FacebookYouTubeTwitterInstagram

   ZADNJE OBJAVE

   Več

   Proteini.si SHOP EUROPARK MARIBOR odprl svoja vrata

   Piše: Vesna Šavs
   V EUROPARKu Maribor, na Pobreški cesti 18, lahko od danes naprej kupujete široko paleto izdelkov športne prehrane in dodatkov k prehrani za zdrav način življenja. V Proteini.si Shopu EUROPARK Maribor boste našli vse naše ekskluzivne znamke: Battery, Olimp, USN, Nutrend, Ironmaxx, in še mnoge druge. Vse cene v trgovini so enake cenam Proteini.si na spletni strani.

   MOČAN IN RAVEN TREBUH

   Piše: Daniela GymFreak
   Da bi imeli raven in močan trebuh, je potrebna kombinacija kardio vadbe, vaj za moč, ki aktivirajo jedro telesa, uravnotežena prehrana in predanost. Jaz sem ponosna na svoj six pack, za katerega recimo, da je delno zaslužna genetika, vendar tudi dobra prehrana, težki treningi in to, da so mi vaje za trebuh od nekdaj najdražje (čim težje, tem bolje in vsak dan iščem nove variacije, kako jih narediti še zahtevnejše).

   OREŠČKI – TOP 5

   Piše: Denis Muić - LCHF od A do Ž
   Oreščki so zelo dober vir zdravih maščob, prehranskih vlaknin in beljakovin. Večino maščob v oreščkih predstavljajo enkrat nenasičene maščobne kisline, kot tudi omega 6 in omega 3 večkrat nenasičene maščobne kisline. Vsebujejo pa tudi nekaj nasičenih maščobnih kislin. Poleg tega vsebujejo še vitamine in minerale, med katerimi izstopata vitamin E in magnezij. Veliko študij ugotavlja, da imajo oreščki številne pozitivne učinke na zdravje človeka, predvsem v smislu zmanjševanja tveganja za nastanek srčno žilnih bolezni in celo nekaterih rakastih obolenj. Uživanje oreščkov zmanjšuje tudi tveganje za nastanek drugih kroničnih bolezni, kot je na primer sladkorna bolezen, saj znižujejo nivo sladkorja v krvi.

   VIDEO

   Več

   ZADNJI KOMENTARJI

   BATTERY CREATINE, 500g
   Žiga Ošlovnik
   Zanima me ali lahko ta kreatin mesam z gain boler 6000 in spijem vse po treningu?
   Odgovori
   BATTERY BCAA, 500g
   John Mae
   A je pametno ce uzamem arginpower pred treningom med treningom te bcaa in po treningu proteine in kreatin?
   PRIPOROČAM IZDELEK
   Odgovori
   breal thug
   Lahko proteine in kreatin plus gainer ce ga imas lahko das vse skupaj v isti shaker
   Proteini.si Svetovalec
   Kreatin in proteine/gainer lahko zmešate skupaj v enem šejku, vendar morate v tem primeru uporabiti vodo. Mleko ni primerno, saj zavira absorpcijo kreatina.
   BATTERY CREATINE, 500g
   Matic Iršič
   Zanima me ali se pri jemanju fejst povečuje telesna teža saj treniram taekwondo in je pri tem pomembno. imam 60 kg in me zanima koliko g a dan bi mogel zaužiti za dobre rezultate? hvala!
   Odgovori
   Ocena
   Cena
   Proteini.si Svetovalec
   Kreatin monohidrat znotraj mišičnih celic zadržuje vodo, zato lahko pride do rahlega povečanja telesne teže. V kolikor vas to ovira, pa vam bolj priporočamo uporabo napredne vrste kreatina, ki znotraj mišičnih celic veže manj vode, zaradi česar je primeren tudi za vzdržljivostne športnike.

   Priporočamo vam izdelek OLIMP CREATINE MAGNA POWER, 120 kapsul:

   http://www.proteini.si/sl/store/item/olimp-creatine-magna-power-120-kapsul/1402/
   OLIMP BCAA XPLODE, 500g
   breal thug
   Meni najbolši izdelek od bcaajk okusi odlični
   Odgovori
   OLIMP GOLD CHICKEN-PRO AMINO 9000, 300 tablet
   breal thug
   Dobra zadeva.. Po mesecu dni jemanja že opažam razliko
   Odgovori