FacebookYouTubeTwitterInstagram

   ZADNJE OBJAVE

   Več

   OREŠČKI – TOP 5

   Piše: Denis Muić - LCHF od A do Ž
   Oreščki so zelo dober vir zdravih maščob, prehranskih vlaknin in beljakovin. Večino maščob v oreščkih predstavljajo enkrat nenasičene maščobne kisline, kot tudi omega 6 in omega 3 večkrat nenasičene maščobne kisline. Vsebujejo pa tudi nekaj nasičenih maščobnih kislin. Poleg tega vsebujejo še vitamine in minerale, med katerimi izstopata vitamin E in magnezij. Veliko študij ugotavlja, da imajo oreščki številne pozitivne učinke na zdravje človeka, predvsem v smislu zmanjševanja tveganja za nastanek srčno žilnih bolezni in celo nekaterih rakastih obolenj. Uživanje oreščkov zmanjšuje tudi tveganje za nastanek drugih kroničnih bolezni, kot je na primer sladkorna bolezen, saj znižujejo nivo sladkorja v krvi.

   OMEGA 3 / OMEGA 6

   Piše: Denis Muić - LCHF od A do Ž
   Kaj so OMEGA 3 IN OMEGA 6? OMEGA 3 in OMEGA 6 maščobne kisline so sestavni del večkrat nenasičenih maščob in so esencialne, kar pomeni nujne za delovanje našega telesa, telo pa jih ne more proizvesti samo, zato jih moramo vnašati s hrano.

   IZBERITE PRAVEGA TRENERJA!

   Piše: Daniela GymFreak
   Izbira pravega trenerja lahko določi odraz vašemu športu in lastnemu telesu. Določi lahko vaš napredek, zmanjša možnosti za poškodbe in postavi dobre temelje. Pri temeljih mislim na znanje, katerega bo trener prenesel na vas in katerega boste nadgrajevali, saj boste nekoč sami pridobivali ideje in tudi trenirali sami. Od pravih in različnih trenerjev - kar je zelo pomembno, sem več kot 20 let pridobivala znanje. Učila sem se tudi na svojih napakah, kar je neizbežno. Vedno bodite odprti za nove ideje in nasvete ter prisluhnite izkušnjam drugih. Ko ljudje postanejo preveč samogledi, vse izgubi smisel.

   VIDEO

   Več

   ZADNJI KOMENTARJI

   IRONMAXX DOWNER, 330g
   andrej2010
   super zadeva za sprostitev mišic ter pred spanjem:))
   Odgovori
   Ocena
   Cena
   Mešanje
   Okus
   Učinek
   OLIMP WHEY PROTEIN COMPLEX 100% (NEW), 2270g
   Denis Vnuk
   70g(2 merici) po treningu, z 250ml vode, je to vredu ?
   PRIPOROČAM IZDELEK
   Odgovori
   -671178
   4sport.guy
   Ni vredu, bolje bi bilo 35g Whey 40-60g OH (ogljikovih hidratov) z visokim GI, če govoriva o obroku takoj po treningu ?!
   PROTEINI.SI PROTEIN CHOCOTELLA, 450g
   CR#7
   božanski okus še posebej ker se okuša mal kokosa, za pregrešit se je tole res TOP!
   na kruhu z arašidovim maslom je pa še bolš :)
   PRIPOROČAM IZDELEK
   Odgovori
   Ocena
   Cena
   Okus
   BATTERY CARNITINE 500, 60 kapsul
   Robi Rupnik
   Ali lahko zaužiješ tudi samo tableto pred treningom ter potem vzameš proteine po njem ?
   Odgovori
   OLIMP L-CARNITINE 500 Forte Plus, 60 kapsul
   -404
   Špela
   Zivjo!Mene pa zanima ali pomaga bolj to ali fat burner?Gledam na prehrano in sem aktivna ampak bi se rada znebila odvecne mascobe na nogah.Hvala za odgovor
   Odgovori