Točke zvestobe

Vsak izdelek v spletni trgovini (z izjemo nekaterih akcijskih izdelkov) vam prinese določeno število točk zvestobe, ki jih lahko vnovčite že takoj ob naslednjem nakupu in si tako znižate vrednost nakupa, lahko pa jih zbirate tudi dlje časa. V tem primeru se vam točke pridobljene z nakupi seštevajo, vidite pa jih v rubriki "Moj kotiček". Podrobneje o zbiranju točk in vnovčenju le-teh je predstavljeno v nadaljevanju.
 

Z nakupom izdelka Battery Whey Protein pridobite 33 točk zvestobe.


Izdelek Battery VIT&MIN je v akciji in zato ne prinaša točk zvestobe.

 

V rubriki “Moj kotiček” se vam pri oddaji naročila točke zvestobe prikazujejo kot “točke zvestobe ki čakajo zaključek nakupa".Ko naročeno blago plačate in prevzamete, se vam točke prištejejo v dobroimetje.

Ob naslednjem naročilu si lahko z pridobljenimi točkami zvestobe vrednost naročila znižate tako, da izberete (odkljukate) možnost "Uporabi xx točk in si znižaj vrednost nakupa za xx EUR".


Ko izberete možnost znižanja vrednosti nakupa s točkami zvestobe, se vam točke zvestobe odbijejo takoj, ko naročilo oddate.

Vrednost nakupa si pri posameznem nakupu lahko znižate maksimalno za 50% vrednosti naročila (brez stroškov dostave), preostale točke in točke, pridobljene s tekočim nakupom, pa se prenesejo naprej in se prištejejo v dobroimetje.

Točke zvestobe preračunane v dejansko vrednost v evrih, se vam vedno odbijejo od zneska nakupa, ki ne vključuje stroškov dostave.

V primeru preklica naročila, se točke zvestobe, ki čakajo na zaključek nakupa, izbrišejo, točke uporabljene za znižanje plačila pa se vrnejo v dobroimetje.
 

Vrednost 1 točke je 1 cent - 100 točk je 1 EUR.


Povezava do točk zvestobe