Nitrosigine in Hydromax - v GRAMIH.

Hydromax glicerol je inovativna sestavina, ki je bolj stabilna kot glicerol monostearat (ki ga uporablja večina konkurentov), in omogoča izjemno hidracijo, tako da poveča koncentracijo tekočin v krvi in tkivih. Slednje povečuje vztrajnost in vzdržljivost med treningi in omogoča neverjeten pump, zaradi svoje zmožnosti prenosa vode v mišične celice.

Nitrosigine zviša nivo dušikovega oksida, zaradi boljše oskrbe s hranili preko povečanega pretoka krvi. Športniki bodo cenili to sestavino, saj se hitro absorbira v telo in ima dlje trajajoč učinek, zato je idealna izbira za uživanje pred vadbo.

Veliko proizvajalcev pre-workout izdelkov trdi, da boste z njihovimi izdelki dosegli neverjetne pumpe, vendar ne pozabite preveriti nalepke na njihovi embalaži. Mi ponujamo velikodušne odmerke Nitrosigine-a in Hydromaxa, merjene v GRAMIH na odmerek, ki bodo povečale zmogljivost vaših mišic ter poskrbele za njihovo obnovo in rast.

Poleg tega vas bo izdelek OUTRAGE napolnil z izjemno energijo in intenzivno osredotočenostjo. Izkusite vrhunsko povezavo uma in telesa in "padite v vadbo" kot še nikoli doslej.

OUTRAGE ne vsebuje lastniških mešanic ter umetnih barv in barvil. Izdelek se odlično meša in vam ponuja tri osvežilne okuse.

Pričakujte izjemne pumpe in energijo z OUTRAGE. Bodite vztrajni. Trenirajte dlje. Postanite močnejši.
Posodo z izdelkom je potrebno pred vsako uporabo najprej pretresti in šele nato odpreti.

Zmešajte eno merico z 200-250 ml vode in spijte 30 minut pred vadbo. Ne prekoračite odmerka 2 meric v 24 urah.
Ostale sestavine: jabolčna kislina, kalcijev silikat, naravna in umetna aroma, prebiotične dietetične vlaknine (VitaFiber-IMO iz koruznega škroba in škroba tapioke), sukraloza.

Alergeni: Proizvedeno v obratu, ki predeluje mleko, jajca, sojo, ribe in pšenico.
Izdelek ima visoko vsebnost kofeina. Izdelka ne uporabljajte če ste noseči ali dojite. Izdelka ne smejo uporabljati osebe, ki so občutljive na kofein in osebe mlajše od 18 let. Izdelka ne uporabljajte, če se zdravite oziroma imate težave z: visokim krvnim tlakom, srcem, ledvicami, ščitnico, težave psihične narave, težave z uriniranjem, povečano prostato, anksioznost, depresijo, konvulzivne motnje ali ste doživeli kap. Pred uporabo se posvetujte z zdravnikom, če jemljete antidepresive, zaviralce MAO, ali katerakoli druga zdravila na recept. V času uživanja tega izdelka omejite uživanje zdravil, hrane in napitkov, ki vsebujejo kofein. Prevelika količina kofeina lahko povroči žičnost, nespečnost, razdražljivost in pospešeno bitje srca. Prenehajte z uporabo, če imate katerega od teh simptomov. Ne prekoračite dnevnega priporočenega odmerka. Hranite izven dosega otrok.

Pred začetkom kakršnegakoli shujševalnega programa ali diete, se posvetujte s svojim zdravnikom. Te izjave niso bile ocenjene in potrjene s strani Uprave ZDA za hrano in zdravila (FDA). Ta izdelek ni namenjen za diagnosticiranje, zdravljenje ali preprečevanje bolezni.

Hranilna vrednost izdelka NUTREX OUTRAGE (Blue Raspberry)

SestavineOdmerek: 4.9 g (1 merica)
energijska vrednost5 kcal
natrij (iz Nitrosigine-a)37 mg
Skupaj ogljikovi hidrati1 g
sladkorni alkoholi (polioli) (iz HydroMax-a)1 g
vitamin C (askorbinska kislina)150 mg
niacin (B3) (nikotinska kislina)30 mg
vitamin B12 (cianokobalamin)9 mcg
HydroMax (std. min. 65% glicerol)1.5 g
Nitrosigine arginin silikatni inozitol750 mg
N-acetil - L-tirozin300 mg
brezvodni kofein175 mg
Hordenine HCL75 mg
Komentarji
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Prijava
Ni komentarjev